ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2019 | 17:56

το λαθος!

καλησπερα σας, ισως να με κατηγορησετε αλλα θα ηθελα να το μοιραστω με καποιον. Εχω μια σχεση απο αποσταση, δεν τις προτιμω ειναι η αληθεια αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ηθελα να δωσω μια ευκαιρια. Ενα διαστημα πριν 3 μηνες δεν τα πηγαιναμε καθολου καλα, επι εναν μηνα με παραμελουσε, δεν εδειχνε οτι με θελει οπως το εδειχνε στην αρχη της σχεσης μας ή ακομα χειροτερα στην αρχη της σχεσης μας απο αποσταση. Πηρα την αποφαση να τον χωρισω καθως ημουν χαλια ψυχολογικα λογω οικογενειακου θεματος και εκεινος οχι απλα δεν ηταν διπλα μου πραγματικα αλλα δεν ηταν διπλα μου ουτε εστω και απο το τηλεφωνο. Τον χωριζω λοιπον και βγαινω εξω, τα πινω και γινομαι χαλια. Εκανα κατι με καποιον κατι το οποιο ακομα μετανιωνω καθως τελικα τα βρηκα με τον συντροφο μου. Νιωθω ακομα τυψεις γι αυτο που εκανα ακομα και αν αυτη την στιγμη, 3 μηνες μετα, η σχεση μου εχει φτιαξει και εχουν διορθωθει τα οσα ελαττωματα υπηρχαν. Δεχομαι να με μειωσετε για το λαθος που εκανα, ετσι κ αλλιως ειναι κατι που δεν προκειται να μου το συγχωρεσω!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Και φυσικά δεν γίνεται αν δεν καταθέσω την πολύτιμη γνώμη μου. Προσωπικά δεν θα σε συγχωρούσα γιατί δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που όταν είναι χάλια ψυχολογικά λόγω οικογενειακών ή άλλων προβλημάτων βγαίνουν και ψάχνουν για περιπέτειες. Δεν μου φαίνονται νορμάλ αντιδράσεις αυτές. Αν μάλιστα σκεφτείς πόσο συχνά έχουμε δυσκολίες στην ζωή μας.. Καταλαβαίνεις, όρεξη να έχουμε να μετράμε τα "κάτι".
Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Άσε, νιώθω βροντόσαυρος. (Λες να'ναι σεμνοτυφία που δεν λένε επακριβώς; Δικαιολογία; Στρεβλή διάθεση ιδιωτικότητας;)
Δεν ξέρω ρε συ γιατί το κάνουν. Υποθέτω ότι αν υπήρχε γενική "μετάφραση" θα το γνωρίζαμε. Μου ακούγεται σαν μισό από.. κάτι.Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί να μην θέλω να μάθω λεπτομέρειες.(:
Μην αυτομαστιγώνεσαι έτσι καλέ! Είχατε χωρίσει τότε, καλά δεν κατάλαβα; Επικεντρώσου στη σχέση σου τώρα που τα ξαναβρήκατε κ προσπαθήστε να μην ξαναφτάσετε στο ίδιο σημείο!
Καλά κατάλαβες. Του είπε πρώτα ότι χωρίζουν και μετά βγήκε. Τώρα βέβαια σε κάποιους θα μπαίνουν ιδέες. Σου λέει ο άλλος καλή φάση, μαλώνουμε το βράδυ πετάω ένα "χωρίζουμε" και το πρωί έχει ο Θεός.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ