ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2019 | 13:14

Την αποψη σας

Ειμαι 30 ετων παντρεμενη.ο αντρας μου εχει αλλα 4 αδελφια ολοι και οι συντροφοι τους δουλευουν .εγω προσπαθω πολυ να βρω δουλεια αλλα δεν τα καταφερνω ..νιωθω οτι τα πεθερικα μου με θεωρουν κατωτερη επειδη δεν εχω μια καριερα μια δουλεια.δηλαδη δεν μου μιλανε ασχημα αλλα σαν να μην τους φενομαι ενδιαφερον ατομο .οτι με θρεφει ο αντρας μου και εγω τεμπελιαζω αρα η αποψη μου δε πολυ μετραει. Οτι δεν εχω κατι να τους πω ειμαι μια πριγκιπισσα κλεισμενη στο παλατι μου και ζω στο κοσμο μου και ολα ειναι ευκολα στη ζωη μου.ολα αυτα φυσικα δεν μου τα χουν πει ειναι παρα πολυ ευγενικοι απλα εγω το νιωθω οτι εχουν αυτη την αποψη απο καποιες συμπεριφορες τους.ειναι δικο μου κομπλεξ πιστευετε η οντως η επαγγελματικη καταξιωση παιζει ρολο στις μερες μας για το ποσο αξιζει ενας ανθρωπος
3
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως εσύ τα εκλαμβάνεις έτσι; Μπορεί επειδή νιώθεις εσύ η ίδια μια αίσθηση κατωτερότητας για το λόγο που ανέφερες, να νομίζεις ότι και οι άλλοι σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο με βάση αυτά που ανέφερες.
Εξαρτάται από τον άνθρωπο. Αλλοι πιστεύουν οτι είσαι άξια μόνο άμα έχεις καριέρα και άλλοι μόνο αμα είσαι σπιτι και φροντίζεις την οικογένειά σου.Σημασία έχει μόνο το τι θες να κάνεις εσυ και τι έχετε συμφωνήσει με τον άντρα σου.
Εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Έχεις ενδιαφέροντα; Καλλιεργείς τον εαυτό σου; Γιατί τα λέω αυτά: η εξ σου μου φαίνεται περισσότερο σαν να προβάλλει τη δική σου ανασφάλεια στα πεθερικά σου. Αν εσύ είσαι οκ με τον εαυτό σου, αυτό βγαίνει και γίνεται αντιληπτό από τους γύρω σου. Η εργασία από μόνη της δε συνιστά καταξίωση. Εισαι αξιέπαινη που προσπαθείς να βρεις εργασία. Και το να φτιάξεις ένα φαγητό με αγάπη για αυτούς που θα το προσφέρεις, είναι κάτι σημαντικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ