ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2019 | 15:17

Πρώην

Ο πρώην μου μου τηλεφωνεί συνεχώς και με απόκρυψη και χωρίς. Έρχεται κιόλας πολύ συχνά κάτω από το σπίτι μου και με πρήζει να κατέβω, κάθεται από κάτω καμιά ώρα και βάλε. Δεν έχω κατέβει ποτέ και μου λέει ότι φοβάμαι μην ενδώσω ενώ του έχω εξηγήσει πως είμαι πραγματικά ερωτευμένη και δεν κατεβαίνω γιατί δε θέλω , δε βρίσκω λογο αν ήταν κάτι σοβαρό φυσικά και θα τον βοηθουσα κ ότι δε θα μου άρεσε σε αντίστοιχη περίπτωση ο φίλος μου να το έκανε οπότε δεν το κάνω κι εγω. Ο φίλος μου ηταν μπροστά σε κάποια τηλέφωνηματα, μου έχει εμπιστοσύνη και δε ζηλεύει , τουλάχιστον δε το δείχνει εντονα. Αυτό γίνεται εδώ και ένα χρόνο, δε σταματάει ομως. Χθες ξανά ήρθε κάτω από το σπίτι μου και περίμενε μόνος του 2 ωρες. Έχει γίνει πολύ ενοχλητικός, ειδικά με αυτά που λέει ότι δεν κατεβαίνω γιατί φοβάμαι μη δε καταφέρω να αντισταθώ στη γοητεία του (κλαίω ). Πρέπει να τα πω αυτά στο φίλο μου? Χρειάζεται ή καλύτερα να μην? Και τι να κάνω για να σταματήσει?
6
 
 
 
 
σχόλια
(Αμα τα αρχικά του ειναι ΜΜ τοτε εχουμε τον ιδιο πρωην. Εγω ομως δε θα τον βοηθούσα ο, τι κ να του συνέβαινε.) Θεωρω οτι το τωρινό δου αγορι καλο ειναι να ξερει. Μιλαμε για κτ σοβαρο που σου συμβαινει. Κ συ θα θελες να ηξερες σε αντίστοιχη περίπτωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ