ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2019 | 00:54

Να φυγω η οχι

Εδω και 4 μηνες ειμαι με καποιον που απο την αρχη ειχαμε τρελη χημεια..με το που τον ειδα κολλησα κ απο οτι λεει κ αυτος... Δεσαμε τοσο πολυ στο σεξ και στην καθημερινοτητα μας και γενικα ηταν ολα τελεια.. Ειπαμε βεβαια να μην βαλουμε ταμπελα γιατι ημασταν κ οι 2 πρόσφατα χωρισμένοι.. Λογω του οτι ξενοικιασα οντας τελειοφοιτη απο την πολη που σπουδαζα και μ βλεψεις να οαω στην πολη που κατοικει αυτος.. για 4 μηνες θ χρειαστει ν ειμαστε απο αποσταση.. Στην αρχη ολα οκ ομως αργοτερα η επικοινωνια χαλαρωσε... Βρισκομασταν μονο τα σκ κ η βδομαδα κυλουσε με αραια μηνυματα κ τηλεφωνηματα.. Απο κοντα ομως ηταν το κατι αλλο.. Τελειο σεξ.. Που δε τ εχω ξανανιωσει μ αλλον του τυπου 10 φορες τη μερα ακομα κ μετα απο 4 μηνες που ημαστε μαζι... Βολτες.. Ταινιες.. Σινεμα.. Βολτες σε θαλασσα... Αγγαλιες.. Φαγητα... Αλλα μετα οταν φευγω ανιαρα ολα.. Τις τελευταιες βδομαδες τσαντιστηκα γιατι του ζητησα να κατεβει αθτος ν μ δει και ειπε εοειδη εγω ειμαι ανεργη κ αυτος εχει υποχρεωσεις (ειναι γιατρος) τ πιο λογικο ειναι εγω ν πηγαίνω.. Εν τελει οι τσακωμοι εγιναν πιο εντονοι κ γυρισε μ ειπε οτι δεν ειναι ετοιμος γ σχεση και πως θεωρει αγγαρια κ ανουσιο να ειμαστε 24 ωρες οανω απο ενα τηλεφωνο.. Κ πως δεν ειναι ακομα ετοιμος να μου δωσει πολλα και πως και εγω ειμαι ανωριμη για αυτον γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως σωζει ζωες και εγω γκρινιαζω γιατι δεν απαντησε σε μηνυματα.. Κ μου ζητησε ν βρισκομαστε μονο... Εμενα αυτη η σταση δεν μ αρεσε.. Δεν μ αρεσει ν συμβιβάζομαι.. Η ειμαι μ κάποιον η οχι.. Τον χωρισα.. Του ειπα τελος.. Μ έλειπε παρα πολυ 3 μέρες ομως ειχα κ ενα εγωισμο.. Δεν περασαν 3 μέρες μ εστειλε μήνυμα.. Οτι δεν μπορει ν μ ξεχασει οτι μ σκεφτεται συνεχεια.. Οτι το χασαμε με την επικοινωνια... Οτι μ θελει πολυ ειδικα σεξουαλικα.. Κ οτι εχει συναισθηματα γ εμενα αλλα δεν μπορει ν μ δωσει την ονειρεμενη σχεση που θελω.. Βρεθηκαμε εν τελει... Σεξ τελειο.. Βολτες.. Αγγαλιες... Μου εκανε ολα τ χατίρια... Βγηκαμε κ μ τς φίλουςς τ.. Ολα τελεια.. Μ ζητησε χρονο.. Μ ειπε πως δεν ειμαι προτεραιοτητα τ... Οτι με θελει στη ζωη του γιατι δεν εχει ξαναμιωσει παθος ερωτα και τοση νοσταλγια κ πως του θυμησα την εφηβεια τ...δεν θελει ν μ χασει απο τη ζωη τ.αλλα δε θελει κ ν μ πουλησει αιώνια αγαοη.. Εγω δε ζητησα αυτο.. Ζητησα να κανει κ αυτος οραατα γ εμενα.. Δεν ειναι μονο τ κοντα... Ειναι κ η ασφαλεια και ν νιωθεις κάποιος οτι σε θελει κ στην αποσταση.. Να θελεις ν ξερεις τι κμει τι εφαγε... Εγω δηλαδη του ειοα θελω σχεση κ τον χωρισα ομως κυλησα.. Τι ν κνω? Δεν μ εχει ξνσυμβει... Ειμαι ομορφη.. Σπουδασμενη.. Ξερω τι αξιζω κ τι θελω απο τη ζωη μου. .. Απο την αλλη καταλαβαιμω κ αυτον κανει 3 εφημεριες τη βδομαδα.. Διαβαζει.. Οκ.. Εγω τι ομως? Βοηθεια!!!!!!!
10
 
 
 
 
σχόλια
Του βγάζεις συναισθήματα στο σεξ? έλα που θα καταλήξει όλο αυτό. Τα ξερω λόγω εκ πείρας ότι οι γιατροί επειδή έχουν πολύ καλό μισθό από το αγροτικό ακόμη ρίχνουν γκόμενες με τα δωράκια τους. Μην τσιμπάτε ρε να είστε ανεξάρτητες! Λόγω του επαγγελαματος μου έχω να σου ότι άνδρες γιατροί όσο και άσχημοι να είναι έχουν πέραση από τις ασκουμενες μέχρι τις ψυχολόγους του νοσοκομείου. Καβαλάνε το καλάμι και μετά τις θέλουν όλες για σεξ
Σπουδαγμενη, με σύνταξη και ορθογραφία τρίτης δημοτικού. Αυτό που δηλώνεις, φρόντισε να το υποστηρίζεις κιόλας. Προτείνω να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο λεξικό, συντακτικό και γραμματική αρχαίων ελληνικών, για να καταλάβεις από που προέρχεται κάθε λέξη, πως και πότε χρησιμοποιείται. Μόνο έτσι θα μάθεις ελληνικά.Αν θες βέβαια μια εύκολη λύση, ώστε να μην είναι τα εκφραστικά σου σφάλματα τόσο εμφανή, σου προτείνω το συντακτικό και την γραμματική νεοελληνικής α β και γ γυμνασίου. Το αποτέλεσμα θα είναι επιδερμικό, όμως θα αμβλυνεις κάπως τα τρανταχτά αυτά λάθη. Πάντως συμβουλή μου είναι να μην συμβιβαστείς με τη μετριότητα, αλλά να επιδιώξεις τη ριζική εξάρθρωση του προβλήματος, χωρίς να καταφύγεις στις επιφανειακές λύσεις.
Πραγματικά κουράστηκαν τα μάτια μου από την έλλειψη φωνηέντων. Ας μη μιλήσω και για τα ορθογραφικά και τα typo... Ρίχνετε μια ματιά στο κείμενό σας πριν πατήσετε "καταχώρηση", δεν χρειάζεται να πιάσετε όλα τα λάθη, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο user friendly, ιδίως στα κατεβατά.
Δεν σε θελει σαν ανθρωπο απλα για να ικανοποιει τις ορμες του. Σου ειπε βεβαια οτι δεν θελει να σου πουλησει πολλους ερωτες. Αν και νταξει τι θα εκανε με αυτην που θα θελε στα αληθεια αφου ολα τα εκανε χαχαχ..

Απεργία την Πρωτομαγιά