ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2020 | 20:49

Μπάνιο

Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο περίπου που ο καιρός είναι κρύος κάνω μπάνιο δυο φορές την εβδομάδα εννοώντας κεφάλι και σώμα. Πλένω επίσης τα δόντια μου κάθε δεύτερο βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Πρακτικά είμαι καθαρός και δε μυρίζω άσχημα στους γύρω μου. Σε περίπτωση σχέσης όμως αυτή η παραξενιά μου δε θα ενοχλήσει την κοπέλα;
54
 
 
 
 
σχόλια
Την δικηγόρο γιατί την μπανάρατε;;Αν μας διαβάζεις μπές στο yandex θα έχεις νέο email χωρίς να δώσεις κινητό. Με αυτό θα μπείς εδώ ξανά. Είναι όλο μαζί 5 λεπτά υπόθεση.
Μου έχει τύχει και με έχει ξενερώσει απίστευτα.. ενώ ήταν πολύ ωραίος άντρας. Εννοείται, ότι δεν βγήκα μαζί του!!Δεν μπορώ να ακούω τα είναι χειμώνας και κάνει κρύο κλπ …όχι.. όσοι δεν πλένεστε είστε απλά βρωμιάρηδες. Είναι πολύ ωραίο να μοσχομυρίζει κάποιος και για όνομα πλύνε τα δόντια σου τουλάχιστον πρωί βράδυ. Είναι αηδιαστικά τα βρώμικα δόντια, δηλαδή ποια γυναίκα θα θέλει να σε φιλήσει;;;;;
Αχ να στε καλα με κανατε και γελασα!λοιπον το χειμωνα δε θα παθεις κατι αν κανεις εστω και μια τριτη φορα το μπανιο...καντο γρηγορα αφου κρυωνεις...τα δοντια θελουν τουλαχιστον 2 φορες τη μερα βουρτσισμα....το καλοκαιρι δε μας ειπες ποσες φορες τη βδομαδα κανεις μπανιο?
Μπάνιο καθε μέραΆντε μερα παρά μέρα το πολύ Για το πλύσιμο των δοντιών δεν θα το σχολιάσωΔεν θα σου πω πως πρέπει οπωσδήποτε 3 φορές την μέραΑλλά θα σου πω ότι πρέπει ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ τουλάχιστον Και το πρωί επίσης Φιλικα
Βρε παιδιά το βασικό δεν προσεξαμε: τόσα χρόνια δεν είχε κοπέλα ποτέ, κι αυρο δεν τον προβλημάτισε! Σας λέει κάτι; Ποια ν πλησιάσει; Εγώ έχω απορία, αν δεν μας τρολαρεις βέβαια: μήπως μενεις σε κανένα παλιό σπίτι σε χωριό και εχεις εξωτερικη τουαλέτα; αλλιώς δεν δικαιολογείται να σχολιάζεις το κρύο! Βέβαια αν κάποιος είναι καθαρός, μπροστά στη βρωμια ανέχεται και το κρύο . Εγώ υπάρχουν φορές και μέσα στο χειμώνα που μπορεί να κάνω μπάνιο και 2 φορές την ημέρα και αν ήμουν στο σπίτι θα ήθελα κι άλλη αν ιδρωσω. Εσύ μάλλον έχεις συνηθίσει τόσο τη μυρωδιά που δεν σου κάνει αίσθηση πια. Είναι τραγικό ειδικά αν μιλάμε για νέο άνθρωπο..να ξέρεις ότι καμία κοπέλα δεν θα το ανεχόταν αυτό. Το καλοκαίρι δεν μας είπες κάθε πότε αγγίζεις νερό...!
Βρωμάς φίλε,σύνελθε...Ελπίζω να μην βάζεις πάνω απο την απλυσιά σου κ άρωμα ή αποσμητικό γιατί θα βρωμάς ακόμα περισσότερο...Και τα δόντια πρέπει να τα πλένουμε τουλάχιστον πρωί κ βράδυ...Μένουν οι τροφές κ στον ύπνο που μένει κλειστό το στόμα,το επόμενο πρωί η αναπνοή σου θα μυρίζει σαν βόθρος...Εάν θες να βρωμάς ,κανένα πρόβλημα αλλά οι γύρω σου δεν φταίνε σε κάτι...Καλά οτι θα ρίξεις κ κοπέλα ,είναι το μόνο σίγουρο αν πας να της μιλήσεις,θα λιποθυμήσει η έρμη...Μ'αρέσει που αναρωτιέστε ορισμέν@ γιατί δεν έχετε ταίρι...
Το βρώμικο στόμα είναι ξεφτίλα ρε φίλε. Τουλάχιστον 3-4 φορές βούρτσισμα τη μέρα, για όση ώρα λέει η ειδική κλεψύδρα βουρτσίσματος δοντιών. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω ή λιγότερο. Τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα καθάρισμα με οδοντικό νήμα. Τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα στοματικό διάλυμα, συν ειδικό σπρέι για την αναπνοή. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα καθαρισμός δοντιών στον οδοντίατρο. Και να βουρτσίζεις καλά τους τραπεζίτες.
Επειδή συμπαθιόμαστε με τον ρε παιδί, δε σημαίνει πως παίρνει και ναρκωτικά. Δεν ταιριάζουμε/συμπαθιόμαστε μ'όλους, ο καθένας με τα γούστα του.
Συγχαρητήρια αν κάνεις όσα του προτείνεις...Καθαρισμός στον οδοντίατρο δεν χρειαζεται κάθε μήνα ειδικά ,αν κάνει όλα όσα λές...Επίσης υπάρχει κ ένα ειδικό βουρτσάκι που βάζεις ανάμεσα στα δόντια( μεσοδόντιο θαρρώ λέγεται) κ είναι καλύτερο απο το νήμα αλλά σε συνδιασμό με το νήμα γίνεται ακόμα καλύτερη δουλίτσα...Καλά,το στοματικό διάλυμα κ το σπρέϊ αναπνοής ας μην τα έβαζε αν έκανε όλα τα άλλα...Γενικά ,πιστεύεις θα ιδρώσει το αυτί του με όσα του είπαμε? Και τα γράφει μια καραμέλα κ μια σοκολάτα που όσο να πείς, προκαλούμε κ ζημιά στα δοντάκια...:pΥ.Γ το χρώμα στα δοντάκια του εαν δεν είναι σοκολατί ,θα είναι στάνταρ καραμελί...:p
Τσοκ, όντως ο καθαρισμός ανά μήνα ίσως ήταν υπερβολή. Ιδανικά κάθε τρίμηνο. Όμως, αν καπνίζει κάποιος, σε συνδυασμό με καφέδες, τσάι, αναψυκτικά, κρασιά κλπ, χρειάζεται σίγουρα πιο συχνά καθαρισμό από οδοντίατρο (ανά δίμηνο σίγουρα επίσκεψη). Ειδικά αυτά που αφήνουν στα δόντια τα στριφτά τσιγάρα(δεν ξέρω πως λέγονται), για να βγουν από το δόντι, απαιτείται εκείνο το μεταλλικό εργαλείο του οδοντιάτρου. Προσωπικά, τα κάνω αυτά σε τέτοιο βαθμό, επειδή φοράω και τα σιδεράκια, κι έχω μια μανία με το στόμα. Τώρα, ο μέσος άνθρωπος αν βουρτσίζει τα δόντια του(καλά) 3 φορές τη μέρα, και τα καθαρίζει με νήμα, έστω το βράδυ, θα είναι όκει πιστεύω. Αλλά και η παραπάνω περιποίηση δεν τα βλάπτει σε καμία περίπτωση. Πάντως μετά τα γλυκάκια και τα αναψυκτικά, αν δεν τα βουρτσίσεις καλό είναι τουλάχιστον να τα ξεβγάλεις με νεράκι!
caramel θα σου πρότεινα να αγοράσεις ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ελέγχεις τον χρόνο με την κλεψύδρα, σε ειδοποιεί πότε να συνεχίσεις από την άλλη μεριά. Επίσης κάνει στο λεπτό πάνω τόσες κινήσεις, όσες κάνει μια απλή Οδοντόβουρτσα μέσα σε έναν μήνα. Με μια καλή ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα, νήμα και διάλυμα φτάνει μια φορά κάθε εξάμηνο επαγγελματικός καθαρισμός στον Οδοντίατρο ακόμη και αν πίνεις 534 καφέδες την ημέρα. Αρκεί να την χρησιμοπείες πρωί βράδυ, για το μεσημέρι μπορείς να έχεις μαζί σου μια απλή(μαζί με μια οδοντόκρεμα σε μικρό μέγεθος) αν τρως εκτός σπιτιού.
Συμφωνώ με Σνούπι...Πίνω 534 καφέδες,καπνίζω ( κανονικά τσιγάρα οχι στριφτά)πλένω τα δόντια μου πρωί βράδυ με κανονική οδοντόβουρτσα κ όταν στο ενδιάμεσο δεν μπορώ, τα ξεπλένω με νερό...Χρησιμοποιώ διάλυμα κ κάνω καθαρισμό ανα 6μηνο ,οπού ελέγχει αν θέλουν κ κανα μερεμέτι...Κουβαλάω κ σπρέι για την αναπνοή ή τσίχλες...Τα δοντάκια μου είναι αστραφτερά! :) Δεν έχω σιδεράκια κ δεν ξέρω αν χρειάζεται συχνότερα επίσκεψη...Έχω κ εγώ κόλλημα με την υγιεινή των δοντιών... αλλά κ γενικά με την προσωπική υγιεινή...:)
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές κορίτσια. Το στριφτό τσιγάρο αφήνει στο εσωτερικό των δοντιών κάτι σκούρες κουκιδούλες που φεύγουν μόνο με το ειδικό εργαλείο τοτ οδοντιάτρου. μου είχε κάνει την επιστημονική ανάλυση μία οδοντίατρος, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου. Έχει μια διαφορά με το κανονικό τσιγάρο. Αυτές οι κουκιδούλες, ειδικά αν καπνίζει κάποιος αρκετά, σταδιακά γίνονται περισσότερες, από τσιγάρο σε τσιγάρο. Οπότε για να μην σου γίνει όλο αυτό, χρειάζεται ανά μήνα καθάρισμα στο εσωτερικό των δοντιών. Ουσιαστικά, δεν περιμένεις να σου εμφανιστεί, απλώς συντηρείς την καλή σου κατάσταση πηγαίνοντας να τα καθαρίζεις συχνά. Τα σιδεράκια απλώς θέλουν κάθε μήνα σφίξιμο συν ένα επιπλέον βουρτσάκι για τα σιδεράκια. Στον οδοντίατρο πάντως πηγαίνω για έλεγχο και τσακα τσουκα όλο θα βρει και κάτι για να καθαρίσει με τα εργαλεία του.
Καλά σιγά εγώ έχω να πλυθώ απο τέλη δεκεμβρίου και μια χαρά είμαι. Απλά εγώ πλένω τα δόντια μου πρωί βράδυ καθημερινά γιατί δεν θέλω να γεμίζουν πέτρα.Το σώμα δεν έχει πρόβλημα ίσα ίσα έχει μηχανισμούς αυτο εκκαθάρισης.
Γωγο, αν εχεις κάνει μπάνιο από τέλη Δεκεμβρίου βρωμας. Δεν έχει σημασία τι διάβασες στο νετ. Πας και γυμναστήριο αλίμονο σε όσους είναι γύρω σου.
Η αλήθεια είναι το πράμα μου μυρίζει,ειδικά στην περιοχή πέριξ της βαλάνου. Αμα είχα κοπέλα θα το καθάριζα προφανώς. Τώρα που είμαι μόνος δεν έχει νόημα,το αφήνω όπως είναι.
Εξαρτάται, είναι υποκειμενικό και λίγο θέμα τύχης. Αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοιες συνήθειες υγιεινής, δεν βλέπω τον λόγο να ενοχληθεί. Το μπάνιο 2 φορές την εβδομάδα είναι μια χαρά για χειμώνα αν δεν ιδρώνεις. Τοπικά μπορείς να πλένεις οποιαδήποτε περιοχή όσο συχνά θες. Τα δόντια κρίμα που δεν θες να τα πλένεις συχνά μέσα στη μέρα, να ξέρεις πάντως ότι καθαρίζουν φυσικά και με συχνή κατανάλωση μήλου ή μάσημα κλαδιού, υπάρχουν και ειδικά σε καταστήματα με βιολογικά.
Έχει ξαναμπεί.Εσύ και ο άλλος που κάθεται τσιτσιδος στο σαλόνι μας μείνατε. Μπορείς για να μην μυρίζεις να βάζεις κάτω από τις μασχάλες σου δύο καυτές λαγάνες να αποστειρωθεί η περιοχή
Εχω φουρνο στειλε διευθυνση!!!να σου στειλω φορτηγο!ειναι απιστευτο που σε καθε προβληματισμο βρισκεις να πεις κατι σχετικο με τις αγαπημενες σου λαγανες!χαχαχαχα!αλλα ακομα και δω?παιδια οσο για τον κοροινοιο η μεινετε απλυτοι η φατε μπολικο σκορδο για να κρατανε αποσταση οι αλλοι απο εσας!
Τον χειμώνα είναι βασανιστήριο το μπάνιο. Εχει πολύ κρύο. Δεν κάνει να βάζεις το νερό στο καυτό, θέλει χλιαρό νερό, γιατί μετά βγαίνει ξηροδρεμία. Είναι σκέτο μαρτύριο.
Γώγο μου, εγώ που κάνω με καυτό χειμώνα-καλοκαίρι, σε διαβεβαιώ μια χαρά είμαι! Επιπλέον, δεν θα δίσταζα να κάνω μπάνιο και με κρύο νερό. Όλα στον βωμό της καθαριότητας. Έχει δίκιο η Τζακ, είναι ωραίο το μπανάκι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ