ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2020 | 20:33

Την βοήθεια σας θα ήθελα.

Παιδιά, πρόσφατα άρχισαμε να μιλάμε με έναν.Αυτός είναι κατα 11 χρόνια μεγαλύτερος μου. Είμαι 27. Τον έχω συμπαθήσει αλλά δεν έχω σκοπό για κατι παραπάνω διότι δεν τον γουστάρω αλλά είναι καλή παρέα, μέχρι εκεί. Μιλάμε μόνο μέσω διαδικτύου. Εκείνος όμως φαίνεται ότι θέλει κάτι παραπάνω.. Χτες μου έστειλε αλλά μέχρι τώρα δεν του απάντησα. Σήμερα μου ξανά έστειλε και με ρώτησε γιατί δεν του μιλάω. Δεν έχω βρει πως να του εξηγήσω ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω,χωρίς να παρεξηγηθεί ή να νιώσει άσχημα..Θέλω να του το πω με ωραίο τρόπο. Νιώθω άσχημα που δεν του έχω απαντήσει. Πείτε μου τι θα του λέγατε στη θέση μου.. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν θέλω όμως και να μείνει με την απορία, του αξίζουν κάποιες εξήγησεις. Ευχαριστώ!
6
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι το άτομο που έγραψε αυτή την εξομολογηση.Φυσικά και θα πω την αλήθεια! Δεν θα πω σε καμία περίπτωση κάποιο ψέμα προς θεού, ελεος κάπου.. Απλα δεν έχω βρει πως θα το πω. Δεν είμαι και πολύ καλη με κάτι τέτοια.
Το λες οσο απλα λες,αυριο θα βρεξει.Μην λογοκρινεις τον εαυτο σου σε κατι τετοια τοσο απλα και ασημαντα.Να το εκφρασεις και να το πεις διχως να νιωθεις τυψεις,και οπως το παρει.Το θεμα δεν ειναι αν θα κακοφανει σε εκεινον,γιατι μπορει να στραβωσει ,αλλα το οτι εσυ δεν εκφραζεις αυτο που νιωθεις,με αποτελεσμα να υπομενεις άλλα πραγματα.Το λες.Το γραφεις.Δεν θελω το κατι παραπανω γιατι δεν γουσταρω.Αυτο.Ξεκαθαρισε το.Δεν ειναι κατι.Απλα το γραφεις,το λες,οπως εσυ θελεις μεταφερε του το.Δεν θελω το παρακατω.
Eιλικρίνεια είναι ο καλύτερος δρόμος. Πες του την αλήθεια. Είναι το πιο τίμιο. Γιατί να φαντάζεται πράγματα που δεν ισχύουν; Αν θες να είστε φίλοι, του το λες. Αν δεν θέλει, θα σου το πει και κείνος πιστεύω.
Με ενα απλο μηνυμα οπως ακριβως μας το εγραψες εδω: "Τον έχω συμπαθήσει αλλά δεν έχω σκοπό για κατι παραπάνω διότι δεν τον γουστάρω αλλά είναι καλή παρέα, μέχρι εκεί."Αυτο.Και θα καταλαβει και δεν ειναι αναγκη να το κανεις τοσο ντορο μιας και ειναι κατι σχεδον απλο και αμελητεο.Κατι σημαντικο:να εκφραζουμε αυτο που νιωθουμε και να εκφραζουμε τι επιθυμουμε,ωστε και να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα/καταστασεις και ετσι ο αλλος να ξερει και να μη δημιουργουνται δυσερμηνειες και παρεξηγησεις.Δεν θελεις?Δεν θελεις.Τερμα,το λες.Και οπως το παρει.Δεν θα κατσεις να χαλαστεις ή να σκεφτεσαι πως θα το παρει.Τερμα.Ειναι το θελω το δικο σου.Μην το κουκουλωνεις και κυριως μην κανεις το λαθος να το ωραιοποιεις για να αρεσει στον αλλον ή για να μην τον κανεις να νιωσει καπως.Να λες οτι νιωθεις.Αυτο.
Μπορεις να του πεις οτι ταιριαχεται ως ατομα και οτι δεν θελεις εσυ κατι παραπανω απο εκεινον. Αν εισαι σιγουρη ομως αλλιως ρωτησε τον αν δεν ειναι μονο συμπαθεια και ειναι κατι παραπανω

Απεργία την Πρωτομαγιά