Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2019 | 12:04

Ουφ τα ειπα

Έχω σκεφτεί να κάνω παιδάκι μαζί του.ειμαι 35 πλέον και θέλω και εγώ δικη μου οικογενεια. Έχει όμως αρκετά μείον.ειναι νευρικός! Εγωιστής αλλά με τις ώρες του.ποτε δείχνει να λιώνει πότε απομακρύνεται. Όμως οι φίλες μου λένε ότι δεν υπάρχει το τέλειο!!! Δεν ξέρω φωνάζει πολλες φορές και γκρινιαζει για τα πάντα.
17 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Τι να σου πω... Σκέψου τα χαρακτηριστικά του όχι σαν ερωτικό σύντροφο αλλά και σαν γονιό. Επίσης αν το κάνεις λόγω ηλικίας... Ε μη νομίζεις ότι το είδος μας θ αφανιστει! Τα παιδιά για τους γονείς είναι μια μόνιμη δέσμευση και δεν φταίνε σε τίποτα.
caravan caravan 9.11.2019 | 13:12
"είμαι 35 πλέον και θέλω και εγώ δικη μου οικογενεια"

Δεν θες να κάνεις το παιδί του. Θες να κάνεις παιδί γενικά (γιατί όμως; σκέψου το)

Αυτό απαντά στην ερώτησή σου.

Το παιδί είναι για πάντα κι έχει 50% του DNA του συντρόφου μας. Σκέψου κι αυτό.
Αν ήθελε να κάνει το παιδί ΤΟΥ με τα άνωθεν χαρακτηριστικά θα ήταν ακόμη πιο προβληματικό. Αλλά καλό είναι να μην κάνεις λόγω ανασφαλειων παιδί.

Υ. Γ. Εντάξει, βλέπεις ένα τέλειο μωράκι και σκέφτεσαι πόσο όμορφη είναι η ζωή κτλ. Μετά αγνοείς ότι μπορεί να σου ανεβάσει ένα 40αρη από μια απλή ίωση, να μην μπορεί να μιλήσει και εσύ να πρέπει να βρεις τρόπο να του κατεβάσεις άμεσα τον πυρετό. Πόσες φορές είναι απρόσεκτο και πρέπει να το προφυλάξεις από άσχημο τραυματισμό. Αλλά όλα αυτά αφορούν μια πραγματικα υπέροχο στάδιο της ανάπτυξης και όποτε μάλλον το ζύγι τείνει υπέρ. Μετά μπορεί να μην είναι όλα τόσο ιδεατά. Το παιδί έχει την δική του ιδιοσυγκρασια που θα πρέπει να σεβαστείς, τις οποιες ιδιαιτεροτητες και τις πρακτικές δυσκολίες που είναι αρκετά δύσκολες αν είσαι μεροκαματιαρης και με μηδενική βοήθεια. Αν στην εξίσωση αυτή βάλεις έναν άντρα που απαιτεί ειδικό χειρισμό κάθε ώρα και λεπτό μην τυχόν και θιχτει ο εγωισμός του δεν ξέρω πως ακριβώς θα δρα ως πατέρα.

Υ. Γ. 1 Το Υ. Γ. δεν πάει για σένα Καραβάνα, απλά νομίζω ότι αν δεν έχεις ιδέα ότι τα παιδιά θέλουν πολλή δουλειά και πας στο χαλαρό, ακόμη κι αν δεν είναι το θέμα να κάνεις τα παιδιά ΤΟΥ άλλου, δεν ξέρω πόσο μπορεί η πραγματικότητα μετά να σου έρθει κατακεφαλα αλλά και στο παιδί. Από την άλλη δεν είμαι αρμόδια να δίνω κατευθύνσεις, αλλά ιδανικά πρέπει να ξέρουν τι γίνεται και ίσως είναι καλό όσοι αγαπάνε τόσο τα παιδιά (τα θεωρητικά παιδιά) να βρουν έναν τρόπο να δείξουν σε - πραγματικά - παιδιά την αγάπη τους.

Υ. Γ. 2 Η ηλικία δεν είναι καλός δείκτης. Και αν νιώθεις ένα κενό, δεν ξέρω αν το παιδί θα στο καλύψει. Όσο καλύτερη έχουμε με τον εαυτό μας και συνειδητοποιημενοι, τόσο το καλύτερο για όλους. Το να κάνεις παιδί επειδή είσαι 35 και άρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου δεν είναι καλός λόγος εδώ που τα λέμε...
caravan caravan 9.11.2019 | 13:40
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.

Θεωρητικά όλα καλά, αλλά τεράστια ευθύνη στην πράξη.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να βάλεις τις φίλες σου να ψηφίσουν και να πράξεις ό,τι αποφανθεί η πλειοψηφία.
Snoopy Snoopy 9.11.2019 | 13:53
Το "τέλειο" υπάρχει, για τον καθένα σημαίνει κάτι άλλο. Αν ο συγκεκριμένος φωνάζει πολλές φορές γκρινιάζει για τα πάντα και είναι με τα Φεγγάρια, καλός μου ακούγεται κι εμένα.

Ελπίζω να τον έχεις ρωτήσει αν θέλει να γίνει μπαμπάς; Ξέρω γω, "έχω σκεφτεί" λες. Τέτοιες σκέψεις καλό είναι να τις μοιραζόμαστε. Με τον σύντροφο, όχι με τις Φίλες.Η φράση "δεν υπάρχει το τέλειο", λέγεται όσο περισσότερα κουσούρια έχει κάποιος. Είναι συνθηματικό.
μην κανει καταχρήσεις μην κοπανάει μην απατάει ....................τα άλλα λίγο πολυ παλευονται .................
Snoopy Snoopy 9.11.2019 | 13:57
Δεν ακούγεται όμως καθόλου σέξι να είσαι με κάποιον επειδή την παλεύεις μαζί του.
caravan caravan 9.11.2019 | 14:06
Αυτό!
σωστο αυτό .................... αλλά αν δε γινετε να φύγει απ αυτόν τουλάχιστον μην εχει χειρότερα ..............
απλα στα 35 νιώθει οτι δεν "προλαβαίνει" να επενδύσει σε μια νέα γνωριμία με σκοπό την οικογένεια, οπότε απο το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.
avatar Balloon 9.11.2019 | 18:00
Το θέμα δεν είναι αυτός.Το θέμα είναι ότι εσύ σκέφτεσαι σαν 15χρονη.
Αριάδνηκ Αριάδνηκ 9.11.2019 | 18:15
Εσύ δηλαδή τώρα είσαι 35; Όντως δηλαδή τώρα;
music soul music soul 9.11.2019 | 23:13
Υπάρχουν πολλές απελπισμένες 35αρες που σκέφτονται έτσι μη σου κάνει εντύπωση. Ευτυχώς δεν κάνω τέτοιες σκέψεις. Πολυ άγχος ρε παιδί μου.
avatar Irony 9.11.2019 | 23:33
Από τότε που αρχίζουμε να περπατάμε βομβαρδιζόμαστε με το στερεότυπο πως μία γυναίκα είναι γυναίκα όταν έχει παιδιά.
Τα πρώτα παιχνίδια μας έχουν να κάνουν με την φροντίδα των μωρών τις περισσότερες φορές,τα κινούμενα σχέδια μας έχουν το θέμα του έρωτα και αργότερα της οικογένειας.
Εξάλλου οι άντρες και 60 ετών να είναι μπορούν να κάνουν παιδί,ενώ οι γυναίκες μπορούν να χάσουν την γονιμότητα τους στα 40 ή να κάνουν παιδί με σύνδρομο Ντάουν εξαιτίας της μεγάλης ηλικίας.
Με λίγα λόγια μας πείθουν πως το παιδί είναι ο κύριος μας στόχος και η φύση μας μας δίνει και προθεσμία.
music soul music soul 10.11.2019 | 00:44
Θα συμφωνήσω με irony στο πρώτο σκέλος ότι ναι βομβαρδιζομαστε πως αυτό είναι το σωστό και αυτό είναι πηγή πολύ άγχους και δεν μπορούμε να χαρούμε τη ζωή μας οι γυναίκες. Αυτά τα πρέπει και τα κουτάκια λες και είμαστε κονσέρβες με ημερομηνία λήξης. Τώρα το άλλο με τα σύνδρομα down δεν είναι στάνταρ πως συμβαίνει πάντα. Δεν φτάνει αποκλειστικά η ηλικία σε αυτό. Όσο κουφό και να ακουστεί σε κάποιους συνήθως ο λόγος είναι πως υπάρχουν έγκυες που δεν κοιτάζονται, δεν πάνε σε γιατρό ώστε να τους ενημερώσει έγκαιρα για την τυχόν περίπτωση συνδρόμου. Ναι το έτος 2019 υπάρχουν γυναίκες έγκυες που δεν πάνε για έλεγχο της πορείας της εγκυμοσύνης τους. Απλά οι μεγαλύτερες ηλικίας πρέπει να προσέχουν περισσότερο για να μην αποβάλλουν.
Σε τελική ανάλυση γιατί πρέπει όλοι να γίνουμε γονείς; Για το δημογραφικό;
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή