ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2019 | 15:51

Επενδυση κολώνας

Καλησπέρα έχω μια απορία για την διακοσμηση μιας κολώνα στην είσοδο του σπιτιού μου. Γκρέμισα ένα τοίχο και έχει μείνει μια κολονα στη μέση σε σχήμα παραλληλόγραμμο. Λέω να μην την κάνω στρογγυλή γιατί θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη και δεν θελω. Σκέφτηκα να την επενδυσω με καθρέφτη για να μην κάνει τόσο μπαμ. Το έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο και πως σας φαίνεται σαν λύση? Επίσης πόσο μπορεί να μου κοστίσει κάτι τέτοιο?
7
 
 
 
 
σχόλια
Μ'αρέσουν πολύ οι καθρέφτες. Ακόμη περισσότερο μ'αρεσει να παιρνω στο χέρι μου έναν καθρεφτη, να πηγαίνω μπροστά σ'εναν άλλον καθρέφτη, και να τον τοοοθετω στα πλάγια, και να κοιτάζω στον καθρέφτη που κρατάω στα χέρια το είδωλο μου πως φαίνεται από την μεριά που φαίνεται στην πραγματικότητα. Στην αρχή σου φαίνεσαι περίεργος, ειδικά αν περπατάς και κινείσαι κιόλας, βλέποντας τον εαυτό σου εκεί μεσα. Αυτά.
Όχι καθρέφτη για αισθητικούς και ενεργειακούς λόγους. Υπάρχουν κάτι τεχνοτροπίες που πάνε τέλεια ακόμα και σε στρογγυλές κολώνες και μοιάζουν με μάρμαρο. Είναι λίγο ακριβή, αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά αν πρόκειται για είσοδο. Δεν το κάνει οποιοσδήποτε μπογιατζής, αλλά μια φορά γίνεται . Δείχνει πολύ αρχοντικό και ιδιαίτερο. Επίσης, σκέψου τρόπους να την επενδύσεις. Ρίξε και μια ματιά στο συγκεκριμένο άρθρο. http://spirossoulis.com/diakosmis-pws-na-diakosmisete-tin-kolwna-sti-mesi-enos-dwmatiou/
Ξέχασα το σημαντικότερο. Η κάθε συμβουλή μου κοστίζει 388,90. Όταν θα έχεις τα χρήματα πες μου να ανοίξω το Email για να σου δώσω αριθμό λογαριασμού να μου τα στείλεις.
Μην σε μπερδεύει που μιλάμε για "δάπεδο", κάνει και για επένδυση τοίχου το έχω δοκιμάσει. Επίσης άλλη μια ιδέα είναι να βάψεις την κολώνα σε ένα ζεστό χρώμα και να κρεμάσεις επάνω χαλάκια για ομορφιά. Εσύ ξέρεις τι ταιριάζει περισσότερο αναλόγως το γενικότερο στιλ. Ή μπορείς να τοποθετήσεις ραφάκια αν κολλάει στην όλη εικόνα. Όσο για χρώματα σήμερα βρίσκεις στην αγορά απίθανα πράγματα με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Άλλη μια ιδέα θα ήταν αυτοκόλλητα tatoo τοίχου.
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν χρειάζεται να την καλύψεις πλήρως με φελλό αν σου βγαίνει πολύ ακριβά. Μπορείς από τη μέση και πάνω να την βάψεις για παράδειγμα.
Καθρέφτη δεν θα έβαζα. Τι θα έλεγες για δάπεδο φελλού σαν επένδυση; Φαίνεται ωραίο, μπορεί να χρησιμεύσει σαν πίνακας memo γιατί καρφιτσώνεις επάνω ό,τι θέλεις ή μπορείς και να γεμίσεις μια μεριά με φωτογραφίες. Θα χρειαστείς βέβαια ειδική κόλλα, όσο για το κόστος αν το ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρεις γρήγορα πόσο θα στοιχίσει αν ξέρεις πόσο θα χρειαστείς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ