ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2019 | 13:10

Υποκριτές

Είναι αυτός που έλεγε ότι θέλει να με κρατήσει στη ζωή του Παρ όλο που χωρίσαμε. Είναι αυτός που με αποκαλεσε ζωή του Παρ όλο που με έβγαλε από αυτή.Και ερωτώ, γιατί να είμαι τόσο ηλίθια και να μη μπορώ έστω και μια φορά στη ζωή μου να στείλω στο διάολο κάποιον; Δηλαδή εντάξει έλεος, έχουμε τώρα το τύπο να μας κάνει ότι θέλει οπότε το θέλει. Απορώ με αυτούς τους ανρθωπους που πραγματικά δεν έχουν ιδέα πόσο πολύ μπορούν να καταστρέψουν έναν άνθρωπο μόνο απ' τα λόγια που λένε. Αναισθησία μόνο, κανένα συναίσθημα και να φανταστείτε με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν 3 χρόνια και μέσα σε αυτά έλεγε ότι είμαι η ζωή του, ότι δε μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα και κοιτάξτε τώρα που βρέθηκα..... Αν είναι δυνατόν!
7
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι ένα ρίσκο, αυτό διαπιστώνω τελευταία. Το θέμα είναι να έχεις καλή πρόθεση όπως και η άλλη πλευρά. Το πως θα εξελιχθούν τα πράματα είναι άγνωστο. Αν πάντως υπάρχει αληθινή αγάπη η φλόγα δεν θα σβήσει αλλά συνεχώς θα είναι αναμμένη έστω και μικρή.
Οι αλλοι μας συμπεριφέρονται ασχημα οσο εμεις αφήνουμε περιθωρια. Στο χερι μας ειναι να βαλουμε φρενο. Επισης οπως λεει κ η nekie πιο πανω τα δεδομένα αλλάζουν. Μπορει να το ένοιωθε οταν σμσου ελεγε πως εισαι η ζωη του. Κ τωρα οχι. Αν το σκεφτείς ειναι απλο. Πως είναι δυνατον θα μου πεις? Ειναι. Το δέχεσαι κ προχωράς. Φιλια!
Κανείς δεν μπορεί να σε καταστρέψει χωρίς να του επιτρέψεις εσύ να το κάνει! Να σε πληγώσει, ναι μπορεί ακόμα και χωρίς να φέρεις καμία ευθύνη! Να σε καταστρέψει όμως όχι!Τώρα το γιατί δεν μπορείς να τον στείλεις στο διαολο παρόλα αυτά που σου έχει κάνει, το ξέρεις εσύ καλύτερα! Συνήθεια, ανασφάλεια, φόβος προς την μοναξιά; Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι. Μήπως τα λόγια του σε έκαναν να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από ένα κολακευτικό πρίσμα και αυτό σου άρεσε; Εννοώ ότι λέγοντας σου ότι είσαι η ζωή του, ένιωθες ότι είσαι σημαντική, ευχάριστη, ελκυστικη κλπ, ένιωθες να παίρνεις αξία. Μήπως δεν τον απομάκρυνες από την ζωή σου για να μην χάσεις αυτήν την πηγή επιβεβαίωσης; Δεν λέω ότι συνέβαινε αυτό σίγουρα, ως πιθανό σενάριο το αναφέρω!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ