ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2019 | 17:50

Αντιμετώπιση υβρεολόγιου

Όταν ακούς κάποιον να σε βρίζει και να σε συκοφαντεί, του ζητάς να σταματήσει κι αυτός σου αποκρίνεται πως φταις εσύ που ακούς τι λέει για σένα, πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί κάτι τέτοιο;Θα ήθελα αν μπορείτε να πείτε κάποιους ενδεδειγμένους κόσμιους τρόπους που να μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό.Αν δε γίνεται να απομακρυνθείς από ένα τέτοιο άτομο για πρακτικούς λόγους, τι άλλο μπορείς να κάνεις;
7
 
 
 
 
σχόλια
"Αγαπητέ τάδε,Επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την βαθιά λύπη μου, η οποία προκαλείται από την ανάρμοστη συμπεριφορά σας, απόρροια των αναίσχυντης φρασεολογίας που χρησιμοποιείτε για το πρόσωπό μου, καθώς και να σας κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, πως αν επιθυμείτε να δώσετε συνέχεια σε αυτήν την ρυπαρή, χυδαία και άνευ λόγου επίθεση προς το άτομό μου, θα γίνει της εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα. Αρκετά σας ανέχτηκα.Να έχετε μία όμορφη μέρα! Με εκτίμηση,Τάδε."Νταξ, δεν θα το στείλουμε και για Όσκαρ, αλλά βρε παιδί μου, ήθελες κάτι κόσμιο, τι να σου πω, ό,τι καταλαβαίνεις, κάνε.
Αν οι ύβρεις του βλάπτουν τη ζωή σου και υπάρχει και απειλή για σένα, τότε αν πάει κάποιος να σε βλάψει μπροστά σου, τότε αντιδράς με οποιοδήποτε τρόπο για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, με λόγια, με πράξη, με οτιδήποτε.Αν απλώς είναι αργόσχολος και βρίζει, απλά δεν ασχολείσαι. Βρίσε κι εσύ για λίγο και μετά άστον, μην ασχολείσαι. Προσωπικά αυτό κάνω.
Πρέπει να καταλάβεις κάτι.Άνθρωπος που βρίζει και συκοφαντεί (σκέτο, χωρίς αντωνυμίες), περνάει άσχημα ήδη μέσα του. Ζει την ίδια του την κόλαση. Λυπήσου τον και μην κάνεις το πρόβλημά του δικό σου.
Αν είστε μόνοι, τον αγνοείς απλά μιας και ο τύπος είναι κουκουρουκου στην τελική. Μπροστά σε άλλους τον βάζεις στην θέση του και απαντάς. Έτσι βάζεις αυτόν στην θέση του και οι άλλοι δεν παίρνουν αέρα.
Τώρα οι απαντήσεις θα πρέπει να είναι σχετικές με αυτά που λέει. Χωρίς συγκεκριμένο παράδειγμα, δεν μπορώ να σου πω κάτι. Ούτε λες το πλαίσιο συναναστροφής. Γενικά, όταν θέλετε να μάθετε κάτι ειδικά, πρέπει να είστε πιο ειδικοί.Αλλιώς σε παραπέμπω στην Α, μπα με τη μέθοδο Αικίντο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ