ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2020 | 13:19

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι 30 χρονών,εμφανίσημος και με το παραπάνω, με την καλη μου την δουλειά, το σπίτι μου ,όμως χωρίς αμάξι.Στην τελευταία σχέση που έκανα πριν απο κάποια χρόνια άκουσα την ατάκα "νιώθω οτι δεν χαλάς αρκετα λεφτά για μενα" (εντομεταξύ αυτό έγινε το διάστημα όπου ανακαίνιζα το σπίτι για να πάω να μείνω με την κοπελιά και μου έιχαν φύγει 9000 να κάνω το σπίτι βιώσιμο.)Απο τότε λέω θα μείνω μόνος μου να τα βρώ με την πάρτη μου.Απο τότε περασε καιρός κατα καιρους εβγαινα με κοπέλες χωρις να μου προκαλουν κάποιο ιδιαιτερο ενδιαφέρον και όταν προσέγγιζα κάποια που πραγματικά μου άρεσε πολύ τότε αυτή έβγαινε κλασσικό χαζογκομενάκι (το ινσταγκραμ μου είναι όλη μου η ζωή), η δεν έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον.Γενικά η μια μου βρωμάει και η άλλη μου ξινίζει.Οι κύκλοι μου είναι περιορισμένοι και δεν γίνεται κάποιο καλο κονέ.Το έχει πάθει και αλλός;Δεν ξέρω εάν φταίει η αυτοπεποιθηση μου ή εάν απλά εδώ και 3 χρόνια δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο.Λέτε εάν πάρω αμάξι να αλλάξουν τα πράγματα;Πόσο μετράει για μια γυναίκα να μην έχει αμάξι ο αντρας όταν γνωρίζονται.
19
 
 
 
 
σχόλια
εισαι σεξιστης και γενικευεις τα πραγματα εχοντας αποψεις και αποριες 18χρονου.το περιεργο δεν ειναι που εισαι χρονια μονος σου,αλλα που εχεις κανει και σχεση(αν εχεις κανει)...καθε κοπελα εχει δικαιωμα να ασχολειται οσο και οπως θελει με τα social media...αν κρινεις το χαρακτηρα της απο αυτο εισαι αξιος της μοιρας σου.εσυ αληθεια ποσες ωρες τη μερα περνας σε σελιδες γνωριμιων(οχι μονο)και στο να στελνεις likes και comments μπας βρεις σχεση?
ελα ντε,αυτο αναρωτιεμαι κι εγω...πως να μην επιλεξει να πηγαινει στο κλαμπ απο τις 11 με το τελευταιο λεωφορειο και να περιμενει το πρωτο στις 7 το πρωι,αντι να παει με το αμαξι οτι ωρα θελει και χωρις συνωστισμο...it makes sense...
Σχετικά με αυτό που ρωτάς περί αυτοκινητου ,θα σου πω τη γνώμη μου.Το μεγάλο ποσοστό των ανδρών πέφτει στη "παγιδα" που έχεις πέσει κ εσύ .Ουσιαστικα δεν αγοράζει αμάξι, αγοράζει status. Status που τους λείπει και τους το αναπληρώνουν οι 4 ροδες,για να έχουν αυτοπεπηθηση...Βεεβαια έτσι είναι...διαφορετικά φενεσαι στα ματια των γυναικών σε ένα ΒΜW πχ... Αγοράζουν αμάξι, για να τους προσέξουν.Το αμάξι είναι κάτι σαν σύμβολο. Δείχνεις τη δύναμη σου... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ.... υπάρχουν και οι πραγματικοί άνδρες που έχουν το status μεσα τους και το αυτοκίνητο είναι απλα ένα μεταφορικό μεσο. Που δεν χρειαζονται μεσα για να τραβηξουν την προσοχη αλλα ελκουν γιατι ξερουν τι ειναι... Αν δεν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα γιατί να πάρεις ένα?Για τις γυναίκες?Προσπάθησε να γινεις ένας πραγματικός άνδρας...και να ξέρεις ότι και οι πραγματικές γυναίκες δεν επηρεάζονται από 4 ροδες,(παρα μονο οι "φτηνές")
Επίσης αφήνω εδώ έναν προβληματισμό να αιωρείται. Λες ότι από όσες σου άρεσαν πολύ, είτε προέκυψαν χαζογκόμενες είτε δεν έδειχναν το ίδιο ενδιαφέρον. Άρα από όσες σου άρεσαν, δεν ανταποκρίθηκαν όσες δεν ανήκαν στην πρώτη κατηγορία. Είσαι εμφανίσιμος, έχεις καλή εργασία και σπίτι. Τι μένει στο οποίο ίσως υστερείς;
Με αυτά και με αυτά έχω βγάλει λίστα Παίδες. Ιδού τα σημαντικότερα όλων:Αυτοπεποίθηση.Δυναμισμός.Αυθεντικότητα.Χιούμορ.Συναισθηματική νοημοσύνη.Αισιοδοξία.ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.Βαθμολογήστε τον εαυτό σας στο καθένα ξεχωριστά. Παρακαλώ πολύ με βάση κατά πόσο επιβεβαιώνεται και από τους γύρω σας κάθε μέρα, όχι πως βλέπετε ΕΣΕΙΣ τον εαυτό σας (:Όλα τα παραπάνω μας κάνουν ελκυστικούς για τους άλλους. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ μέχρι τώρα να με ρωτήσει κάποια γυναίκα για έναν γνωστό μου που της άρεσε πολύ: "Δεν μου λες, αυτοκίνητο έχει;".
Αυτοκίνητο να πάρεις επειδή το χρειάζεσαι και όχι για τη γυναίκα. Νομίζω είναι με ποια θα νιώσεις όμορφα εσύ αρκεί να το θέλει και η ίδια. Μπορεί να σου συμβεί μπορεί και όχι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ