Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2019 | 15:46

Γάμοι

Ας ειχα 10 χιλιάδες ευρώ και ας γινόταν ο γάμος σε δημαρχείο. Τουλάχιστον θα ειχα χρήμα στην άκρη. Μην με παρεξηγείτε αλλά μου φαίνεται περίεργο την σήμερον ημέρα να χαλάμε λεφτά σε γάμους έχουμε δεν εχουμε (μάλλον λείπει ο ρομαντισμός μεσα μου :p) ειδικά οταν τα περισσότερα καταλήγουν σε διαζύγιό. Παρόλα αυτά εύχομαι σε οσους ετοιμάζονται καλά στέφανα και καθε ευτυχία!
8 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Διαφωνώ στη σπατάλη χρημάτων για ένα γάμο όχι επειδή μπορεί να καταλήξει σε διαζύγιο, αλλά διότι είναι αχρείαστη και δε γίνεται για να ευχαριστηθεί το ζεύγος αλλά για να κάνει επίδειξη σε κάθε σχετικό και άσχετο που θα προσκληθεί σε ένα πολύ σημαντικό για τους ίδιους γεγονός.
δε εχεις κι άδικο ............... έτσι πως έγιναν σήμερα οι σχεσεις ................. ολα για το θεαθήναι .............
Shotgun (η) Shotgun (η) 2.10.2019 | 17:05
Ο ρομαντισμός δεν έχει σχέση με το πόσο θα κοστίσει ο γάμος. Αν παντρευομουν σήμερα, όχι τραπέζι δε θα έκανα, ούτε νυφικό δε θα αγόραζα.
rosestar rosestar 2.10.2019 | 17:09
Το νυφικό είναι απαραίτητο. Τι θα βάλει μια νύφη; Τη νυχτικιά της ή τα τζιν της; Το τραπέζι δεν είναι απαραίτητο πιστεύω.
rosestar rosestar 2.10.2019 | 17:08
Θεωρώ πως δεν χρειάζονται πολλές φανφάρες όταν κάποιος παντρεύεται. Φυσικά είναι όμορφο να είναι όλα περιποιημένα αλλά οι υπερβολές είναι απλώς για να αφήνονται εντυπώσεις. Τι πιο όμορφο από την απλότητα.
με την ίδια λογική μην κάνεις και μπάνιο αφού θα ξαναβρωμίσεις!
Lone_Wolf Lone_Wolf 2.10.2019 | 18:18
Βέβαια κάποια χρήματα θα τα βγάλετε πίσω απο τους καλεσμένους. Δηλαδή απο τα 100 άτομα αν κάποιοι είναι ζευγάρια οικογένειες οι 40 να δώσουν 100ευρώ αυτόματα εισπράτετε και 4χ και μετριάζετε η ζημιά.
Όπως και να έχει και εγώ δεν θα ξόδευα ποτέ τα λεφτά μου στην τράπεζα για κάτι τέτοιο. Ξυπνάς μια μέρα πάς στο δημαρχείο με τα καλά σου που τα έχεις έτσι και αλλιώς για τις επίσημες δεξιώσεις που σε καλούν ανα καιρούς και παντρεύεσαι την αγαπημένη σου. Το πρόβλημα νομίζω εδώ είναι κυρίως στις γυναίκες οι οποίες έχουν παραμυθιαστεί με τον ονειρικό γάμο στο ηλιοβασίλεμα με τις δεξιώσεις και όλα αυτά.
The Swedish Chef The Swedish Chef 3.10.2019 | 10:16
Κι εγώ το θεωρώ σπατάλη και απορώ που βρίσκουν όλοι τα χρήματα που απαιτούνται για να τα κάνεις όλα "by the book". Κάποιοι καλούν πολύ κόσμο για να βγάλουν τα σπασμένα. Αλλά δεν θα μου άρεσε να καλέσω τον κάθε άσχετο με αυτόν τον σκοπό. Και για να είμαι ειλικρινής, το θεωρώ γυφτιά το να περιμένεις να σου πληρώσουν οι καλεσμένοι τον γάμο σου. Και ματαιοδοξία (ιδώς από τις νύφες) να θέλουν να είναι το επίκεντρο όλων. Δεν θα μου άρεσε να με κοιτούν 300 άνθρωποι και να με σχολιάζουν. Αλλά that's just me.
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή