ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 19:55

Να φύγω η όχι?

Ετοιμάζομαι να φύγω έφερα κιβώτια να μαζέψω τα πράγματα μου από το πατρικό. Έχω δουλειά Μ αρέσει αυτό που κάνω ευτυχώς υγεία και είμαι 33 ετων. Το κακό είναι πως είμαι σε διλληματα όπως αυτό. την οικογένεια Μ την αγαπώ με τα καλά και τα κακά.απ την άλλη πρέπει να γίνω ο βασιλιάς της σκόνης μιας και το σπίτι που θα πάω είναι επιπλωμένο αλλά έχει σκόνη μπόλικη.και το καλύτερο θα μαι μόνος μιας και δεν έχω πλέον φίλους ούτε κοπέλα χώρισα με χώρισε η χωρίσαμε εδώ καιρό και δε το λέγαμε ο ένας στον άλλο δε κατάλαβα.. είναι ωραίες που νιώθω αρκετά μόνος απ' όλους, με πνίγει αυτό. Περασμένα μεγαλεία......
13
 
 
 
 
σχόλια
όσο για σενα εξ, πάρε ξεσκονοπανα και βαλε μπρος να φυγει η σκονη από το σπίτι και με την ευκαιρία ξεσκονισε και το παρελθον σου. πας για νεα αρχη.
Εγώ λέω να φύγεις μια ανανέωση θα σου κάνει καλό από όλες τις απόψεις και από την στιγμή που μπορείς να το κάνεις. Όλα καλά θα πάνε μην φοβάσαι :)
κι εγω να ζητήσω συγνώμη που έπιασα εδώ με τα δικά μου να λεω σε εξ άσχετη ........... απλά οφιλα να μιλήσω στους φίλους μου ..... γιατι αυτοι προσπαθουν να βοηθήσουν ...... ki έτυχε να μιλήσουμε εδώ :):):)
μαρια τα ειχε παιξει τελειως το λαπτοπ τωρα ξαφνικα λειτουργουν τα πληκτρα με τα γραμματα αλλα οχι τα σημεια στιξης κλπ. γιαυτό δεν έγραψα τίποτε πιο νωρις, αν τα παιξει παλι σε δυο με τρεις μερες θα εχω καινουργιο να ξερεις. λοιπον δεν μιλησα με την ιδια την υπευθυνη ελειπε σημερα αλλα ένας άλλος υπάλληλος μου ειπε από οσο ξέρει δεν παιζει ρολο το ασπεργκερ αλλά μονο η κατάσταση της μητέρας σου. πρεπει να ερθει με κάποια προφαση ψυχιατρος στο σπιτι να βγαλει διαγνωση και να συνταγογραφησει τα φαρμακα που χρειαζονται. μετα πρεπει να βρεις τον τροπο να της τα χορηγεις αν εκεινη δεν συνεργαζεται. αν αυτο δεν πετύχει μενει η λυση για ψυχιατρειο, σε αυτη την περιπτωση πρεπει να υπογράψουν δυο ψυχιατροι και να απευθυνθείς στον εισαγγελεα. εκει αναλογα την εξελιξη η μενει μεσα η αν βελτιωθει η κατάσταση ξαναβγαίνει και αν χρειαστεί πάλι νοσηλεια γίνεται με συνοπτικες διαδικασιες επειδη υπάρχει προηγούμενο. ο υπάλληλος ειπε ότι μπορεις να απευθυνθεις για καθοδηγηση στον κοινωνικο λειτουργο του δημου. αυριο ελπίζω να μιλησω με την ιδια την υπευθυνη και αν μου πει κάτι άλλο ή κατι καινουργιο θα σε ενημερωσω.
αν ερθει ειδικος γιατρος στο σπιτι να μιλήσει προηγουμενως με σενα φυσικα αλλά και με αυτον που παρακολουθει την μητερα σου.ενα ενα τα θυμαμαι.
Πολύ ευχάριστο που υπάρχουν εξελίξεις. Τα φάρμακα μπορούν να μπουν κοπανισμένα στο φαγητό, αν δεν τα δέχεται, ή μπορείς να πεις ότι είναι βιταμίνες για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού εν όψει κορωνοϊού. Στα λέω επειδή έγινε σε φιλικό πρόσωπο έτσι. Βρέθηκε κοινωνικός λειτουργός στην πόλη σου;Πες μας να γράψουμε κι εμείς στο δήμο σου.
φιλαράκια μου γλυκά εγω πήρα κι χθες τηλεφωνο αυτους ...... ειπε ενας εκει στο κεντρο αλτχαιμερ ............οτι θα πάρουν σημερα τηλεφωνο αυτοι ....... τίποτε ακόμα ...... μπορει να το ξεχάσαν κι φοβαμαι να παρω εγω παλι μην τσατιστούν ......φιλαρακια μου να πω κι τουτο ........εγω διακριτικα περιμενα ................ οταν υπάρχει κάποια νεα πληροφορία να μου πουν φιλοι που μπορούσαν να πουν .......... ευχαριστω ολοψυχα !!! το θεμα ειν πως την στριμώχνω ........... ειν τρομερα αγρια αν της πεις με τρόπο χρειαζετε γιατρό ............αυτο με το ψυχιατριο κι παλιότερα μου το είπαν φιλοι ........ ειν πολυ περιπλοκο γιατι χωνοντε μπάτσοι στην μεση .......... τον πιανουν τον αρρωστο κι τον παν στην μπουζου .......... κατι πουν απάνθρωπο ..... το ειδα σα διαδικασία σε κατι της κυβερνισιος φιλαδες site ......αυτο που μπορώ τωρα να καω ειν να φερω παλι μια ψυχιατρεσα που ειχα φερει κι πριν ενα χρόνο ....... αυτη να δώσει τίποτε ...... αυτη μου έδωσε κι μένα για το ασπεργερ βεβαιωση ....... επιδι αυτα ολα μονη πρεπει να τα κανω .......... δε μπορώ να πάρω ευκολα πρωτοβουλίες .......... αν ειχα συγγεις κοντα η φιλο η γείτονα σωστο θα βοηθούσε ...... δύστυχος στα δύσκολα ολοι λακίζουν !!!!! παιδιά ευχαριστω ειλικρινα το εκτιμω ειλικρινα ολο αυτό που κάνατε για μενα .......... το ενδιαφερον κι τις συμβουλες ........ παν απο ολλα ανθρωπια που ειχα αναγκη να νιώσω κι εγω απ καπου ........