ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2020 | 14:26

Κεράτωμα

Κανένας δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος αν ο άλλος/η άλλη είναι πιστός/πιστή ή όχι. 100% μόνο για τον εαυτό μας μπορούμε να είμαστε σίγουροι, κανείς δεν βρίσκεται ξαφνικά ξεβράκωτος με τρίτο άτομο αν δεν το θέλει. Για τον άλλον/την άλλη δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά, εκτός και αν τον έχουμε κλεισμένο/κλεισμένη σε υπόγειο χωρίς παράθυρο. Αν όμως κάποιος αμφιβάλλει για τον εαυτό του έχει πρόβλημα δεν ξέρει τι του γίνεται ή έχει απιστήσει/το έχει σκοπό και ετοιμάζεται να αρχίσει τις γνωστές παπαρολογίες "δεν ήξερα τι έκανα/δεν το ήθελα/δεν σήμαινε τίποτε ήταν μόνο σεξ. Εν ολίγοις μαλακίες, όλοι ξέρουμε τι κάνουμε και αν δεν θέλουμε να κερατώσουμε δεν το κάνουμε. Απλά τα πράγματα, είμαι από αυτούς που δεν κερατώνουν και αν δεν μπορούσα να βάλω για τον εαυτό μου το χέρι στη φωτιά θα πήγαινα σε ψυχίατρο. Φυσιολογικό δεν το λες να σε καθοδηγούνε οι ορμόνες σου.
3
 
 
 
 
σχόλια
"να σε καθοδηγούνε οι ορμόνες σου"Αμ, αν πιστεύεις ότι από την ξεχειλίζουσα σεξουαλικότητα απατούν όσοι/όσες απατούν έχεις να πέσεις από πολλά σύννεφα ακόμη. Το να θεωρείς το κέρατο το μεγαλύτερο πρόβλημα στη σχέση (όπως είπε και το μέλος milena's rules) δείχνει πάντως ότι δεν έχεις βαθιά εμπειρία από σχέσεις. Δυστυχώς είναι τόσα πολλά και δομικά που μπορεί να πάνε στραβά. Και τέλος βεβαίως και μπορείς να είσαι 100% σίγουρος/η αν πραγματικά επιμένεις να επιχειρηματολογήσουμε. Ψάξε chastity device. Θέλει κότσια όμως, εκατέρωθεν. Στα κότσια είναι άλλωστε το πρόβλημα που περιγράφεις, στα κότσια. ;)
Προτιμώ τη λέξη "απιστία" από το "κεράτωμα". Η απιστία λοιπόν είναι απολύτως συνειδητή επιλογή. Οι δικαιολογίες που ακολουθούν, είναι ένας τρόπος εξιλέωσης για την πράξη μας την οποία μπορεί να μετανιώσαμε ετερογχρονισμένα. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η συγχώρεση τελικά. ὃ γέγονε, γέγονε...ο καθένας τραβάει τον δρόμο του ξεχωριστά πια.
ρε guys γιατι τοση αναλυση?2020 εχουμε.αυτο που αν σας κερατωσει ο αλλος η η αλλοη,θα θιχτει τοσο το εγω σας,θα πεσετε στα ταρταρα,θα ειναι κοντρα στο μοντελο-πρωτυπο της κοινωνιας,θα,θα,θα...υπαρχουν πολυ πιο σοβαροι παραγοντες σε μια σχεση απο το κερατο...δεν ειμαστε στο 1940 που ο μπαμπας εδινε την κορη με την προικα στον καλο γαμπρο και αποκτουσαν αμαρτωλες επαφες μετα το μυστηριο της ορθοδοξιας...το σωμα ανηκει στον καθε ανθρωπο και το διαχειριζεται εκεινος οπως επιθυμει.τα στερεοτυπικα των αποκλειστικοτητων ειναι ανθρωπινες εφευρεσεις των βαθια θρησκευτικων κοινωνιων που συντηρουνται ως και σημερα.εχετε δει κανενα αλλο ζωο στη φυση να ειναι μονογαμικο?γιατι θα πρεπει δηλαδη αν εχω επιλεξει τον ανθρωπο μου απο μικρη ηλικια σε πνευματικο επιπεδο να μην γνωρισει το σωμα μου αλλες εμπειριες?επειδη το οριζουν τα χριστα ηθη?οκ,αν θελετε αποκλειστικοτητες και γαμους απο τα 20 να βγαινετε και να δηλωνετε τι ψαχνετε απο το 1ο ραντεβου για να μη ζειτε σε ολη σας τη ζωη με το αγχος μην σας πουνε κεραταδες...και σεξ μετα γαμον..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ