ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 15:55

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μέτα από μια επίθεση που δέχτηκα στο κέντρο της Αθηνας για να με ληστέψουν δεν μπορώ να βγω από το σπίτι χωρίς παρέα... Πάνε 8 μήνες τώρα και μάλιστα τραβάω και το ζόρι να μου δείχνουν ποιους πιάνουν κατά καιρούς μήπως και αναγνωρισθέν τους κλέφτες, Έχω δει όλους τους κλέφτες έναν έναν και όλες τις φιλές του κόσμου μιας και δεν κατάφερα να καταλάβω από ποια χωρά ήταν. Λογικά πρέπει να πάω σε ψυχολόγο γιατί είναι κάτι πάνω από μένα, δεν αντέχω να μην μπορώ να βγω φοβούμενη μη με ξαναχτυπησουν.Ισως και σε κάποια σχολή αυτοάμυνας!!! Είμαι μόλις 23 ετών και δεν αφήσω 2 κακούς ανθρώπους να μου ληστεύουν κάθε μέρα λίγο από τη ζωή μου......
7
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι κάποιος είναι στουρνάρι στην ορθογραφία δε σημαίνει ότι το επιχείρημά του είναι άτοπο.Αυτό που κάνεις λέγεται επιχείρημα ad hominem και καλύτερα να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς σε διαλόγους γιατί γίνεσαι ρεζίλι.
Επισης ξεκινα γυμναστηριο ή καποιο δυναμικο αθλημα. Δεν ενοοω οτι θα σου χρειαστει την κρισιμη στιγμη, αλλα θα σου χρειαστει για ολες τις υπολοιπες στιγμες διοτι θα σου χτισει αυτοπεποιθηση (+ παιρνεις bonus το ομορφο κορμι)
Κουράγιο αυτό που περνάς είναι όντως μια πολύ δύσκολη και σκληρή διαδικασία που δεν μπορείς να την ξεπεράσεις μόνη σου. Πήγαινε σε ειδικό άμεσα, μην το καθυστερείς άλλο και να εκφράζεις στους δικούς σου, τις φοβίες σου και τους προβληματισμούς, γιατί τους έχεις τεράστια ανάγκη και αυτούς προκειμένου να ξεπεράσεις αυτό το άσχημο πράγμα που σου συνέβη. Χρειάζεσαι στήριξη και βοήθεια παράλληλα για να μπορέσεις να το ξεπεράσεις αυτό αποτελεσματικά.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ