ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2019 | 20:49

Οι άνθρωποι

δε σταματούν να με απογοητεύουν. Κάθε μέρα, κάποιος άλλος.
21
 
 
 
 
σχόλια
Για ποιο λόγο να κάτσω εγώ να έχω προσδοκίες από τους άλλους; Μπορώ να ελέγξω το πώς θα φερθουν; Είναι στην σφαίρα των δυνατοτήτων μου; Ξέρω ότι αυτό που θέλω είναι το σωστό; Μονάχα τον εαυτό μου μπορώ να ελέγξω και αυτόν όχι αποτελεσματικά πάντοτε.
Το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι άνθρωποι, είναι οι προσδοκίες που έχουμε για αυτούς, και συχνά τις αποκτούμε χωρίς οι άλλοι να έχουν δώσει τις εξετάσεις τους. Προσωπικά έχει χρόνια να με απογοητεύσει κάποιος. Όσο γιατί δεν έχω πετύχει σκατανθρωπους στη ζωή μου αλλά γιατί από τους περισσότερους ήταν σχεδόν αναμενόμενες οι συμπεριφορές.
Διαφωνώ εν μέρει. Το ζητούμενο δεν είναι να μην έχουμε προσδοκίες από κανέναν αλλά να έχουμε μόνο από ανθρώπους που μας έχουν δώσει τα κατάλληλα δείγματα! Θα ήταν αφόρητο να μην έχουμε προσδοκίες από κανέναν!
Η ζωή είναι πικρή όταν αντιμετωπίζει καποιος τους άλλους ως κακούς, σκατένιους, λιπόψυχους, προδότες, ανάξιους. Αν χάσει κάποιος την ελπίδα στον άνθρωπο ας μπεί στο μνήμα μια ώρα αρχύτερα, το ίδιο θα'ναι. Αυτό που πρέπει να διαχωρίσει κανείς είναι η αναμονή εγγυήσεων (αφού κάνω αυτό ο άλλος θα κάνει το άλλο). Άπαξ και δεν αναζητάς εγγυήσεις είσσι καλά, μπορείς όμως πάντα να ελπίζεις και να φιλοτιμείς τον απέναντι, να φανεί ο καλύτερος εσυτός του.Η ζάχαρη πιάνει πιο πολλές μύγες από το ξύδι.
Δεν έχω δει άνθρωπο στη ζωή μου που δεν έχει αποκαλέσει τους άλλους "σκατανθρωπους" και όλα τα παρεμφερή επίθετα. Αλλά τον εαυτούλη του φυσικά, τον βγάζει απέξω. Βαρεθηκαμε το κλισεδακι " πάντα όλοι οι άλλοι φταίνε και εμείς είμαστε οι καλοί". Το 99.9 τοις εκατό των ανθρώπων θεωρεί τον εαυτό του "τον καλό" και την υπόλοιπη μάζα "σκατανθρωπους". Έλεος πια
Εχουμε ολοι τα λαθη μας καραμελ εχεις δικιο κανεις τελειως αλλα δεν σημαινει καθε φορα που κανουμε λαθος ορι το κανουμε απο κακια σονι κ ντε
O άνθρωπος είναι κακό και προβληματικό ον. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο καλύτερα για εσένα. Πραξε αναλόγως, και όλα μέλι γάλα.

Απεργία την Πρωτομαγιά