ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2020 | 19:33

Γνώμες;

Ημουν χτες σε μεγάλη παρέα και πιάσαμε το θέμα της εμφάνισης. Οπως συμβαίνει πάντα δεν καταλήξαμε κάπου. Θα ήθελα τη γνώμη των γυναικών περισσότερο της παρέας. Για πείτε βρε κορίτσια ποιοι σας αρέσουν περισσότερο, δηλαδή χαρακτηριστικά. Ψηλοι; γυμνασμένοι η αδύνατοι η κανονικοί; με μούσια η χωρίς; τατουάζ; και οτι άλλο σας αρέσει. Σας ευχαριστώ.
10
 
 
 
 
σχόλια
Η εμφάνιση δεν μετράει τοόοοοοσο ... μπορεί να δώσω βάση στον " αέρα" του άλλου, αν είναι κοινωνικός, αν ξέρει να μαγειρεύει και να χορεύει και να τον ερωτευτώ. Κάποια στοιχεία που μου αρέσουν ειναι να έχει κάστανα ή μαύρα κοντά μαλλιά και ωραία μάτια. Θα προτιμούσα να ειναι κανονικός με κάποιους κοιλιακούς ( κυρίως από χόμπι και όχι απο γυμναστήριο). Δεν με νοιάζει αν έχει μούσια ή όχι. Το μόνο δύσκολο προσωπικά είναι να ερωτευτώ κάποιον με tattoo ή piercing ( αν και σε πολλές γυναίκες αρέσουν ).Υ.Γ Ελπίζω το part 2 να αφορά τον χαρακτήρα
Γελάς για το Σεπτέμβριος 2020 ή γενικά? χαχαχα ( Σεπτέμβριο του 2019 εννουσα.) Τι αναπάντεχο! Δεν θα άντεχα η γνωριμία να μην εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Αυτό παθαίνω. Γι' αυτό οι σχέσεις είναι λίγες και τα φλερτ πολλά. Τι και αν μου αρέσει κάποιος στο σούπερ μάρκετ ή στο τρένο ή σε κοινό περιβάλλον αν δεν τον γνωρίσω δεν μπορώ να συνεχίσω μαζί του.
Θα παίξω στο παιχνίδι.ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ Ή ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, 1,64 είμαι δεν ζητάω και πολλά σε αυτό δεν μπορώ το βλέπω άσχημο.Συνήθως μου αρέσουν τα άτομα που έχουν μαύρα μαλλιά πυκνά, καφέ ή μελί μάτια, είναι αδύνατοι και γυμνασμένοι, ενώ είναι μελαχρινοί είναι αυτό το λευκό μελαχρινό.Τατουάζ δεν με πειράζουν εκτός αν έχουν χρώμα, μου φαίνεται περίεργο για κάποιο λόγο. Με τα μούσια δεν έχω θέμα εκτός αν ο άλλος περνιέται για παπάς. Σχεδόν πάντα αυτός που μου αρέσει είναι πρακτικός τύπος, λιγομίλητος σαρκαστικός με κρύα αίσθηση του χιούμορ, ξινός. αλλά και ευαίσθητος ταυτόχρονα. Πρέπει να αγαπά τα ζώα και πιο συγκεκριμένα τις γάτες. Τέλος πρέπει να έχει πολύ εκφραστικό πρόσωπο, δηλαδή ότι σκέφτεται και νιώθει να χαράζεται στο πρόσωπο του.
Ψηλοί, κατά προτίμηση ξανθοί ή ανοιχτοί καστανοι, με ανοιχτές πλάτες και μακριά χέρια. Κανονικοί στα κιλά και όχι πολύ γυμνασμένοι. Και αν είναι γυμνασμένοι, η γυμναστική αυτή να αποσκοπεί στην γράμμωση και όχι στο φούσκωμα.
Πρόσωπα που θυμίζουν άνιμε, χωρίς μούσια, γενικώς άτριχοι, γαλλική μύτη, μπειμπιφεις, χλωμοί, κοφτεροι κυνόδοντες, μελι μάτια, λακακια, όχι πολύ κοντό μαλλί, ωραίο άρωμα, ωραία χέρια, ψαρωτικο βλέμμα. Σιδεράκια ή πιρσινγκ στο κάτω χειλος, σε όμορφες φατσες. Σώμα αδιαφορο. Αυτά τα λίγα.
Άμα εμείς σου πούμε δηλαδή θα πας να σε αγγίξει το μαγικό ραβδάκι του μάγου να γίνεις όπως θέλουμε; Disclaimer: μάλλον δεν εκπροσωπώ την πλειοψηφία, ωστόσο αυτό είναι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου γούστο. Άντρες πολύ ψηλοί (πάνω από 1,85μ, ιδανικά 1,90μ), με κορμοστασιά λεπτή από φυσικού τους κι όχι γυμνασμένη (σκαρί ροκ σταρ), λευκόσαρκοι αν ανήκουν στην λεγόμενη Καυκάσια φυλή (οι αφροαμερικανοί και ινδοπακιστανοί μου αρέσουν όπως είναι σκούροι, αρκεί να έχουν κοκκινωπό/μπλε και όχι κίτρινο υποτόνο **-οι Ασιάτες μου αρέσουν αλαβάστρινοι), με ήπια τριχοφυία στο σώμα, πυκνά μαλλιά, κατά προτίμηση κοκκινοτρίχηδες, με κανονικά χαρακτηριστικά προσώπου (λατρεύω τα μακρόστενα πρόσωπα, μισώ τα τετράγωνα), χωρίς μούσια, με λείο δέρμα, μακριά δάχτυλα με μεγάλες παλάμες και γραμμωτό εφηβαίο. Εκτιμάται η μεταξένια φωνή. Το στυλάκι nerd επίσης μου αρέσει πολύ. Αν έχει έκφραση "σφίγγομαι" με βλοσυρό βλέμμα κατευθείαν γελάω σκεπτόμενη ότι θα του....φύγει καμμία! Δεν ήμουν αναλυτική; Ήμουν. :) **όπως κατανοείς το έχω σκεφτεί πολύυυυυυυ το θέμα
Δε θα καταληξεις ποτε η εμφανιση ειναι ενα υποκειμενικο θεμα για τον καθενα. Εγω ξεκιναω απο αλλα πραγματα πρωτα δυναμικος εξυπνος ειλικρινης με προσωπικοτητα αποφασιστικος να ξερει να μιλαει και να εμπνεει εμπιστοσυνη. Σε αυτα δεν κανω εκπτωσεις. Για εμφανιση ψηλος βεβαια αδυνατος μεχρι κανονικος χωρις μουσια χωρις τατου περιποιημενος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ