ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2019 | 22:27

Το μπειλις είναι γυναικείο ποτό

Το ακούσαμε κ αυτό , μήπως να το καταρρίψουμε κ αυτό ;;; Δηλαδή αυτό το πράγμα στην Ελλάδα που δημιουργούν τέτοια ταμπού με ξεπερνά η τροφή η το ποτό έχουν φύλο και συγκεκριμένα ποτά η φαγητά πρέπει να τα πίνουν μονο άντρες οι γυναίκες..
4
 
 
 
 
σχόλια
Σαφώς και δεν υπάρχει αντρικό ή γυναικείο ποτό, αλλά δεν έχω συναντήσει ποτέ μου άντρα να πίνει το συγκεκριμένο. Ποτέ, μέσα σε πολλά χρόνια που δουλεύω στο αντικείμενο.
Ίσως έφηβο να έχεις συναντήσει. Εγώ όταν ήμουν 15 χρονώ και δεν ήθελα να πιω πολύ,έπαιρνα ένα Bailey's.Τώρα τι στόκοι υπάρχουνε, δε μ ενδιαφέρει. Σίγουρα είναι ένα ελαφρύ ποτό. Εγώ προσωπικά και pink martini θα έπινα, έτσι για την πλάκα.
Ότι δεν υπάρχει γυναικείο ή αντρικό ποτό, το κατέστησα σαφές. Τώρα, επειδή εγώ και δύο πόστα του συγκεκριμένου κλάδου, είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι, είπα ότι δεν έχω συναντήσει (διάολε!) όχι ότι δεν υπάρχουν άντρες που πίνουν bailey's , αλλά ούτε και Β52, Θεία, και μου έβαλαν αρνητική 22 άντρες που πίνουν, να υποθέσω; Συγγνώμη αγόρια, που δεν συναντηθήκαμε.. @omorfo skouliki εννοείται ότι θα πιεις ο,τι γουστάρεις!! Τί κι αν είναι ροζ; Αυτές είναι μαλακιες, όλα τα χρώματα είναι υπέροχα, δεν έχουν φυλο, και δεν το υιοθετώ ούτε στα παιδιά μου αυτο το ανόητο παιχνιδάκι με τις αντιστοιχιες των χρωμάτων!

Απεργία την Πρωτομαγιά