ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 17:55

Τζάμπα μάγκας

Παίδες ειμαι σε κεντρικό δρόμο της αθήνας με το αυτοκίνητο και εχω διπλα την κοπέλα μου. Η ωρα είναι περασμένη και ξαφνικά σταματάει δίπλα μας ενας ηλίθιος με μεγ΄λη μηχανή για πολύ λίγο και κοιτάει την κοπέλα μου και μετά φεύγει με μεγάλη ταχύτητα. Ζήτημα να ήταν καμιά 25αρια ετων και έκανε παλαβά πράγματα με τη μηχανή και πάνω σε στροφή που τον είδα από μακριά. Μετά από λίγο και ενώ βρισκόμαστε σταματημένοι σε φανάρι εμφανίζεται ο ηλίθιος πάλι δίπλα μας και κοιτάει συνέχεια την κοπέλα μου και όλη την ωρα εκανε καραγκιοζιλικια με τη μηχανή σταματημένη. Έκλεισα το παράθυρο και όταν άναψε πράσινο ο γελοίος εφυγε πάλι με πολυ μεγάλη ταχύτητα. Και σας ρωτάω είναι η όχι τζάμπα μάγκας και μεγάλος καραγκιόζης;
32
 
 
 
 
σχόλια
Ο νυχτερινός καβαλάρης προσπαθεί να γίνει ένα με την αγαπημένη του μηχανή (και κάποια κολόνα - όχι, δεν το εύχομαι). Εσύ, έχεις την ευκαιρία να γίνεις ένα με την αγαπημένη σου... σκέτο.Προτείνω να ασχοληθείς σοβαρά με το δεύτερο. Μηχανές θα περνούν συνέχεια, ευκαιρίες για όμορφες στιγμές με την κοπέλα σου... όχι.
Ναι, είχε λάσπες το οδόστρωμα...Ωπ στάσου, εννοείς τις πιτσιλές από το αίμα του καθώς του άνοιξε το σκαλπ στο παρακάτω τρίστρατο. Γκορ, δεν στο'χα!
Κανιβαλισμένο_Κουφάρι_Άτυχου_Νεκρού_ΖώουΗ αλήθεια είναι πως δεν έχω γνωρίσει τη θέα του γυναικείου σώματος, live.Σκέφτομαι όμως να αλλάξω το όνομα μου στο: "Σάπιος_διαμελισμένος_σκαντζόχοιρος_τοποθετημένος_σε_κινέζικα_chopsticks" και θα ξαναπροσπαθήσω, μπας και πλησιάσω το μεγαλείο των δικών σου ερωτικών αναζητήσεων/αισθήσεων. Ευχήσου καλή τύχη μέντορα
Κι ότι βρήκα ένα άτομο να κοινωνικοποιηθώ κι εγώ λίγο, που μ' έχει φάει η μοναξιά στο σκοτεινό, ανήλιαγο υπόγειο της γιαγιάς... Ας είναι, θα βρω κάποιον άλλο να μου δώσει λίγη σημασία, να νιώσω κι εγώ για λίγο σημαντικός
εσυ τον κάνεις μάγκα με την εξομολογησή σουκανονικά έπρεπε να είσαι σε φάση στηκαμέ και η βάρκα έγυρεαυτά με τις μηχανές μου φαίνονται πασσέ και αστεία οι εποχές αλλάξαν δεν ήμαστε το 80 στην εποχή του Ψάλτη και της βιντεοταινίαςποια σοβαρή τύπισσα θα ιντριγκαριστεί από αυτό?
Τελικά όπου υπάρχει το παιδί του μπαμπάκα, υπάρχει και η τζάμπα μαγκιά. Αλλά μια μικρή ευθύνη την έχεις και εσύ φίλε μου. Επρεπε να του πεις "Ωραια η μηχανή του μπαμπά σου. Θα σου τη δώσει και αύριο;" και θα τον έστελνες να ντριφτάρει για εκτόνωση!
Κύριος=ο κυριαρχών(τον εαυτό του πρώταπ'όλα)Ο κύριος, δηλαδή ο κυριαρχών, σε αρσενιξό συνολάκι, ονοματίζεται alpha male. Στις αγέλες των λιονταριών αρκεί να βρυχηθεί χωρίς καν να σηκωθεί από την ξάπλα του για να μεταδοθεί, χάρις στην Φυσική του ήχου (Ακουστική) επί των μπάσσων ήχων, ο βρυχηθμός του μακριά, εκεί που πρέπει και να βάλλει τάξη.Το μικρό λιονταράκι που προαλείφεται για beta male αντίθετα κάνει σκέρτσα, ενοχλεί, χοροπηδάει, κάνει θόρυβο για να τραβήξει την προσοχή.Η λέαινα λοιπόν, που θα χρειαστεί να ψιλοξεσκιστεί επειδής τα αιλουροειδή έχουν αγκαθωτό πέος εξετάζει πολύ προσεκτικά σε ποιόν θα "κάτσει", επειδή η διαδικασία οφείλει να αξίζει. Αλλά αυτά βέβαια είναι στο θαυμαστό βασίλειο των ζώων. Εμείς είμαστε άνθρωποι.
Χαχα αυτό θεωρείς ότι χρειάζεται μεγάλα τέτοια για να το κάνει κανείς; Την κοίταξε, έκανε και κάτι κόλπα, με τη βεβαιότητα του απλού παιχνιδιού (εφόσον συνοδεύεται ή/και επειδή δεν υπήρχε χρόνος και άνεση εκείνη τη στιγμή) και την ασφάλεια που του παρείχε η εύκολη διαφυγή από τυχόν καυγά που ίσως έστειλε η σχέση της κοπέλας. Τώρα, να μην είχε καταλάβει ότι ήταν μαζί δεν παίζει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ