ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2019 | 11:51

Μόνη σε σινεμά

Κυριακή βράδυ, πήγα μόνη μου σινεμά, σκέφτηκα έτσι ίσως περάσω χρόνο με τον εαυτό μου και ξεχάσω κάπως τα τρέχων προβλήματα μου. Όχι μόνο δεν τα ξέχασα, απλά κιόλας όλοι είχαν τις παρέες τους, είχαν με κάποιον να συζητάνε κατά την διάρκεια της ταινίας και να γελάνε ταυτόχρονα κι εγώ μιλούσα από μέσα μου. Οκ, σιγά είπα, αλλά πραγματικά δεν είναι ωραίο τελικά να είσαι μόνος σου, ειδικά να πηγαίνεις σινεμά και καφέ κ.ο.κ. Αυτό ήθελα να μοιραστώ, δεν ξέρω, ίσως επειδή είμαι και στη φάση που είμαι και να μην το ευχαριστήθηκα. Τέλος πάντων, καλημέρα σας
28
 
 
 
 
σχόλια
Σε λίγες μέρες σκέφτομαι να πάω μόνη μου για καφέ και να φάω και γλυκάκι. Μήπως να μη πάω; Ντρέπομαι! Πω πω ντροπή. Έχω καιρό να ξεσκάσω αλλά μπα δεν θα πάω αφού είμαι μόνη μου. Ας ξεκολλήσουμε πια!
Και εγώ πήγα σινεμά μόνη μου το Σάββατο, η αίθουσα ήταν γεμάτη παρέες αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ίσως επειδή κάθησα μπροστά και η ταινία ήταν τέλεια! Καλή τύχη για τις επόμενες φορές που θα κάνεις πράγματα μόνη σου :-)
Χάχα τα αντίθετα θέλουμε! Μετά από πολλά πειράματα βρήκα ότι βλέπω καλύτερα στην πρώτη ή δεύτερη σειρά (εξαρτάται και την αίθουσα βέβαια). Στο δε θέατρο πάω τέρμα πίσω;-)
Διευκρίνηση: αν το Θέατρο έχει ορόφους και θεωρεία, τότε όντως δεν είναι πάντα η πρώτη σειρά η καλύτερη επιλογή. Ψοφάω ρε συ όταν μπορείς να επιλέξεις στο διαδίκτυο θέση, και "κάθεσαι" βλέποντας επί τόπου στην οθόνη ΑΚΡΙΒΩΣ πως φαίνεται η σκηνή από την συγκεκριμένη θέση. Μακάρι να υπήρχε αυτή η εφαρμογή σε όλα τα Θεάτρα.
Εγω θελω πολλες μερες να παω να δω μια ταινια με μια γυναικα σαν ανθωπος εχω καιρο να κανω κατι με καποια ....και πραγματτικα δεν εχω καπου να το προτεινω και αλλοι πανε μονοι τους τελικα.... κριμα θα μπορουσαν 2 μονοι να πανε παρέα
Είναι πάρα πολύ ωραία να πηγαίνεις μόνος σου. Είναι θαυμάσια και κάτι παραπάνω. Για καφέ για σινεμά για βόλτα για ταξίδι για συναυλία για τα πάντα. Δεν μπορώ να ακούω "κι εγώ μιλούσα από μέσα μου". Πόσο χρονών είσαι; Τα διαβάζουν και άλλοι που είναι στο τσακ να κάνουν ένα βήμα ενήλικου ανθρώπου και τραβάνε το φρένο, είμαι σίγουρη. Το σινεμά δεν είναι για να ανοίγουμε συζητήσεις με τον διπλανό μας. Πάμε να δούμε ταινία κι αν έχει διάλειμμα μίλα όσο θες. Δηλαδή με το ζόρι να μας πείσετε τι χάλια είναι να βγαίνουμε μόνοι μας. Θα ήμουν ο πιο δυστιχισμένος άνθρωπος αν δεν είχα αυτή την δυνατότητα, δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια σκλαβιά να μην μπορώ να περνάω καλά με τον εαυτό μου.
Άγνωστε δε υπάρχει αυτό το κακό που διαβάζουμε συνέχεια. Ένας άνθρωπος που δεν περνάει καλά με τον εαυτό του, καλά-καλά δεν θα είναι ποτέ. Δυστυχώς το πιστεύω. Όσο για μένα, το γλεντάω κανονικά ό,τι κι αν κάνω μόνη μου. Υποθέτω κι εσύ, όπως και η Μαρία (:
Κι εγώ το είδα το Joker. Δεν ενθουσιάστηκα για να είμαι ειλκρινής, εντάξει καλή ταινία. Αλλά μέχρι εκεί. Πάντως είχα πάρα πολύ καιρό να δω ταινία με τόσο μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.
Κινηματογραφικά η ταινία μου φάνηκε απλώς οκ, όπως λέει η Snoopy. Όμως το θέμα της ταινίας (κοινωνία και ψυχικές ασθένειες) το μελετάω καιρό και με άγγιξε η αγωνία του πρωταγωνιστή, ίσως για αυτό συνολικά μου άρεσε τόσο :-)
Άγνωστε κι εγώ έχω παρέες. Αλλά μου αρέσει πολύ να κάνω πράγματα και μόνη μου, πολλά γίνονται και αυθόρμητα δεν κάθομαι κάθε φορά να ρωτήσω τους άλλους αν μπορούν/θέλουν. Θα έκανα μπαμ αν δεν είχα και αρκετό χρόνο να περνάω με μένα. Ζήτω η Ελευθερία!(:
Θέλεις να έχεις κάποιον για να συζητάς ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ;; Ε λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που θα έπρεπε να επιτρέπεται η είσοδο ΜΟΝΟ δίχως συνοδεία. Την τελευταία φορά που συζητούσαν κάποιοι στις μπροστινές θέσεις, ήταν πριν από λίγες μέρες κι έκανα ένα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ που ακούστηκε μέχρι τα διπλανά ευρωπαϊκα κράτη. Μου αρέσει που γύρισε ο ένας με υφάκι, αλλά γυάλιζε το μάτι μου στο μισοσκόταδο κι αποφάσισε να βγάλει τον σκασμό. Σοφό παιδί.Μόνη μου πήγα Φιλενάδα σε αυτό το έργο, και πέρασα μια χαρά αν εξαιρέσεις την σκηνή με τα σοφά παιδιά. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας να χαρείτε ένα έργο ή έναν καφέ, απλά μην το κάνετε. Το να πηγαίνετε και μετά να λέτε τι χάλια που ήταν δεν βοηθάει κανέναν. Εγώ δηλαδή γιατί περνάω καλά και άλλοι που πάνε μόνοι τους;; Μπορείς να μου πεις;;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ