Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2019 | 13:35

Με φλέρταρε ή ηταν η ιδέα μου;

Φέτος για δεύτερη χρονιά δούλευα το καλοκαίρι part time. Εκεί συνάντησα παλιούς και καινούριους συναδέλφους. Ένας από τους περσινούς ήταν και ο Λευτέρης.

Από νωρίς (σχετικά) ένιωσα κάτι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι... άλλωστε πέρυσι ήταν η πρώτη φορά στο συγκεκριμένο τομέα και με ενδιέφερε να μάθω τη δουλειά ( σε συνδυασμό ότι είμαι εσωστρεφής κοπέλα και χρειάζομαι χρόνο για να ανοιχτώ στους άλλους που δεν γνωρίζω).

Φέτος, αισθάνθηκα πολύ διαφορετικά γιατί γνώριζα τους συνεργατες μου και με μερικά άτομα έκανα παρέα στα διαλείμματα και όταν είχαμε ελεύθερο χρόνο.

Στο προκείμενο...ένα βράδυ βγήκαμε έξω όλοι από τη δουλειά. Εκεί μία κοπέλα άρχισε να λέει ενα αστείο περιστατικό που συνέβη και προτού αναφέρει το όνομα του ενδιαφερομένου κοιτάω αυθόρμητα τον Λευτέρη... ήταν ένας συνδυασμός κούρασης και περιπλάνησης στο βάθος των ματιών του. Η αμηχανία μου ήταν έντονη αλλά στο small talk που ακολουθήσε μαζί του ένιωσα πως κάτι υπήρχε στον αέρα χωρίς να είμαι σίγουρη.

Μετά το περιστατικό αυτό συζητήσαμε για την οργάνωση μονοήμερης (μετα την ολοκλήρωση της περιόδου της δουλειάς). Την προτεινόμενη ημερομηνία δεν μπορούσα και τους το είπα ξεκάθαρα.

Την επόμενη μέρα η Ελένη που την γνώριζα από πέρυσι είπε ότι ο Λευτέρης ρώτησε για μένα. Κατευθείαν πήγε το μυαλό μου στο φιλικό αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν είχε ξαναρωτήσει ποτέ για μένα στο παρελθον!

Την τελευταία μέρα είχαμε διαφορετική βάρδια και έφυγε νωρίτερα. Μια φούντωση, μια φλόγα είχα μέσα στην καρδιά ( όπως λέει και το γνωστό τραγούδι) και δεν ήξερα αν έδειχνα κόκκινη. Παίρνω το θάρρος να τον αποχαιρετήσω με το τελευταίο awkward από την πλευρά μου eye contact ( συνηθίζω να κοιτάω τους ανθρώπους στα μάτια... μόνο που εδώ όλο τον καιρό κατέβαλα προσπάθεια να μην χαθώ μέσα στα μάτια του!) Πήγε σχετικά καλά με την αυτοκυριαρχία μπροστά σε όλους... Στο τέλος η δήλωση του ήταν ότι θα με δει στην εκδρομή! Για μία στιγμή σάστισα αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να το ξέχασε και να έχει αισθήματα για μένα και το βρήκα πολύ γλυκό! Αμέσως μετά πέρασαν από το μυαλό χίλια σενάρια αλλά δεν τον διόρθωσα ποτέ...

Εσείς τι λέτε με φλέρταρε ή ονειροπολώ και θα φαω χυλόπιτα ;
3 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar Reunion 12.9.2019 | 14:23
με ενοχλεί που πιστεύεις ότι σε φλέρταρε μάλλον ιδέα σου είναι...
TheSaintSir TheSaintSir 12.9.2019 | 15:04
μάλλον ονειροπολείς. Αλλα ποτε μην λες ποτέ.
avatar Greek ninja 12.9.2019 | 20:48
Κο εγω τείνω προς το «ονειροπολείς»
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή