ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2019 | 00:54

Εφηβη 19 ετών _είμαι η μόνη?_ Χάνω την πίστη μου

Νέοι μηχανικοί, νέοι σε κόμμα που ζουν την αντανάκλαση της ζωής και συνθέτουν το δικό τους φως από το μαύρο της σκιάς της….νέοι των κλαμπ, του τσιγάρου, του ποτού και της Καλοζωίας….που μόνο ενδιαφέρον τους είναι το που θα πάνε το βράδυ και τι θα πιούνε πως θα μαζέψουν αρκετούς για να ανοίξουν το γεμάτο από όλα αυτά που πραγματικά χρειάζονται μπουκάλι… σε ποιο σπίτι θα πάνε να στεγάσουν την πολυπόθητη καλοπέραση Nέοι που κοιτούν να φανερώσουν ο ένας τον άλλον την ασύλληπτη ποικιλία και το πόσο πολυδιάστατη είναι η ζωή τους… νέοι που εκφράζονται από έτοιμα quotes γιατί ούτε το τι δεν τους αρέσει, ή το πως αισθάνονται δεν μπορούν να εκφράσουν μόνοι τους, που δεν έχουν την δέουσα ικανότητα να πλάσουν την σκέψη τους, να τοποθετήσουν στην σειρά τις λέξεις του δικού του μυαλού… Νέοι που βλέπουν κάποιον που τους αρέσει και με το θρασύτατο θάρρος που θρέφει η νιότη τους μπορεί και να χρησιμοποιήσουν τα social media για να στείλουν το ψυχρό, απρόσωπο, μα κυρίως πρωτότυπο μήνυμα γιατί ακόμη και το γεια είναι πιο εύκολο μέσα από την διαβολική οθόνη. Σύγχρονοι έρωτες ? Τουλάχιστον ασεβής ο χαρακτηρισμός, οι νέοι σήμερα μάλλον απολαμβάνουν την σκιά, την φωτοσκίαση της λέξης αυτής…Νέοι που δεν μένουν ξύπνιοι ως τα ξημερώματα συζητώντας για τον κόσμο, την νιότη, τα όνειρα, τους φόβους, που δεν καίγονται στην φλόγα της ζωής που συμβιβάζονται ακόμη και όταν πρόκειται για την ευτυχία τους , που δεν κυνηγούν το απόλυτο, που δεν ουρλιάζουν για οτιδήποτε σιχαίνονται σε αυτόν τον αλλοπρόσαλλο κόσμο…. Μα φαίνεται πως η ρηχότητα της ζωής τους δεν αφήνει περιθώρια για σκέψη όλα καλύπτονται από το πιασάρικο και γεμάτο δέλεαρ μότο που υπνωτίζει …..μα πώς να τους κάνεις να συνειδητοποιήσουν πως δεν ζούνε…. και ουδεμία φορά δεν βρέθηκε κάποιος να τους πει πως είναι κάτω από την φωτοσκίαση της ζωής, κλεισμένοι στο σκοτεινό υπόγειο της…. Και τι πάει λάθος με έμενα που μπορώ να τα δω όλα αυτά, γιατί να μπορώ να τα αντικρίσω και να τα κατακρίνω γιατί τα σιχαίνομαι και δεν αντλώ την ευχαρίστηση από αυτά? Γιατί καταλαβαίνω πως δεν είναι ευχαρίστηση αυτό που μου προσφέρουν? Και εγώ νέα είμαι…γιατί να μην εθελοτυφλώ και εγώ ώστε να απαλλαχτώ από όλες τις βαρύγδουπες σκέψεις που με κατακλύζουν κι να περιοριστώ σε αυτά που μου πλασάρουν? Όλα θα ήταν τόσο απλά…..
1
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ το αναλύεις, επειδή δεν κάνεις κάποια απ αυτά που αναφέρεις παραπάνω, δεν σημαίνει ότι είσαι εσύ η αλάνθαστη. Μην σου πω μπορείς να τους ζηλεύεις λίγο κιόλας. Ζήσε όπως θες, αλλά ασε και τους άλλους να κάνουν το ιδιο. Είσαι μόλις 19, μην χαντακωνεσαι και μην προσπαθεις να δειξεις πολυ μεγαλυτερη απ την ηλικία σου.Α, και λάθη αν κανεις, μην σε παρει απο κατω, απ αυτα θα μαθεις. Κανεις δεν ειναι τελειος.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ