ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 05:28

Αλλιώς

Απο την ωρα που ξυπναω μεχρι και που ξανακοιμαμαι κανω πλάκα και πειραζω τους παντες.Δεν μου αρεσει να μιλαω σοβαρα καθολου.Απο πολυ μικρος ετσι ημουνΕιναι πολλες οι φορες που πιεζομαι ασυναισθητα να πω κατι αστειο οταν ειμαι με κοσμο ή γελαω περισσοτερο απο το κανονικο χωρις λογο σαν να θελω να ξεγελασω τον εαυτο μου οτι τάχαμου περναω καλαΑλλα μολις πεσουν τα φωτα τσουπ παλι πεφτουμεΚαλο καλοκαιρακι
3
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμιζεις πολυ τον εαυτο μου. Απο πολυ μικρος αυτοσαρκαζομουνα για να μην με κοροιδεψει καποιο αλλο παιδακι. Αυτο που κανεις, θεωρω οτι, δεν ειναι χιουμορ.. ειναι αμυνα και δεν ειναι κρυφο οτι οι πιο πολλοι αστειοι ανθρωποι κρυβουν μια βαθεια καταθλιψη.Προσωπικα ομως να σου πω οτι τωρα στα 30φευγα μου, ειμαι οκ με τον εαυτο μου, ξεπερασα αρκετα κομπλεξ μου και το χρησιμοποιω για να περασω καλα με φιλους μου και να κανουμε χαβαλε. Δεν ξερω αν ταυτιζεσαι με αυτα που λεω.. μπορει η περιπτωση που περιγραφεις να ειναι εντελως διαφορετικη αλλα θα σου πω το εξης:Πιθανολογω οτι εισαι στην φαση που ακομα προσπαθεις να βρεις τον εαυτο σου και να διαμορφωσεις τον χαρακτηρα σου. Το χιουμορ ειναι αναποσπαστο κομματι του χαρακτηρα σου και θα πορευεσαι στην ζωη σου με αυτο. Θα το χρησιμοποιησεις για να ξεπερασεις καταστασεις που σε ζοριζουνε, για ανθρωπους που δεν θα ταιριαζεις ή που δεν θα γουσταρεις καν ωστε να προσπαθεις να κανεις την ατμοσφαιρα πιο βιωσιμη και να γινεις αρεστος. Θα το χρησιμοποιήσεις επισης για να δικαιολογησεις τοσο τον εαυτο σου οσο και αλλους ανθρωπους για τα κακως κειμενα κτλ. Το θεμα ειναι οτι το χιουμορ ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο αλλα στη ζωη μας πρεπει να υπαρχει το μετρο. Πρεπει να μαθουμε να γινομαστε και δυσαρεστοι, πρεπει να θυμωνουμε και να φωναζουμε και γενικοτερα να εξωτερικευουμε τα αρνητικα συναισθηματα μας και να μην τα κραταμε μεσα μας κρυβοντας τα πισω απο τον μανδυα του χαβαλε. Πρεπει να λεμε στους αλλους τι μας ενοχλει και απο τα προτερηματα και ελαττωματα μας να διαμορφωνουμε τις σχεσεις μας. Να μην ειμαστε μονοχνωτοι και μονοτονοι και να μην ακροβατουμε στα ορια του γραφικου και του γελοιου μεγαλωνοντας. Να μας αγαπησουνε γι αυτο που ειμαστε και οχι επειδη απλα ειμαστε αστειοι. . .
Το χιούμορ μας σώζει και να μας βοηθάει. Δεν μπορείς όμως να κάνεις πάντα τον καραγκιόζη. Πρέπει να μπορείς να μιλήσεις έστω σε ελάχιστους ανθρώπους για ό, τι βαραίνει την ψυχή σου και σε στεναχωρεί.
Τσάντλερ απο φιλαράκια μου θύμισες. Δε σε κουράζει ομως ολο αυτο? Ως το σημειο που το νοιώθεις οκ, αλλα απο το σημειο κ επειτα που το πιέζεις να σου βγει?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ