ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2019 | 14:40

Η μάνα μου έχει γκόμενο

Είμαι απόλυτα σίγουρη. Κάθε μέρα μετά τις 6 βγαίνει έξω και γυρνάει μετά τις 11. Λέει έχει δουλειές και μετά πάει για καφέ με τις φίλες της. Παραμύθια. Είδα το κινητό της έχει ένα τουλάχιστον 20 κλήσεις την ημέρα από ένα αριθμό με ένα ανδρικό όνομα καταχωρημένο. Είδα και μηνύματα με μεγάλο ερωτικό και σεξουαλικό περιεχόμενο. Την σιχαίνομαι. Πως μπορεί να το κάνει αυτό στον πατέρα μου; Στον πατέρα μου που γίνεται θησία καθημερινά για μας που την αγαπάει όσο κανείς άλλος. Που την έβαλε στο σπίτι παρά την αντίρηση της γιαγιάς μου όταν ήταν να παντρευτούν. Εγώ 26 χρονών κοπέλα και δεν απάτησα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν το θεωρώ σωστό. Δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε δικαιολογία. Και ερωτευμένη να είναι θα έπρεπε να το πνίξει για χάρη της οικογένειας της. Δεν θα δεχτώ τίποτα. Τον πατέρα μου σκέφτομαι περισσότερο τι θα κάνει άμα το μάθει.... δεν θέλω να ξέρω. Αυτό που θέλω είναι να λήξει εδώ και τώρα αυτή η ιστορία.
78
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί κοιτάς το κινητό της μητέρας σου; Και γιατί πιστεύεις ότι γνωρίζεις τα πάντα στη δυναμική της σχέσης των γονιών σου και αποδίδεις ευθύνες με αυτόν τον τρόπο; Είσαι μεγάλη κοπέλα, όχι πλέον παιδάκι γι ' αυτό κοίτα τη δική σου ζωή.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ