ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2019 | 14:40

Η μάνα μου έχει γκόμενο

Είμαι απόλυτα σίγουρη. Κάθε μέρα μετά τις 6 βγαίνει έξω και γυρνάει μετά τις 11. Λέει έχει δουλειές και μετά πάει για καφέ με τις φίλες της. Παραμύθια. Είδα το κινητό της έχει ένα τουλάχιστον 20 κλήσεις την ημέρα από ένα αριθμό με ένα ανδρικό όνομα καταχωρημένο. Είδα και μηνύματα με μεγάλο ερωτικό και σεξουαλικό περιεχόμενο. Την σιχαίνομαι. Πως μπορεί να το κάνει αυτό στον πατέρα μου; Στον πατέρα μου που γίνεται θησία καθημερινά για μας που την αγαπάει όσο κανείς άλλος. Που την έβαλε στο σπίτι παρά την αντίρηση της γιαγιάς μου όταν ήταν να παντρευτούν. Εγώ 26 χρονών κοπέλα και δεν απάτησα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν το θεωρώ σωστό. Δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε δικαιολογία. Και ερωτευμένη να είναι θα έπρεπε να το πνίξει για χάρη της οικογένειας της. Δεν θα δεχτώ τίποτα. Τον πατέρα μου σκέφτομαι περισσότερο τι θα κάνει άμα το μάθει.... δεν θέλω να ξέρω. Αυτό που θέλω είναι να λήξει εδώ και τώρα αυτή η ιστορία.
78
 
 
 
 
σχόλια
Έζησα ακριβώς το ίδιο με τη δική μου μητέρα και έχω να πω τα εξής:Παρότι στην αρχή μπορεί να νευριάσεις/θυμώσεις/πληγωθείς θυμήσου πως η μητέρα σου είναι ένας άνθρωπος ανεξάρτητος από σένα. Έχει αδυναμίες, επιθυμίες, ανάγκες κλπ όπως όλοι μας. Βγάλε την για λίγο από τον βάθρο της "μάνας" και δες την ως έναν άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή και σε μεγάλωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι δική της η ζωή και έχει το δικαίωμα να τη ζήσει όπως θέλει. Η σχέση της με τον πατέρα σου αφορά τους ίδιους και όχι εσένα και φρόνιμο θα ήταν να μην ανακατευτείς στα της σχέσης τους. Επίσης, δεν ξέρεις ποτέ πως έχουν οι συγκυρίες και ποιους ανθρώπους φέρνουν στη ζωή μας (συνεργάτες, φίλοι, έρωτες...). Τέλος, καλό θα ήταν να μην την πιέσεις να παραδεχτεί κάτι. Όταν και αν θελήσει μπορεί να ανοιχτεί μόνη της.Είναι καλό που κρατάς τις δικές σου αξίες, αλλά προσπάθησε να μην κατακρίνεις ποτέ τις επιλογές των άλλων - πόσο μάλλον των γονιών σου. Μήπως εσύ υπέγραψες συμβόλαιο άραγε πως δεν θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου στα 55 σου και θα τα βροντήξεις όλα για να το ζήσεις όπως εσύ θέλεις!!?
Έγραψες τη μαγική λέξη ( ή μαλλον αριθμό ): 26 χρονών. Σε αυτή την ηλικία είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις πόσο πολυδιάστατη είναι η ζωή και κατά συνέπεια αυτά τα πράγματα σου φαίνονται απαράδεκτα.
Εξομολογούμενη λοιπόν.Πιάσε τον πατερα σου και πες του τα όλα.Κατά 90% ενδεχόμενος να έχει μερίδιο ευθύνης ο πατέρας σου που η μητέρα σου πήγε/παει με άλλον.(την παραμέλησε,επαψε να λειτουργεί "ελκυστικά" ,ή ότι άλλο θέλεις κτλ κτλ...)Αυτό δεν σημαίνει ότι επρέπε η μητέρα σου να κάνει αυτό που εκάνε...
Συγνώμη είστε σοβαροί κάποιοι που λέτε ότι δεν την αφορά ;; Ο,τι γίνεται σε μια οικογένεια αφορά όλα τα μέλη είτε άμεσα είτε άμεσα. Δηλαδή είναι ωραίο αυτό το παιχνίδι που γίνεται και κοροϊδεύει ουσιαστικά όλα τα μέλη της οικογένειας ; Ποιο σύνδρομο ηλεκτρας και πράσινα άλογα λέτε ; Και νομίζω υπάρχει σοβαρότερο θέμα απ το να της πει « ω έψαξες το κινητό μου , θα σε βάλω τιμωρία τώρα» απ τ στιγμή που το έμαθε ας της μιλήσει. Ας το συζητήσουν. Γιατί ίσως η γυναίκα αυτή να θέλει να χωρίσει αλλά να φοβάται ή να ντρέπεται για διάφορους λόγους. Όποτε αν το συζητήσουν ίσως της το κάνουν και πιο εύκολο το να πάρει την απόφαση δλδ να χωρίσει. Γιατί εδώ το πιο σωστό αυττο είναι. Εφόσον δεν θέλεις να είστε μαζί χωρίζετε και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του , όχι όμως να κοροϊδεύει όλα τα μέλη της οικογένειας και κατά τα αλλά να φέρεται σαν να μην έγινε τίποτα. Απορώ αν ήταν στη δίκη σας οικογένεια αυτό και ήσασταν τα παιδιά της υπόθεσης ,όπως εδώ η κοπέλα καλή ώρα , έτσι θα λέγατε πάλι ; Έτσι θα σκεφτόσασταν ; Ότι δεν σας αφορά ; Επειδή είναι κάτι που αφορά τους γονείς σας ; Δεν πάμε καλά. Έχετε ξεφύγει τελείως μερικοί.
Απλά έχετε κολλήσει στο θέμα του κινητού. Οκ τώρα έγινε το έμαθε ψάχνοντας το κινητό της. Δεν λέω ότι είναι το σωστό αλλά έγινε. Δηλαδή αν την έβλεπε στο δρόμο τυχαία με τον γκόμενο τι θα της λέγατε ; Γιατί βγήκες έξω βολτα ; Γιατί περασες από εκείνη τη γειτονιά ; Γιατί δεν βγηκες 30’ αργότερα ;;;; Ότι να ναι μιλάμε !
Εγώ απο την αυτή την εξομολόγηση πάντως κατάλαβα πολλά πράγματα. Κατάλαβα για παράδειγμα γιατί οι σχέσεις έχουν γίνει τόσο ψεύτικες σήμερα, γιατί έχουμε τόσο μεγάλο ποσοστό στα διαζύγια, γιατί υπάρχει τόσο κέρατο εκεί έξω, γιατί έχουν αλλάξει τόσο πολύ οι άνθρωποι και πολλά άλλα. Όταν υπερασπίζονται μερικοί το κέρατο με την δικαιολογία ότι δεν περνάει καλά στον γάμο κάποιος (αυθαίρετο συμπέρασμα των σχολιαστών στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν την μητέρα , κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά στην εξ) καταλαβαίνεις πολλά. Χρήσιμη εξομολόγηση που εξηγεί γιατί έχουμε φτάσει σε αυτά τα χάλια το 2019 προς 2020. Διαβάζοντας κανείς μερικά σχόλια θα καταλάβει πολλά πράγματα για το σήμερα. Θα καταλάβει ουσιαστικά το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει σήμερα. Θα καταλάβει πολλά γενικώς. Καλό θα ήταν να την διαβάσουν όλοι και ειδικά τα σχόλια απο κάτω και μετά να μην έχει πια απορίες.
Κορίτσι μου, κατάλαβε πως η μητέρα σου, πέρα από μητέρα σου είναι και γυναίκα. Και πάνω από όλα άνθρωπος. Επειδή έχει την ιδιότητα της μητέρας, δεν σημαίνει πως έχει αποκοπεί από τις υπόλοιπες ιδιότητες. Επίσης δεν ξέρεις τι σχέση έχει με τον πατέρα σου και κατά πόσο την καλύπτει. Είναι ενήλικη και πίστεψε με μπορεί να αποφασίσει αυτή για το πως θα ζήσει τη ζωή της, και όχι εσύ. Προσπάθησε να μπεις στην ψυχοσύνθεση της και μην την κρίνεις. Και το κυριότερο βγάλε τη σκέψη σου ότι είναι μάνα και δεν πρέπει να ζήσει όπως θέλει για χάριν της οικογένειας. Πάνω από όλα είναι γυναίκα και άνθρωπος,οπως εσύ.
Κορίτσια μου παραβλέπετε οι περισσότερες κάτι πολύ σημαντικό. Όταν δεν περνάς καλά σε μια σχέση , για όποιον λόγο και εάν γίνεται αυτό, ΧΩΡΙΖΕΙΣ. Τόσο απλό. Και 1 παιδί να έχεις και 10 παιδιά. ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία για το κέρατο και την απιστία, ούτε επειδή είναι γυναίκα , ούτε επειδή δεν περνάει καλά, ούτε γιατί είναι γκομενάρα. ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Ας σταματήσει την σχέση- γάμο ότι είναι και μετά ας έχει και 10 γαμπρούς. Αυτά.
Τι εννοείς ; Εννοείς ως ελεύθερη να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της εξ ή θα θελες να βρει όντας σε σχέση και αυτή έναν γκόμενο και να κερατώνει τον πατέρα σου όπως η εξ; Αν θες εξήγησε το λίγο, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις.
"Που την έβαλε στο σπίτι παρά την αντίρρηση της γιαγιάς μου όταν ήταν να παντρευτούν."Μιλάς πολύ απαξιωτικα για τη μανα σου, οπως το καταλαβαίνω κατα καιρους ακουγες απ το σοϊ σας να μιλουν ασχημα για την μητερα σου και το υιοθέτησες και συ σαν σκεπτικο.Ακομη και εξωσυζυγική να έχει, που οκ ειναι μια δυσαρεστη κατασταση για ολους σας, παει να πει ότι δεν είναι ευτυχισμένη με τον πατερα σου.
Σε καμμιά περίπτωση μη νιώσεις ότι όλες οι σχέσεις είναι σάπιες. Καταλαβαίνω πως είναι βαρύ αυτό για σένα έως και απαράδεκτο, αλλά και που το ανακάλυψες τι μπορείς να κάνεις; Ούτε εγώ εγκρίνω την επιλογή της μάνας σου να έχει διπλή ζωή. Όλα τα παιδιά θέλουμε να έχουμε ψηλά τους γονείς μας στα περισσότερα πράγματα, να τους διακρίνει μια ακεραιότητα. Αν τελικά έρθει εκείνη η μέρα που θα μιλήσετε για αυτό το θέμα με τη μάνα σου θα καταλάβεις για ποιον λόγο φέρθηκε έτσι. Το πιθανότερο είναι να μην το κοινοποιεί από ντροπή ή δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Αν ήταν σοβαρό θα ζητούσε διαζύγιο με κάποια άλλη δικαιολογία φυσικα. Μπορεί και να είναι κάτι περιστασιακό και να το λήξει από μόνη της. Να θυμάσαι ότι εσύ δεν είσαι η μάνα σου, άρα η προσωπική σου ζωή δεν χρειάζεται να είναι η ίδια. Η συμπεριφορά στις προσωπικές σχέσεις δεν κληρονομείται όταν δεν συμφωνείς με τον τρόπο ζωής του γονέα. Αυτά.... Και τα σχόλια έγιναν 60.
Άκου, θα ρωτήσεις τους γονιούς σου πρώτα ποια είναι η άποψη τους όσο αφορά την απιστία, θα είσαι ψύχραιμη και να αναμένεις απο τη μητέρα σου και τυχόν λόγια που δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις της. Όμως πρώτα θα ρωτήσεις τον πατέρα σου για να μη ψυλλιαστεί τυχόν η μητέρα, και θα πας τη συζήτηση απο απλές σχέσεις εώς το γάμο, απλή κουβέντα να είναι, να είσαι cool. Αυτό θα το κάνεις για να καταλάβεις τη τοποθέση του πατέρα καθώς και εαν γνωρίζει κάτι. Θα επεκταθείς ακόμη στις συνέπειες, στο χωρισμό και στα παιδιά. Έχε υπόψη όμως ότι πιθανόν να προσπαθήσουν να σε ψαρέψουν για να δουν εαν γνωρίζεις κάτι. Τετοια πράγματα μπορέι να μην λέγονται στα ξαφνικά εαν δεν υπάρχει λόγος, ίσως κινήσεις υποψίες. Μη δράσεις αυθόρμητα ότι και να σου πουν, κάτσε και σκέφτου το, μπορεί να παίζονται καταστάσεις που δεν γνωρίζεις, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Απλά για αρχή μίλησε μαζί τους, προσπάθησε να μάθεις τη πιστεύουν οι ίδιοι, πάρε πληροφορίες, ρώτα και πότε θα δικαιολογόταν η απιστία. Εγώ σου λέω μία σκέψη, που πιστέυω ότι είναι καλύτερη απο το να τους αντιμετωπίσεις ευθέως, στο χέρι σου όμως είναι εαν θα αποφασίσεις να το εφαρμόσεις και το πως.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν έχω κακή πρόθεση ούτε κάτι προσωπικό μαζί σου. Το να φέρει ως επιχείρημα ηθικής της μητέρας την δυσαρέσκεια της κόρης πώς ακριβώς στοιχειοθετείται λογικά; Αύριο μεθαύριο αν της πει η μάνα "αχ μην κάνεις πχ. εξωσωματική ή κρατήσεις τον τάδε άντρα, επειδή με κάνει να νιώθω άσχημα" θα δικαιολογείται ή όχι; Κατανοητό και σεβαστό ότι νιώθει άσχημα, δεν το αμφισβητούμε, αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι το να απαιτεί να γίνει αυτό που θα κάνει εκείνη να νιώσει καλύτερα. Δεν ξέρω αν το έθεσα με σαφήνεια.
Λοιπόν τι διαβάζω εδώ μεσα,πόσο χαζοί είστε είμαστε και εμείς οι άντρες βλάκες ώρες ώρες είμαστε κολλημένοι,αλλά αυτό που κάνετε εσείς οι γυναίκες εδώ στα σχόλια δεν περιγράφεται η κοπέλα.γραφει ότι πατέρας σκίζεται για να τους έχει ότι χρειάζονται και μόνο που λέει αυτό δείχνει πόσο τον αγαπάει και τον σέβεται γι'αυτό κυρίες και δεσποινίδες μην προσπαθείτε να βρείτε άλλοθι για την μητέρα της κοπέλας γιατί δεν υπάρχει,σας εδωσε κάποια στοιχεία για το τι γίνεται τώρα και εσείς υπεραναλυεται τα πάντα καλά εκανε και έψαξε και βρήκε κάτι τέτοιο θέλει να προστατέψει αγαπημένο της πρόσωπο αν έκανε άντρας το ίδιο τι θα λέγατε ;ντροπή όλοι ίδιοι είναι να τον χωρίσει αμέσως καλά έκανες κοπέλα Μ και έψαξες Ντροπή σας μόνο που πάτε να ωραιοποίησετε τα πράγματα και ντροπή και στους άντρες που προσπαθούν να συμφωνούν με ότι λέτε γιατί νομίζουν θα βγάλουν γκόμενα από εδώ .Όχι παλικάρια Μ δεν θα βγάλετε έτσι γκόμενα αν δεν έχετε προσωπικότητα και λέτε ναι ναι σε όλα θα είστε τα καλά παιδιά θα είστε φίλοι των γυναικών και αν βρείτε ποτέ γυναίκα με μια ψεύτικη καλή προσωπικοτητα θα καταλήξετε όπως ο κύριος που σκίζεται γιαυτους και το εκτιμάει μόνο αυτή η καλή κοπέλα
Δεν προσέβαλα εσας, αναφέρθηκα ξεκάθαρα στα λεγόμενά σας. Έχει διαφορά. Αν εσύ τα παίρνεις προσωπικά, πάλι δικό σου πρόβλημα, για μια ακόμη φορά.
Kosta είσαι λάθος εδώ δεν χρειάζεται καν να ασχολείσαι αφού βλέπεις αστο,η αλήθεια δεν βολεύει πάντα,γιαυτο δεν σχολίαζα και εγώ δεν αξίζει να δινεις σημασία σε τέτοια άτομα
Τουλάχιστον απαράδεκτο το να ψάχνεις προσωπικά μηνύματα κάποιου άλλου. Δεν έχεις το δικαίωμα κοπέλα μου. Επίσης, το θέμα δεν σε αφορά, οπότε μην ανακατεύεσαι.
Kαι γω συμφωνώ. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ψάχνει το κινητό και τα μηνύματα της μητέρας της, όπως δεν θα της άρεσε αν έκανε το ίδιο σε κείνη η μητέρα της. Μην ανακατεύεσαι, εξομ. Αν θέλει να σου πει κάτι η μητέρα σου, θα σου το πει η ίδια. Η σχέση του πατέρα και της μητέρας σου είναι δικό τους θέμα, όχι δικό σου. Δεν είσαι κηδεμόνας τους και μην συμπεριφέρεσαι σα να είσαι. Μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
Αν ήταν ενός αγνωστου κινητο δεν θα την αφορουσε...στην προκειμενη περιπτωση που εχει να κανει με οικογενεια και ειναι δεν ειναι απροσωπες οι σχεσεις εχει λογο. Απο αυτους διαμορφωνεται ο χαρακτηρας της και παιρνει μαθηματα προπαντων..
Σαν να λέμε δεν είναι έγκλημα να σκοτώσουμε συγγενή, επειδή "είναι οικογένεια". Δεν αποτελεί άλλοθι το "είναι οικογένεια".Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλλει σε προσωπικά δεδομένα κανενός.Επίσης, όχι, δεν την αφορά η σχέση του πατέρα της με την μητέρα της. Την αφορα αποκλειστικά η δική της σχέση με τη μητέρα της, και αντίστοιχα η δική της σχέση με τον πατέρα της. Αυτονόητα είναι αυτά.Ακόμη, από μια ηλικία και έπειτα , ο καθενας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και τις επιλογές του. Δεν νταντευεται κανείς από γονείς μια ζωή. Μετά την ενηλικίωση, οι γονείς δεν διαδραματίζουν κανέναν ρόλο στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του παιδιού τους.
Δηλαδή μέσα στα πλαίσια της "αγίας" οικογένειας επιτρέπεται το ένα μέλος να παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα του άλλου Πχ. η κόρη της μάνας και η μάνα της κόρης, ο σύζυγος της συζύγου, η σύζυγος του συζύγου και πάει λέγοντας. Και μπορεί να διαβάζει ο ένας τα μηνύματα του άλλου στο κινητό, τα email, τα ημερολόγια χωρίς την άδεια του άλλου και χωρίς να τρέχει τίποτα. Δηλαδή το να μην σέβεται ο ένας τον άλλο θεωρείται "φυσιολογικό", κατά τη γνώμη σου. Κοίτα να δεις τι μαθαίνω νυχτιάτικα!!!
Και η δικιά μου μία απο τα ίδια. Βέβαια εγώ τότε ήμουν 6-7 ετών. Δεν σας έχει απασχολήσει ποτέ πώς κατέληξα με αυτά τα μυαλά;;Είναι αιτιοκρατικό το σύμπαν όλα έχουν μια λογική εξήγηση.
Υπάρχουν sex dolls πολύ εξελιγμένες και ρεαλιστικές (ως και προσομοίωση αναπνοής τους έφτιαξαν). Κάνε αποταμίευση. Ακούω κάνουν θραύση. Θα σωθεί πολύς κόσμος έτσι.
Τα 10 χιλιάρικα...Από κει να δει κανείς πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι. Σοβαρά τώρα, επειδή είναι σίγουρο ότι για να γίνεται τζέρτζλο στη στήλη υφίσταται όλο αυτό, οι επαγγελματίες που επιλέγουν αυτή την δουλειά φυσικά (όχι του trafficking) επιτελούν κοινωνικό έργο. Όπως άλλωστε κι οι ψυχολόγοι για τα δυσεπίλυτα οικογενειακά θέματα που σε έφεραν (ας υποθέσουμε) στο σημείο αυτό.[newsflash- δεν είναι όλες οι γυναίκες η μάνα σου}
Θίγεις ένα πολύ σωστό θέμα , την ανατροφή και το πως μεγαλώνουμε σε ένα σπίτι. Οι γονείς μας μας διαμορφώνουν και μας μεγαλώνουν . Αν βλέπουμε δυστυχώς τέτοια άσχημα περιστατικά απιστίας, ή και χειρότερα, τότε επόμενο είναι να νοσήσουμε και εμείς, ψυχολογικά , είτε αλλιώς. Για αυτό οι γονείς αν θέλουν να λέγονται γονείς να κοιτάνε να μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους και όχι πως θα κάνουν μάγκες τα αγόρια τους με το να τα πηγαίνουν οι πατεράδες σε μπουρδέλα απο τα 13 ή οι μανάδες να βάφουν και να ντύνουν τις κόρες τους απο τα 15 λες και είναι συνοδοί.
Κώστα η πρώτη και η μεγαλύτερη πουτ@ν@ που έχω γνωρίσει στην ζωή μου είναι η μητέρα μου. Δεν είναι μόνο ότι του τα φόραγε του πατέρα με διαφορετικούς γκόμενους κάθε φορά. Δεν είναι μόνο ότι μας παράτησε όταν ήμουν 7-8 και πήγε στην γερμανία με τον γκόμενο γιατί δεν άντεχε να μεγαλώνει 3 παιδιά. Είναι στη ψυχή πουτ@ν@ πάνω απόλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θίγονται με αυτήν την έκφραση,απλή περιγραφή της πραγματικότητας είναι.
Εννοείται πως το πως μεγάλωσε ο καθένας επηρεάζει την προσωπικότητα του. Η δύσκολη παιδική ηλικία όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τα πάντα. Από κάποια στιγμή και μετά ο κάθε άνθρωπος έχει την ευθύνη για τις πράξεις του και τις απόψεις του, εφόσον μιλάμε για ενήλικα.
Και γιατί ρε άνθρωπε δεν πηγαίνεις με μια εκδιδόμενη να μην μας πρήζεις κιόλας εδώ μέσα; Αφού μισείς τις γυναίκες και ταυτόχρονα θέλεις μόνο σεξ και μάλιστα με άνθρωπο και όχι με κούκλα. Είναι η τέλεια λύση για εσένα
Φίλε εγώ θα σου έλεγα να πας , αν θες με ακούς, όχι σε οίκο ή studio αλλά με συνοδό. Και νέοι πηγαίνουν και επιτυχημένοι , όχι μόνο γέροι ή άσχημοι αν αυτό εννοείς. Ακόμα και παντρεμένοι, δεσμευμένοι , χωρίς να υποστηρίζω ότι αυτό είναι και το σωστό ή μάλλον το φυσιολογικό. Εγώ νομίζω καλό θα σου κάνει. Φιλικά πάντα.
Το call-girl θα πρέπει να το πάω σε ξενοδοχείο. Θα γίνω ρόμπα στην ρεσεξιόν. Άσε που η ομόνοια έχει κάτι ξενοδοχεία ημιδιαμονής με 35 ευρώ που είναι σίχαμα.https://www.youtube.com/watch?v=O5Lv2iQg5-c
Μπορείς να πας εσύ στον χώρο της ή να έρθει αυτή στον χώρο σου. Δεν πάτε μαζί, πουθενά δεν γίνεται αυτό, ή πας εσύ σε αυτή , ή αυτή σε εσένα.Σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής βλέπε priamos, bill ένα 20αρικο θα δώσεις και δεν θα δείξεις ούτε ταυτότητα, τίποτα. Θα έρθει στο δωμάτιο σου και θα περάσεις ζάχαρη. Κάντο και θα δεις.
Μωρέ μακάρι να βρούν μια ανακούφιση γιατί έχουν μεγάλο ζοριλίκι. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάτησε ο άλλος τις άλλες με το αμάξι για να πηδήξει...
Παπαδοπουλε Κώστα, βλέπω γνωρίζεις και εξονυχιστικές λεπτομέρειες για το φλέγον θέμα. Απορώ όμως γιατί τον ενθαρρυνεις με τόση πολλή θέρμη στο πάει να συνουσιαστει επί πληρωμή. Η συμβουλή σου είναι επικίνδυνη, γιατί ο συγκεκριμένος απ'ο,τι εχουν δει τα μάτια μας, πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του εγχειρήματος.
Φυσικά και γνωρίζω και δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Νομίζω μάλιστα ότι μπράβο θα έπρεπε να μου πεις που φρόντισα να έχω πολλές εμπειρίες πριν μπω σε μια σχέση και δεν έχω πια απωθημένα.ΥΓ. Στο θέμα μας . Του πρότεινα να πάει κάπου όπου αν η κοπέλα είναι επαγγελματίας και της εξηγήσει την κατάσταση του, θα του φερθεί ανθρώπινα, τρυφερά και πολύ στοργικά που για εμένα αυτά χρειάζεται αυτός ο άνθρωπος στην παρούσα φάση για να αρχίζει να βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Του έδωσα απλώς μια συμβουλή, δεν του επέβαλα να κάνει τίποτα με το ζόρι. Απλώς μου αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους. Και αυτό κακό είναι πια;; Βέβαια πρέπει να θέλει και ο άλλος να βοηθηθεί, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Αυτά.
Ρε πλάκα μας κανετε;;Επειδή έψαξε το κινητό της τι;Είναι μέλος της οικογένειας κ εινσι πολυ λογικό να νιώθει έτσι κ να είναι θυμωμένη..Ολο κ κάπου θα είχε κατάλαβει αν είχαν κακή σχέση η γονείς της κ γιατί έγινε όλο αυτό.. .θα επιβραβεύσουμε τώρα κ την κοροϊδία σε έναν άνθρωπο;; Δηλαδή κάπου έλεος..Στα 16 λέει δικαιολογούμαι αυτό..Ναι δεν ήξερα ότι στα 25 και 30 πρέπει να δείχνουμε σε όλα κατανόηση επειδή το λέει η ηλικία..Πραγματικά έλεος..
Γιατί καλέ, μαζί τον έχουν εραστή τον πατέρα; :p H ερωτική σχέση είναι ένα πράγμα (και καλό είναι να την σεβόμαστε και να μην την κακοποιούμε εκατέρωθεν) κι η γονεϊκή σχέση γονιού-παιδιού είναι τελείως άλλο. Ο διαχωρισμός αυτός ουδεμία σχέση έχει με "δικαιολόγηση" γεγονότων ή συμπεριφορών, είναι απλός ρεαλισμός και επίγνωση της διαφορετικής δυναμικής που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις ανάλογα με τους ρόλους. Αυτό το "όλοι μαζί έχουμε την οικογένεια κι όλοι ανακετευόμαστε σε όλα" συχνότερα πέφτει σε ολισθήματα και καρακατιναριά παρά βοηθάει σε υγιή σπίτια.
Επιπλέον σου διαφεύγει μια σημαδιακή φράση μέσα στο κείμενο (η οποία φυσικά δεν είναι αυτόφωτη σκέψη της γράφουσας, από κάπου της έχει υποβληθεί -μάντεψε από πού).Λέει: "Που την έβαλε στο σπίτι παρά την αντίρηση της γιαγιάς μου όταν ήταν να παντρευτούν. Πηγή: www.lifo.gr"Xάρη της έκαναν και την σπίτωσαν, την ξετσίπωτ'!!! (Πλάθω καταστάστεις Κολοκοτρωνίτσι με την φαντασία μου τώρα)
Θα πάρω τις ειρωνίες μου, σεβαστέ κύριε, και θα πάω αλλού, κάπου που να με παίρνει, εμένα της άθλιας κοτάρας που σαν την κάρχια κάθομαι και "δικαιολογώ" αυτές τις ξετσίπωτες που αντί να ανοίξουν το πιπί τους να χαρεί ο ντουνιάς κάθονται και το ψειρίζουν και πάνε μόνο με όσες αυτές επιλέγουν. ΟΥ να μου χαθούν, ου! Κι εμένα ένα βρωμόξυλο μου χρειάζεται, τέτοια που'μαι, απολογήτρια και κήνσωρ και θεραπαίνιδα των μύχιων πόθων των φιλήδονων ποτανίων της επικρατείας. [άσε, τα ακούσαμε κι αλλού αυτά, δεν ιδρώνει τ'αυτό μας, κάνε τώρα ένα high five με το Moderation που το πήγαμε στα πιο σχολιασμένα κι αλέ]
Αυτό πάλι που το πας; Όποτε συμμετέχω σε μια εξ και τα ''χώνω'' λιγάκι πάντα μπαίνει στις σχολιασμένες , τυχαίο;;; Χαχχαχα τόσες βλακείες που ακούγονται εδώ μέσα, ας πω και εγώ μία. Αν και ισχύει παρόλα αυτά. ΥΓ. Πάει την ψώνισε και ο Παπαδόπουλος. Ε με αυτά που ακούει εδώ τόσο καιρο τι περιμένατε ρε παιδιά; Ή που θα ήμουν στο τρελοκομείο ή που θα την ψώνιζα και εγώ.
Πες τα βρε κοπέλα μου γιατί διαβάζω τα παραπάνω σχόλια και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Αντί να της πούνε να μιλήσει μαζί της και να δει τι συμβαίνει και αν όντως συμβαίνει που συμβαίνει να το λήξει ή έστω να χωρίσει και να μην κοροιδεύει τον άνθρωπο , της την λένε και όλας. ΥΓ. Αν ήταν άντρας τώρα τα ακριβώς αντίθετα θα έβλεπες. Θα τον είχαν κρεμάσει ήδη. Αλλά είπαμε....
Τα ίδια θα λέγαμε κι άντρας να ήταν. Δοκίμασέ μας. :pΝα μιλήσει με την μάνα να της πει τι ακριβώς. -Μάνα, έμαθα ότι έχεις γκόμενο. -Τι λες παιδί μου, πού σου ήρθε;-Μάνα, μην μου λες ψέμματα. Έψαξα το κινητό σου.-Τι έκανες λέει;;;;; Κι η συζήτηση πανεύκολα εκτροχιάζεται στο (όντως μέγα φάουλ) της παραβίασης της ιδιωτικότητας αντί του ουσιώδους που είναι η προβληματική σχέση των γονιών. Αλλά και πες ότι η μάνα της ομολογεί ότι έχει προβληματική σχέση με τον πατέρα. -Κόρη μου, ήρθε η ώρα να το μάθεις. Ο πατέρας σου είναι ομοφυλόφιλος/bisexual/ανίκανος/μέθυσος/σαδιστής κι ήθελε να με παίρνει από τον κwlo μέχρι να ματώνω/χρειάζεται γερανό για να του σηκωθεί/την παίζει με πορνό και μόνο έτσι ικανοποιείται κλπ κλπ κλπ ων ουκ έστι τέλος η ποικιλία (για να μιλήσουμε ΜΟΝΟ για το σεξουαλικό, αν υποθέσουμε ότι εκεί πάσχουν, που συνήθως πάσχουν παντοιοτρόπως) τότε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ θα την βοηθήσει η κουβέντα αυτή;;;;Ή το άλλο ενδεχόμενο. -Κόρη μου ο πατέρας σου τα ξέρει. Εκείνος με έσπρωξε εκεί για να μην αναγκάζεται να μου κάνει σεξ ο ίδιος επειδή [βάλε παραπάνω αιτία]ή-Κόρη μου ο πατέρας σου έχει κι εκείνος μια κυρία που έχουν ερωτικό δεσμό. Τα'χουμε συμφωνημένα. Ή το άλλο το καταπληκτικό που λέτε, να της πει να σταματήσει. -Α, τώρα που μου το'πες σταματάω. Αφού το λες. -Μάνα θα σε κάνω ρόμπα. -Ρόμπα είμαστε ήδη, τα γνωρίζει [ο πατέρας από μέσα]Κόρη μου, ήρθε η ώρα να ενηλικιωθείς, είσαι της παντρειάς πια...Κλπ κλπ. Είστε τελείως της επιφανείας. Πετάμε μια κουβέντα "δεν είναι σωστό" και νομίζετε το σύμπαν θα πάει "τσικ" στην σωστή του θέση. Τι καλά Τι ωραία! Νηπιαγωγείο, ντιγκιντιγκλόν με το μαγικό ραβδάκι.
Πες μας πώς είναι με την καταπληκτική εμπειρία ζωής στις ανθρώπινες σχέσεις που σε διακρίνει, Kostas Papadopoulos. Πες μας, ξέσκισέ την την πουρ@να που δεν έχει το δικαίωμα να λέγεται μάνα αφού ο ήρωας, αυτός ο στυλοβάτης φέρνει τον άρτον τον επιούσιο στο τραπέζι με προσωπική του θυσία, ρε γαμwto! Θάνατος στις κάρχιες, τσεμπέρι και ζώνη αγνότητας for the win.
Πόσο συμφωνώ με αυτά που σου είπαν παραπάνω. Ειλικρινά, έχουμε την ίδια ηλικία και δεν μπορώ χωνέψω τον τρόπο που παρουσιάζεις αυτό το πρόβλημα. Μοιάζεις όντως με 16 που σε εκείνη την ηλικία δεν έχουμε ιδέα πως λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις ,δεν έχουμε ζήσει τίποτα. Κοπέλα μου, κατανοώ το θυμό σου. Μη κλείνεις όμως τα μάτια και τα αυτιά σου γιατί αγαπάς τον πατέρα σου. Μη κρίνεις . Δεν ξέρεις τίποτα. Δεν έχεις ιδέα για την ακρίβεια τι οδηγήσε εκεί τη μητέρα σου και που έφταιξε ο πατέρας σου. Σου εύχομαι να μη συνηδητοποιησεις το λάθος σου μέσα από δική σου σχέση.
"Σύνδρομο της Ηλέκτρας" λέγεται αυτό που έχεις στην ψυχιατρική, κοπέλα μου. Αυτά δικαιολογούνται στα 16. Στα 26 υποθέτω ότι δεν έχεις καμμία εμπειρία από την ζωή ώστε κρίνεις τόσο επιπόλαια κι απόλυτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ