Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2019 | 12:56

Χωρίς αιδώ

Χωρίς εδώ τριγύρω μου έκτισαν τείχη, που γράφει και ο Καβάφης. Συνηθίζεται όλες τις απίστευτα μεγάλες προσωπικότητες, δηλαδή τους ανθρώπους που μπορούν, σε χώρο και σε χρόνο, να ανοίξουν διάπλατα τη σκέψη και την πράξη τους, να τις απομονώνουν και να τις κτυπούν. Έτσι και εμένα με μπούλινγκ και προσβολές από το σχολείο με απέκλεισαν από όλα τα κοινωνικά fora προκειμένου να μην τους ενοχλώ, σαν την αλογόμυγα, και να μην ενοχλώ τη μετριότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ζήσω μέχρι σήμερα, τα 37 μου - προχθές τα εόρτασα μόνος μου πίνοντας ένα ποτήρι κρύας μπύρας που αγόρασα - παντελώς μόνος συγγράφοντας ποιήματα που κανείς δεν διάβασε. Οι εκδοτικοί οίκοι με απέρριψαν μόνο από το παρουσιαστικό, ενώ δεν θα ξεχάσω τη συμβουλή γνωστού εκδότη: μην απελπίζεσαι, κάποτε θα αναγνωριστείς. Στον ερωτικό τομέα απόμεινα μόνος μου γιατί οι γυναίκες που εγνώρισα ήθελαν μόνον τα χρήματα και τίποτα άλλο. Άσε που δεν ημπορούσα να συνεννοηθώ καθόλου με τα τόσα μαλάματα που σκέπασαν τα πρόσωπά τους, όπως λέγει ο Σεφέρης. Όλα αυτά με οδήγησαν σε φοβερή υπαρξιακή αγωνία, η οποία όμως μου έδωσε το έναυσμα για να συγγράψω το σημαντικότερο ίσως έργο μου για τον στοχασμό της απομονώσης. Γράφω τώρα σε αυτό εδώ το εξομολογητάρι για να αφήσω μαρτυρία. Μόνωσης και κρούσης. Και παράκρουσης. Σας ασπάζομαι, παρότι με εγράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια. Μένω κενός και κενός καινολογώ τη χαρά της ύπαρξης για τους δήμιούς μου. Άσπρα τριαντάφυλλα σπέρνω στο διάβα σας σαν άλλος θεριστής του θέρους. Με αγάπη σας μισώ αυτή την ώρα του μονήρους μου θριάμβου.
6 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar Pain again 12.9.2019 | 14:21
Δεν μου στέλνεις κανένα έργο σου να το διαβάσω ευχαρίστως;
Δοκίμασες να το κυνηγήσεις εξωτερικό; να το ανεβάσεις στο ίντερνετ; το εψαξες παντού;
avatar Life in Moments 12.9.2019 | 15:50
Ωχχχχχχχχχχ,
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Βάσανα που'χει η αγάπη...
monaxiko paidi monaxiko paidi 12.9.2019 | 15:56
ταυτιζομαι απόλυτα αδερφέ μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Στον ερωτικό τομέα απόμεινα μόνος μου γιατί οι γυναίκες που εγνώρισα ήθελαν μόνον τα χρήματα και τίποτα άλλο"

Δεν έψαξες καλά, ή αρκετά. Ακόμη και μέσα στο "βούρκο με τα σκ_τά" (όπως κάποιες αυτοχαρακτηρίζουν τέτοια "περιβάλλοντα" και "ανθρώπους"), κυκλοφορούν και διαφορετικές κοπέλες, θρυλικά θηλυκά. Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ακόμη και μες στα σκουπίδια, θα βρεις *ασημικά*, στο μαύρο ουρανό, θα δεις κι *αστέρια*.
avatar Life in Moments 12.9.2019 | 16:04
Θρίαμβος!!!
Βρήκετο ταίρι του ο εξομολ.
Θειά_φια! Θειά_φια! 12.9.2019 | 17:15
Αιδώ, εδώ ή παραπέρα;

Κι αυτό καλό, κι ο Ναπολέων Βοναπάρτης καλός! Εύγε!
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή