ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2019 | 19:07

Τρύπα μη φοβάσαι!

Σήμερα το πρωί πήγα στο νοσοκομείο για να μου πάρουν αίμα για βιοχημικές εξετάσεις.Αυτή που ήρθε να μου πάρει αίμα ήταν μια που απ'ότι κατάλαβα τώρα μαθαίνει την αιμοληψία.Στο πρώτο μπουκαλάκι τα πήγε καλά. Στο δεύτερο κάτι έκανε λάθος και δεν έβγαζε αίμα η φλέβα. Αμέσως ξεφύσησε και ζήτησε βοήθεια από την ανώτερη της. Εκείνη της την είπε και στο πρόσωπο της είδα μια μικρή απογοήτευση. Μετά με κοίταξε με ένα ύφος τόσο γλυκό. Της είπα δεν πειράζει επειδή δεν με πόνεσε. Προσφέρθηκε να μου βάλει επίδεσμο επειδή λόγω αφραγκίας των νοσοκομείων πλέον σου βάζουν βαμβάκι και χαρτοταινία που με λιγο ιδρώτα φεύγει.Τι ματάρες και τι φωνούλα ήταν αυτή πρωινιάτικα!Αν είσαι εσύ εκεί θα ζητάω κάθε μέρα παραπεμπτικό να μου παίρνεις αίμα μέχρι να μάθεις να το κάνεις σωστά και να μην αγχώνεσαι!Έχε χάρη που ήταν οι συνάδελφοι σου εκεί αλλιώς θα προσπαθούσα να πω καμιά κουβέντα παραπάνω.Τώρα τι κάνω ρε παιδιά; Να κάτσω να την ψάχνω στα social λες και είμαι στο γυμνάσιο; Από το πρωί την σκέφτομαι συνέχεια και χρόνια είχα μα νιώσω έτσι; Αν συνεχιστεί και στις επόμενες μέρες θα παω χωρίς πλάκα να βγάλω και άλλο παραπεμπτικό για απλές αιματολογικές ελπίζοντας να την ξαναπετύχω
5
 
 
 
 
σχόλια
Άσε την ήσυχη. Εχει αρκετή πίεση από μόνη της δε χρειάζεται περαιτέρω. Οταν την ξαναδεις σε αιμοληψία πες της καλημέρα, μην κάνεις κάποιο σχετικό σχόλιο πριν αλλά πες απλά μετά: "ααα σήμερα είσαστε πολύ καλύτερη - μπράβο"
Απ'τις πολλές αιμοληψίες,στο τέλος θα χρειαστείς μετάγγιση! Πέρα απ'τη πλάκα,το μεσημέρι στήσου έξω απ'το νοσοκομείο.Άν έχει πρωινή βάρδια,εκείνη την ώρα θα σχολάει.Άν μπορέσεις και την εντοπίσεις,μίλησέ της ευγενικά και διακριτικά,και ποτέ δεν ξέρεις... Καλή τύχη!
Τώρα ή εγώ είμαι χαζορομαντική (που είμαι) ή όλη η φάση είναι πολύ γλυκιά...Καλύτερα θα ήταν να πήγαινες ξανά εκεί, αλλά είναι κ ο χώρος εργασίας της. Από την άλλη το Facebook είναι όντως λίγο παιδικό, αλλά στην προκειμένη μπορεί να είναι κ ένας τρόπος!Πάντως, είναι πολύ όμορφο που ένιωσες έτσι, οπότε προσπάθησέ το κ ότι γίνει.. (λέω εγώ τώρα)!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ