ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 16:59

Φοβάμαι

φοβάμαι μήπως δε ζήσω όπως θέλω. Μετά από τη δυσκολότερη φάση της ζωής μου καταφέρνω να ξανασταθώ στα πόδια μου.Είμαι πιο δυνατή από αυτό που ήμουν, ωστόσο δεν έχω χτίσει ένα δίκτυο ατόμων που να μπορούν να υποστηρίξουν ή έστω να καταλάβουν τους στόχους της ζωής μου. Ναι, ξέρω μπορεί να ακούγομαι αλαζονική και αιθεροβάμων, αλλά φοβάμαι μη μείνω και μόνη. Για να μην παρεξηγηθώ έχω αρκετούς γνωστούς και κάμποσους πιο κοντινούς φίλους, αλλά κανείς δεν είναι στην ίδια σελίδα με εμένα. Οι στόχοι μου είναι μεγαλόπνοοι, δύσκολοι αλλά αποφάσισα πως αξίζουν τις θυσίες. Δε με νοιάζει. Η ερώτηση είναι παραμερίζω(αρκετά/μερικώς) τους φίλους μου, ώστε να αφοσιωθώ στους στόχους μου;Οι στόχοι μου έχουν μεγάλη σημασία για εμένα δεδομένου ότι νοηματοδοτούν την ύπαρξη μου. Παίζεται η ψυχική μου ανακούφιση δηλαδή.Η αλήθεια είναι ότι είναι σα να δίνω την απάντηση από μόνη μου στον εαυτό μου ,απλά θέλω και τις δικές σας απόψεις. Νιώθω και ενοχικά δεδομένου ότι έχω φίλους και γνωστούς και θέλω να τους απολαμβάνω όταν θέλω και μπορώ εγώ,τη στιγμή που άλλοι δεν έχουν .Ήμουν κάποτε κι εγώ εκεί βέβαια.Γενικά, είμαι καλή φίλη , δεν έχω ακούσει παράπονα και η στάση τους δείχνει να με θέλουν για φίλη-δεν παίρνω απλά από τις σχέσεις μου.Απλά.. Απλά λίγο πιο έμπειρες απόψεις ίσως με βοηθήσουν να δω κάποια πράγματα καλύτερα.Τέλος πάντων, ευχαριστώ όποιον το διάβασε, αν θέλετε γράψτε μου κάτι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λίγο γενικά κι αόριστα τα όσα περιγράφεις ή τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνονται, για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει συγκεκριμένα. Θα αποτολμήσω το εξής μόνο μιας και δε μπορώ να καταλάβω το δίλημμά σου: Οι φίλοι μας, όσοι είναι πραγματικά δηλαδή κι όχι μόνο κατά δήλωση, θα υποστηρίξουν όποιον στόχο θέτουμε για την εξέλιξή μας. Ο καθένας με τον τρόπο του.

Απεργία την Πρωτομαγιά