ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2019 | 20:46

Εξομολογουμαι.

Το αγόρι μου είχε σχεδόν δεδομένο ότι τον Σεπτέμβρη, θα φύγει για δουλειά στο εξωτερικό. Ξέραμε ότι θα συνεχίσουμε μαζί και ότι όταν μπορέσω θα τον ακολουθήσω και εγώ. Σήμερα λοιπόν πήγε σε έναν καθηγητή του και όταν εκείνος τον ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει μελλοντικά και ο φίλος μου του απάντησε του πρότεινε να μείνει για μεταπτυχιακό εδώ. Ο φίλος μου μου το είπε πριν λίγο και αποφάσισε να το σκεφτεί. Ήμουν η πρώτη που το έμαθε και αυτό που του είπα ήταν ότι είτε μείνει είτε φύγει εγώ θα συνεχίσω να είμαι μαζί του αν το θέλει και αυτος και ότι θα τον στηριξω όσο μπορώ. Εξομολογουμαι λοιπόν ότι θέλω πολύ να μείνει όχι γιατί δεν αντέχω τις δυσκολίες η για να νιώσω σημαντική αν διαλέξει να μείνει εδώ αλλά γιατί τον αγαπάω πολύ και δεν θέλω να χαθεί ότι έχουμε. Δεν του το είπα αυτό γιατί θα ήταν ανώριμο εκ μέρους μου να το ρίξω στο συναίσθημα για να τον επηρεάαω αλλά αλήθεια θέλω να μείνει...!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην μπαινετε εμποδιο στην εξελιξη των ανθρωπων που αγαπατε. Αν εκεινος θελει να κανει μεταπτυχιακο, μην τον εμποδισεις. Το τι θα γινει με τη σχεση σας εξαρταται απο σας κ απο το κατα ποσο θα ειστε προθυμοι να κανετε αμοιβαιες υποχωρησεις. Αλλα ασ' τον να αποφασισει πραγματικα τι θελει χωρις να τον επηρεαζεις.

MET GALA 2024