ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2019 | 01:03

Πριν 6 μήνες

Είχα μια σχέση με έναν χωρισμένο (εγώ 46 αυτός 50). Μετά από κάποιο διάστημα άρχισε να με αποφεύγει.Ήμουν τόσο ερωτευμένη που δεν έβλεπα πως μου συμπεριφέρεται άσχημα. Όσο περνούσε ο καιρός με τον τρόπο του με έκανε να σέρνομαι πίσω του. Να μην ακούω κανέναν και τίποτε. Επέμενα πως θα έχει μέλλον αυτή η σχέση. Μέναμε σε κοντινές πόλεις αλλά πάντα εγώ πήγαινα να τον βρω. Όταν άρχισε να με ενοχλει αυτό του το είπα και μου απάντησε πως στην ηλικία μου απαιτούνται θυσίες για να κρατήσεις τον άντρα. Έβαλα τα κλάματαωαλλά τότε ξύπνησα.6μηνες μετά βρήκε μια 32χρονη και μένουν μαζί. Έχασα τον εαυτό μου για έναν άντρα που με θεωρούσε γριά και βολευόταν με το να με έχει στην πριζα.Δεν ξέρω αν με πειράζει πιο πολύ που υποτιμησα τον εαυτο μου,που βρήκε μικρότερη η και τα δυοΛες και οι άνθρωποι έχουν ημερομηνία λήξεως και εκεί στα σαραντακατι πρέπει να ρίχνουν συνεχώς τα μούτρα τους για να έχουν σχέση.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι είχε αυτός το συγκεκριμένο σκεπτικό και σου συμπεριφέρθηκε έτσι, δε σημαίνει ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Φυσικά και αξίζεις ένα υπέροχο άνθρωπο δίπλα σου, που να σε αγαπά και να σε σέβεται, όποια κι αν είναι η ηλικία σου!
Έχω την αίσθηση ότι η ηλικία 50-55 είναι ο,τι χειρότερο για τους άντρες. Κάτι σαν κρίση επιβεβαίωσης, να θες να τα κάνεις όλα, όπως νεότερος, που φυσικά δεν είσαι. Επίσης, αν ο άνθρωπος είναι ήδη μλκας, σε αυτή την ηλικία γίνεται ξεκαθαρα πιο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ