ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2019 | 09:12

Δυστυχώς

Τα σεξιστικά πρότυπα και η πατριαρχική κοινωνία ενισχύονται κι από τη μόδα της κάθε εποχής.Ή και διαχρονικά, αν θέλετε.Θέλω να πω μόνες τους, οικειοθελώς πηγαίνουν κοπέλες σε ριάλιτι για να γίνουν μοντέλα και να μπουν σε όλο αυτό το τριπάκι όπου θα πλασάρονται μόνο ως άψογες στην εξωτερική εμφάνιση. Μόνες τους ρίχνουν φαρμακερές ατάκες ανταγωνισμού και σκάβουν η μία το λάκκο της άλλης.Επίσης γίνεται αποδεκτό τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες το πρότυπο του μάτσο πλούσιου μάγκα άντρα που επιδεικνύει τη γυναίκα σαν τρόπαιο, αυτό το είδος ανθρώπου που κυριαρχεί πλέον στα σύγχρονα τραγούδια κι ενθουσιάζει εξίσου άνδρες και γυναίκες, όχι μόνο τα πιτσιρίκια.Και δυστυχώς οι γυναίκες δέχονται αυτόν τον ρόλο.'' 20κ, χαλάω σ' ένα μήνα'' κι ούτω καθεξής.
6
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης να σου θυμίσω πως δεν θέλουν ούτε πάνε όλες οι γυναίκες στο gntm. Κάποιες πάνε για να γίνουν διάσημες και για το ευκολο χρήμα. Ας αφήσουμε τα σεξιστικά τσουβαλιασματα. Ούτε όλες οι γυναίκες είναι μονίμως ματαιόδοξες, ούτε όλοι οι άντρες σάπιοι επειδή ο Χ σου φέρθηκε σκάρτα.Το gntm δεν αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες. Είναι μια φθηνή εκπομπή για να βγάζει λεφτά το κανάλι από τις διαφημίσεις. Ποιος θυμάται τα μοντέλα που πήγαν στα προηγούμενα ;και τις τωρινές θα τις ξεχάσουν. Μη δίνεις τόση βαρύτητα σε μόδες που περνούν και ξεφουσκώνουν εύκολα, επειδή επαναλαμβανονται. Όλα κάνουν τον κύκλο τους. Θα τελειώσει και αυτό. Όταν ανανεωθεί το προσωπικό της τηλεόρασης με την πάροδο του χρόνου ,πορεί να δούμε αλλά προγράμματα. Προς το παρόν το c( l )opy paste απο τα προγράμματα που προβάλλονται στο εξωτερικό καλά κρατεί, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Πιστεύω δεν τα πιστεύουν κατά βάθος, τα εκμεταλλεύονται -μιας κι υπάρχουν- για να αποκομίσουν όφελος. Είναι συνειδητό κυνήγι εξουσίας (η ομορφιά άλλωστε είναι εξουσία)
Αν η άλλη είναι μια κουκλάρα, αμόρφωτη, παντρεύτηκε πλούσιο, ζει στη χλιδή και κάνει ζωή και κότα, πολύ καλά κάνει. Καλύτερα από τους περισσότερους θα περνάει, χωρίς να 'χει κοπιάσει και για τίποτα.
Εκτός του ότι η επάρατη πατριαρχία δεν ευθύνεται για τα πάντα, ποια είναι η ορθή στάση ζωής κατά την άποψή σου; Αν εγώ λ.χ. είμαι λάτρης των αρχαίων κλασικών και διανοούμενος, καθόλου ματσωμένος, αξίζω της προσοχής εξ αυτού του λόγου;
Το gntm δε δείχνει το μέσο πρότυπο της κοπέλας. Δείχνει ένα μικρό κομμάτι που πιστεύει ότι η ομορφιά αρκεί "για να κάνει σχεδόν τα πάντα". Όσες ξεχωρίσουν και γίνουν επαγγελματίες θ' ανακαλύψουν ότι δεν αρκεί καθόλου, μα καθόλου.Οι γυναίκες τρόπαια, που εθελοντικά γίνονται τρόπαια, θ' ανακαλύψουν ότι εκεί που θα μπουν να στολιζουν το χώρο θα είναι κι άλλες μαζί. Αν είναι επιλογή τους, so be it.Ακόμα κι έτσι όμως, άλλο status έχει η θέση πάνω απ' το τζάκι και άλλο το κάτω ράφι της βιβλιοθήκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ