ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 19:44

ειμαι τρελή

ειμαι τρελή λεει μονιμως τ αγορι μου που ξεκινησαμε καραντίνα μαζί για ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟΝ... μονο αυτο δν συμβαινει.. παιζει ενα παιχνιδι ονλινε που μιλαει με τν ομαδα του και κλείνεται μεσα στ δωματιο για να μη με ενοχλεί... έχετε τρεις επιλογες να μου δωσετε.. 1.να αρχίσω τν γκρινια? 2.οσο και να με ενοχλει να ειμαι γλυκια η 3.να τν διωξω να ησυχασω κι εγω κι αυτός.. προσθεστε κ εσείς αν θέλετε κατι χωρίς να με κράξετε αν ειμαι καπου λαθος(καντε το διακριτικά)
67
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι τρελή. Τα παιχνίδια αυτά τα ονλαιν συνήθως είναι στρατηγικής και φέρνουν ένα είδος εθισμού και κολλας με τις ώρες... Άλλο να παίξεις κάποιες ώρες άλλο συνεχόμενα. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί του όταν τρελή σε ανεβάζει τρελή σε κατεβάζει.. Μα θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να ξεκαθαρίσεις πως δεν έχεις πρόβλημα να παίζει στον ελεύθερο χρόνο του ( κάποιες ώρες γιατί όλοι θέλουμε και τον προσωπικό μας χρόνο να ξεδωσουμε κάπου) , αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστείς να κρατήσεις μια απόσταση γιατί είσαι μόνη σου ενώ θα μπορούσες να είσαι στην οικογένεια σου!! Δυστυχώς τον εθισμό δεν τον καταλαβαίνουν εύκολα οι άνθρωποι στα παιχνίδια αυτά.. πρέπει να βρεις έναν τρόπο.. για να μην πληγωθεις.
σε ευχαριστώ αρχικά που ασχοληθηκες να με συμβουλέψεις..οπως ειπα και σε αλλο σχόλιο δν ειμαι εγωίστρια και προσπαθώ να βλέπω τα πραγματα αντικειμενικά, αλλα αρχίζω και θολωνω..μου φαινεται θα αρχίσω να τν κυνηγαω με τν πλάστη -.-
σε ευχαριστώ αρχικά που ασχοληθηκες να με συμβουλέψεις..οπως ειπα και σε αλλο σχόλιο δν ειμαι εγωίστρια και προσπαθώ να βλέπω τα πραγματα αντικειμενικά, αλλα αρχίζω και θολωνω..μου φαινεται θα αρχίσω να τν κυνηγαω με τν πλάστη -.-
Απο άνιμε είδα μέσα στην καραντίνα castlevania και 7 deadly sins έχει κανείς να μου προτείνει κάτι παρόμοιο;;Είδα σήμερα ένα επεισόδιο prison school, είναι μια παρέα 5 αγοριών σε ένα σχολείο με πάρα πολλές κοπέλες, στόχους τους να πάρουν μάτι τα θηλυκά. Δεν πολυξετρελάθηκα εδώ το πρώτο επεισόδιο.https://www.youtube.com/watch?v=6HeTmUUZpRY
Είχα σκοπό να το αλλάξω έτσι και αλλιώς. Γενικά δεν κρατάω άβαταρ για πολύ καιρό. Όσον αφορά τον δικέφαλο με τα 4 Βήτα ,μου αρέσει σαν πατριώτης που είμαι η συγκεκριμένη σημαία. Υπηρέτησα τον ελληνικό στρατό 9 μήνες ,πέρασα μήνες στην φύλαξη των συνόρων της χώρας και νομίζω ότι δικαιούμαι να την βάζω.
Δεν έχω ιδέα πόσο πιάνω.Μπές στο προφίλ μου έχω γράψει το τουίτερ μου στα ενδιαφέροντα. Στείλε μου εκεί άν έχεις την καλοσύνη.Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση.
Δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας. Ήμουν ξεκάθαρη στη δήλωσή μου. Είπα ΑΝ έχεις IQ μεγέθους Light Yagami ή L (που κατά προσέγγιση ξεπερνάει το 190), ευχαρίστως να βγαίναμε ραντεβού. Μάλλον παρεξήγησες αυτό που είπα.
Εγώ προσπάθησα. Αν εσείς κοροϊδεύετε είναι δικό σας θέμα και αντιπροσωπεύει εσάς. Μην ξαναπεταχτεί μόνο καμία απο εδώ μέσα και πεί ότι δεν είμαι αρκετά άντρας ή δεν προσπαθώ.Ευχαριστώ.
Ναι βρε πασά μου βάλε ότι θες δικαιώμα σου δεν είπα τπτ.Για τα πρακτικά καραμέλα να ξέρεις μπορεί και να έχει.. η/μ ΕΜΠ δεν είναι και λίγο. Άσε που ιστορίκα όλες διάνοιες είχαν λίγο ιδιάζουσα συμπεριφορά. Πχ ο Αϊνστάιν φόραγε τα ίδια ρούχα. Είχε 10 ίδια κουστούμια. Και στα ερωτικά του τα είχε κάνει ρόιδο.. Όλες οι ιδοφυυες είχαν δηλαδή υπέρμετρη κλίση σε ένα τομέα εις βάρος κάποιου άλλου.Ποτέ δεν ξέρεις.
Μου αρέσουν όλα αυτά που είπες. Στην εξάδα-φωτιά μου, έχω κι εγώ μεταγκρος. Αγαπημένο είναι το espeon. Χρησιμοποιώ πολύ Jolteon, με nature jolly και αντικείμενο focus sash. Blastoise με toxic, protect, ice beam, double team και αντικείμενο leftovers. Altaria με attract, μ'εχει σώσει άπειρες φορές η γλυκιά μου. Και άλλα.
οπως ειπα και σε ενα αλλο σχόλιο ξεκίνησα κι εγώ να παιζω lol.. και στν αρχη παιζαμε μαζι αλλα μεχρι ενος σημειου.. μετα στοπ.. .. αλλα αυτο που καταλαβαίνω είναι ότι θελει να παιζει με τους φίλους του.. οκ τ δεχομαι.. λογικο κιολας αφου τν διασκεδαζει και είναι κλεισμένος σε ενα σπιτι.. αλλα εγω δν υπαρχω πουθενα.. και πριν με πεις εγωίστρια, εχω φαει πολυ σκατο απο τν συγκεκριμένο
"Θέλω να δίνω στον άλλον". Αυτά που δίνεις, ο άλλος τα θέλει;Κι εμένα αν μου δώσεις ένα πιάτο κινόα δεν το θέλω. Δεν πα' να είναι θρεπτικότατο. Δεν μου κάνει αίσθηση. (Πάντως σοβαρά τώρα, αν δεν είσαι ευχαριστημένη, γιατί προσπαθείς τόσο; Δεν χρειάζεται να μην ικανοποιούνται οι ανάγκες σου σε μια σχέση. Οι σχέσεις είναι για να ικανοποιούνται οι ανάγκες μας. Να νιώθουμε πληρότητα. Άμα είναι να έχουμε ένα κάρο προβλήματα, μένουμε και μόνοι μας.)
Αν οντως πιστευει οτι εισαι τρελη, τοτε πρεπει να κλειδωνει την πορτα. Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο; Αν την αφηνει ανοιχτη και παιζει με γυρισμενη την πλατη τοτε ειναι και αυτος τρελος! Και κυριως μην ξεχνας πως αν σηκωθεις και φυγεις ουτε που θα το προσεξει
αν εξαιρεσεις το γεγονός οτι κοβω βολτες μεσα στ σπιτι με μπαλτά στ χερι, οχι κατα τα αλλα καλα, δν κλειδωνουμε πορτες, έχω φροντισει εγω προσωπικα γι αυτό... :D
Mε ζαρτιέρες και χωρίς βρακί έπρεπε να κόβεις βόλτες μες το σπίτι! Αν και τότε δεν, ε τότε τζάσ'τον. :D Σοβαρά τώρα. Έτσι είναι πολλοί άντρες. Τους ενδιαφέρουν αυτά που τους ενδιαφέρουν κι αφοσιώνονται για να τα κάνουν ΚΑΛΑ. Το ότι έχει ενδιαφέρον να πάει καλά το παιχνίδι δείχνει ικανότητες αφοσίωσης, δεν είναι ο τύπος που τα παρατάει. Επομένως ούτε στις σχέσεις θα τα παρατάει. Το ότι είναι ανταγωνιστικός (θέλει να συνεχίσει για να φτάσει στο τέλος ή να κερδίσει) δείχνει ότι έχει κάποιο ψήγμα φιλοδοξίας. Κι αυτό καλό, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Σε γενικές γραμμές αν δεν μπορείς κα-θό-λου τους gamers την επόμενη φορά δεν πρέπει να ψωνίσεις gamer. Eναλλακτικές: Αυτό που είπα πρώτο πρώτο (γιατί, αν το καλοσκεφτείς, τι καλύτερο του προσφέρεις ώστε να εγκαταλείψει το παιχνίδι; για σκέψου! η κουβεντούλα, όχι, δεν πιάνεται), ή γίνε κι εσύ gamer, ή πιάσε κι εσύ ένα μονόχνωτο χόμπυ για να μην βαριέσαι και γκρινιάζεις.
Να τον αφήσεις στην ησυχία του να παίξει. Μερικοί άνθρωποι γίνεστε εντελώς εκνευριστικοί με τέτοια θέματα. Όταν παίζουμε δε θέλουμε να μας ενοχλείτε.
Καμία σχέση, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τα παιχνίδια στρατηγικής. Αν ξεκινήσεις να ασχολείσαι σοβαρά με το lol, θα δεις πόσες ώρες θα καταλήξεις να παίζεις.
εχω ασχοληθεί και μπορω να πω οτι ειχα πορωθει κιολας.. αλλα μεχρι τρια παιχνιδια τ πολυ.. λεω δν γινεται να κατσει κάποιος παραπάνω... κοιτα να δεις ομως που μπορεί
Αν παίζει call of duty, δικαιολόγησε τον κι εγώ το ξεκίνησα λόγω καραντίνας. Διόλου άσχημο δεν είναι!Πλάκα κάνω. Εξήγησε του ότι θέλεις να περνάτε και χρόνο, για αυτό εξάλλου κλειστήκατε μαζί. Αν δεν, ο καθένας μόνος του.
lol παιζει.. και τ ξεκίνησα κι εγω για να κανουμε κατι μαζι... στν αρχη εδειχνε οκ αλλα εν τελει δν του έκανε αισθηση..και οσο για τν χρονο οοοοοοσες φορες τ εχω πει ειμαι τρελή γιατι τοσες μερες και ωρες μαζι είμαστε, τι αλλο πια...σε σημειο να νομιζω οτι ειμαι εγω η παραλογη -.- εξου και η επικεφαλιδα :)))
Προφανώς και δεν του έκανε αίσθηση, δεν είστε στο ίδιο επίπεδο. Όταν θέλεις να παίξεις, μπορεί να πάρει πολλές ώρες. Μου έχει τύχει και μένα να παίξω κάτι δεκάωρα.Μπορεις να του προτείνεις να ξεκινήσετε κάτι μαζί. Βρίσκω υπεροχα τα παιχνίδια με ανδροειδή και ο, τι έχει να κάνει με horror. Είχα κι εγώ τα ίδια προβλήματα κάποτε.
Γενικά, με το gaming άρχισα τα πάρε-δώσε πέρυσι, οπότε ο,τι είναι easy μου κάνει. Είχα παίξει και Assassin's Creed, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Νουμπάς είμαι εν ολίγοις. Πλάκα να έχει και να μην πεθαίνω στο πρώτο δίλεπτο.
το oddesy είναι παιχνιδιάρα, άκρος ρεαλιστικό και απο γραφικά και απο ιστορική ακρίβεια. Ίσως απο τα καλύτερα game που έχουν βγει μέχρι στιγμής για εμένα.Η δουλειά που έχουν κάνει με Παρθενώνα κτπ είναι απίστευτη. Eχουν σκανάρει και έχουν βάλει ακριβώς τα μάρμαρα του Παρθενώνα, με τις ακριβείς διαστάσεις κτλπ. Φοβερό. https://youtu.be/oNzGZvAsKwk

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ