ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2019 | 19:55

Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό

δεν μπορώ να καταλάβω μοναχά κοιτώ όσο και να με πειράζει μόνο αυτό θα πω να προσέχεις καλή τύχη σ' αγαπώ.. Όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις..Όλα ήταν τόσο όμορφα και φυσικά μεταξύ μας.. που να το φανταζόμουν μετά από όλα τα σχέδια που κάναμε όλα αυτά που είπαμε θα έφευγες.. έφυγες και I'm hurting so much ..αλλα οπως μου είπες it's not working out anymore and I can't do this anymore..Το ξερω οτι επρεπε να χωρισουμε αλλα εσυ ησουν o strong enough to do it.. δεν ξέρω αν τελικά οτι ένιωθες για μένα δεν ήταν τόσο βαθύ η απλά έπρεπε να το κάνεις για το καλό μας.. εγώ πάντως ένιωσα πολύ βαθιά συναισθήματα για σένα..τώρα πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου και να γυρίσω σε μια καθημερόνητα που δεν θέλω γιατί κάθε λεπτό συνειδητοποιώ πόσο πολύ μου λείπεις και πόσο πολύ σε χρειάζομαι..δεν σου θυμώνω και δεν σε κατηγορώ..το μόνο που θέλω είναι να είσαι καλά! Περιτρυγυρίζομαι από κόσμο και νιώθω μια απέραντη μοναξιά, δεν ξέρω πως θα αντέξω να σε βλέπω κάθε μέρα και να ξέρω ότι δεν είσαι δικός μου πια.. αντίο baby θα μου λείψεις!
6
 
 
 
 
σχόλια
Μωρέ να τον βλέπεις, κάθε μέρα και να σαλιαριζει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ με άλλες! να το βλέπεις, η άλλη να λιώνει, να τον κοιτάει στην πόρτα σαν ηλίθια. Και να βλέπεις μια σκηνή, εσύ αυτός και η βλαμμένη μελαχρινή με μαύρο αϊλαινερ μέχρι το φρύδι, να του χαμογελάει και να τον κοιτάει σαν ηλίθια. Μέσα σου να βράζεις και να αναρωτιέσαι, εχθές που δεν ήταν μαζί μου την πήδαγε; Για αυτό αυτό το ηλίθιο χαμόγελο; Έλεος για τον @@@ είσαστε μερικοί!

Απεργία την Πρωτομαγιά