ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2019 | 14:02

Τον έπιασα να με φωτογραφίζει και να με κοροιδεύει. Τον ρουψιάνεψα στην αστυνομία γιατί παρανομούσε.

Πήγα το πρωί στην τράπεζα να πληρώσω κάτι υποχρεώσεις και στον γυρισμό, όπως καθόμουν στη στάση, βλέπω έναν τύπο μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο το είχε παρκάρει παράνομα μπροστά στη στάση, να με φωτογραφίζει με το κινητό του και να γελάει σαν μαλάκας μόνος του.Γενικά έχω θέμα με την εμφάνιση μου και με κοιτάνε παράξενα, ειδικά όταν κουράζομαι, αλλά πρώτη φορά βλέπω κάποιον να με φωτογραφίζει και να γελάει έτσι. Κατάλαβα πως με φωτογράφιζε γιατί μόλις γύρισα το κεφάλι μου και τον κοίταξα είχε το κινητό στραμμένο προς εμένα. Με το που είδε πως τον βλέπω γύρισε το κινητό από την άλλη και συμπεριφερόταν πιο νευρικά και από γκόμενα σε πρώτο ραντεβού.Τράβηξα και εγώ φωτογραφίες από το παρκάρισμα που είχε κάνει, γιατί είχε κλείσει την μια λωρίδα, και πήρα τον αριθμό του για >. Δεν είχε ανάψει ούτε καν φλας, καθόταν στη μέση του δρόμου, μπροστά από στάση και τα λεωφορεία σταματούσαν στην άκρη της αριστερής λωρίδας.Εκείνος βρίσκει διασκεδαστικό να φωτογραφίζει ότι θεωρεί > και να γελάει μαζί του. Εγώ βρίσκω διασκεδαστικό να ρουφιανεύω κάτι τέτοιους και να τους κάνω να πληρώνουν πρόστιμα από το πουθενά.Όσοι θεωρείται το > αστείο, επιβάλλεται να μάθετε πως το > αντιδράει και έχει δικαιώματα.Όταν δεν με σέβεσαι, δεν θα σε σέβομαι!
5
 
 
 
 
σχόλια
"Διαφορετικός" είναι το ούγκανο ... ο θρασύδειλος καφράκος.. εσυ φυσιολογικότατο άτομο είσαι. Μακάρι να μην βλέπαμε ή ακομα καλύτερα να μην υπήρχαν ολα αυτα τα εκτρώματα τοξικότητας δίπλα μας. Τους χαιρετισμούς μου...
Το θέμα είναι ότι όπως είναι και το σύστημα είναι αποτρεπτικό. Θυμάμαι μια κυρία που μου έλεγε για έναν απαράδεκτο οδηγό ταξί και που του έκανε καταγγελία και έχασε όλη της την μέρα και πλήρωσε κι από πάνω. Σωστά έπραξε μεν αλλά πρακτικά το ίδιο το σύστημα σου κλείνει το μάτι για να μην καταγγείλεις. Δεν λέω ότι ειναι το σωστό κι εγώ θέλω να καταγγείλω όλους αυτούς που κανουν παράνομη περιστροφή την ώρα που το φανάρι για τους πεζους διαρκή λίγο και έχει παιδική χαρά εκεί γύρω με πρόσβαση από αυτοκινητόδρομους. Δηλαδη πέρα από την έλλειψη οδικής παιδείας βλέπεις και την έλλειψη συναίσθησης καθημερινά αλλά για πρακτικούς λόγους απλά δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα. Αυτή είναι η αλήθεια.
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Μήπως όμως αν πλήθαιναν οι καταγγελίες ξεκουνιοταν και η τροχαία/αστυνομία;Μεγαλύτερο κίνητρο συμμόρφωσης από τη βεβαιότητα ότι η στραβή επιφέρει ποινή, δεν υπάρχει.
Ναι. Μωρέ. Ρουφιανιά είναι να καταγγέλουμε τις μόνιμες παρανομίες; Ούτε καν, αυτό που κάνεις εσύ είναι το πρέπον που λίγοι θα το κάνουμε γιατί ναι έχει κούραση και απαιτεί πολύ χρόνο και υπομονή. Το δικό του είναι απλά χυδαίο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ