ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2019 | 13:39

4 χρόνια...

Τον προηγούμενο μήνα έκλεισα 4 χρόνια αποχής από σχέσεις και προφανώς το σεξ. Θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενος γι'αυτό ή το αντίθετο;
32
 
 
 
 
σχόλια
Ασε τι θα "επρεπε" να νοιωθεις. Αγκαλιασε αυτο που νοιωθεις, οτι και αν ειναι αυτο και μην του δινεις και παραπανω αξια. Τα νουμερα, δε σημαινουν τιποτα..αλλοι πανε με 4000 γυναικες και νομιζουν οτι αυτο τους δινει αξια και αλλοι ειναι πιο εκλεκτικοι.Να σου πω κατι; Κανεναν δεν τον νοιαζει, αν εσενα δε σε νοιαζει. ;)
Καλά τα λες, αλλά μην το λες ότι κανέναν δεν τον νοιάζει, είχα φίλη κολλητή παρέα που απο ενα σημείο και μετά μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα! και φυσικά απλά δεν κάνουμε παρέα πια!
Λογικός συλλογισμός:1.Αγκαλιασε αυτό που νιώθεις ο,τι κι αν είναι αυτό, αφήνοντας τα πρέπει.2. Νιώθω ότι θέλω να πάω με 4000 γυναίκες.3. Το να πάω με 4000 γυναίκες είναι όχι μόνο αποδεκτό αλλά και αγκαλιασμένο!
Ε, καλά τώρα, δεν απαιτείται και διατριβή για να αποδομήσουμε το επιχείρημα ότι ο αυνανισμός αποτελεί λόγο περηφάνειας!Έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ μέσα, ο πιο απεχθών παίρνει βραβείο το χρυσό γκόγκοβι!
Ούτε αυτό αποτελεί λόγο περηφάνειας. Όμως εδώ μέσα ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που θα είχε την δυνατότητα ούτε με 40 να συσχετισθεί, όχι 4000.Οι περισσότεροι κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία. Δεν έχουμε να φάμε τυρί, το σαπούνι είναι νοστιμότατο!Σαφές; Το ξέρω ότι τους πονάει αλλά με τη λογική αυτή σε συνεχή παραίτηση από τη ζωή είναι. ΥΓ. Δεν μπορεί να είναι lapsus όταν το μορφοποιεί αυτομάτως ο κορρεκτορας μονοσ του κι εγώ δεν το βλέπω έγκαιρα λόγω ADD. ;)
Με την δικαιολογία στο στόμα:PΚορέκτορα γιατί χρησιμοποιείς άραγε?;)Όμως εδώ μέσα ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που θα είχε την δυνατότητα ούτε με 40 να συσχετισθεί, όχι 4000. Πηγή: www.lifo.grO tsiki tsiki ftou δεν μίλησε για εδώ μέσα πάντως, άσε που δεν μπορείς να ξέρεις και από όσους έχουν περάσει από εδώ μέσα, είσαι απόλυτη.
Γεγονός είναι, πάσχω (15 παράθυρα ανοιχτά μονίμως)Δεν ξέρω να βγάλω το σκατοπραγμα! Συμφωνώ για το ότι μίλησε γενικά, αλλά παρατηρώ εδώ και χρόνια αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς εδώ μέσα. Συνεχώς ή κλαίγονται για την μοναξιά τους, ή εξυψωνουν την έλλειψη συντρόφου σε εκλεκτικότητα.Μια φίλη της μάνας μου, το έχω ξαναπεί, είχε μείνει παρθένα ως τα 55 (έκτοτε έχασα επαφή , δεν ξέρω). Έλεγε πάντα για τον εαυτό της ότι είναι πολύ εκλεκτική! Ασθενής ήταν βασικά...φώναζε το πράγμα σε όλη της την συμπεριφορά.Κι επιτέλους αυτό το "δεν θέλω να πληγωθώ" που αναμασιέται είναι βλακεία. Όλη η ζωή πλήγωμα είναι! Τι να κάνουμε δηλαδή. Να μπούμε στον τάφο να μην πονάμε;;; Χωρίς αντίληψη πόνου, δεν υπάρχει και χαρά.Οι σχέσεις δεν είναι πετυχημένες μόνο όταν πηγαίνουν όπως τις προδιαγράψαμε στο κεφάλι μας. Όλες οι σχέσεις κάτι μας δίνουν, μας εμπλουτίζουν ψυχικά, συναισθηματικά, πνευματικά.
15 μόνο?Εγώ κρατάω παραπάνω συνήθως ανοιχτά.Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά όσον αφορά το 4000.Τι το καθιστά καλύτερο?Μήπως και εκείνο είναι ένας τρόπος να μην πληγωθεί εκείνος που το κάνει?
Επίσης όταν κάνουμε πολλές σχέσεις, μήπως δεν θέλαμε να μπούμε στην διαδικασία να βελτιώσουμε πράγματα και μείναμε στην επιφάνεια πετώντας κάτι μη λειτουργικό που μπορούσε να εξελιχθεί με αλλαγές σε λειτουργικό?
Προσωπικα, δεν κρινω κανενος τις επιλογες. Αν ο καθενας τα εχει καλα με τον εαυτο του, οποιο λογο και αν εχει για την αποχη ή την.. υπερ-συμμετοχη, δε θα αναρρωτιεται αν πρεπει να νοιωθει καλα ή ασχημα. Παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα αποδεχονται τις πραξεις σου και παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα τις κατακρινουν. Γι'αυτο δινω εμφαση στην εσωτερικη αποδοχη.
Μπράβο σου λοιπον, εισαι ψηλότερα στην κλίμακα της ADD από μένα (αυτοσαρκάζομαι)Μην βλέπεις την επιφάνεια, δεν είναι θέμα αριθμού. Ο δικός μου είναι μικρότατος.Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι πάντοτε εδώ δαιμονοποιείται το σεξ ως ποταπό, μη πνευματικό, χαμερπές, επιφανειακό, χυδαίο, ανούσιο. Το λογικό συμπέρασμα της παρατήρησης είμαι ότι ή δεν κάνουν σεξ (οποιαδήποτε μορφής) ή κάνουν άθλιο σεξ (οποιαδήποτε μορφής).Ο άνθρωπος πάντως που τα έχει καλα με τον εαυτό του και το αξιακό του σύστημα τέτοιο διαχωρισμό σώματος-πνεύματος δεν τον κάνει. Επειδή ξέρει ότι το εμα δεν είναι ανεξάρτητο από το άλλο. Ούτε στον Μεσαίωνα τέτοιο πράγμα.
Δεν με κατάλαβες.Ζούμε στην εποχή του σεξ, υπάρχει μανία με αυτό.Η πλειοψηφία είναι έτσι.Ναι στην απελευθέρωση, όχι στην μανία αν με ρωτάς.Σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές.Τώρα έρχονται εκείνοι που λόγω επιλογών θες, λόγω ότι δεν μπορούν, λόγω ότι θέλουν να ξεχωρίσουν και να δείχνουν επιλεκτικοί, λόγω ότι όντως είναι κλπ διαφοροποιούνται.Μα διαφοροποιούνται έντονα γιατί το peer pressure προστάζει το αντίθετο.Σκέψου σύγχρονες εποχές γυμνασίου που τα παιδάκια ανταγωνίζονται ως προς το ποιος έχει κάνει σχέση, ποιος όχι, ποιος έχει την περισσότερη εμπειρία.Τέλος έρχεται το τρολ η πατριαρχία μέσα σε όλο αυτό και σου λέει η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει πολλές σχέσεις.Αλλά θεωρώ ότι είναι κάτι που υποχωρεί λόγω ακριβώς της εποχής, να και ένα θετικό.
Έχεις μικρότερο αριθμό ετών εν ζωή από μένα γι'αυτο το λες αυτό. Σήμερα το σεξ είναι παντού αλλά ο κόσμος κάνει λιγότερο σεξ από τα χρόνια μου. Έχουν γίνει μελέτες, μετρήσεις, έρευνες κλπΟ κόσμος σήμερα ΜΙΛΑΕΙ πολύ για σεξ. Έχει διαφορά.Κάνει cyber και sexting. Σωματική επαφή έχει πολύ λιγότερη. Επίσης λόγω απελευθέρωσης των γυναικών (θετικό) έχουν βαρέσει καμπανάκι τα οπισθοδρομικά αντανακλαστικά και έχουμε καταστάσεις τύπου christian virgins κλπ. Ζούμε σε περίεργη εποχή ως προς το σεξ. Μοναχική πολύ.
Τι να σου πω, προσωπικά το έχω δει να συμβαίνει όχι μόνο στα λόγια.Αλλά το μάτι μου δεν το λες και δείγμα εποχής:PΑλλά ακριβώς επειδή έχω μικρότερο χρόνο ζωής από εσένα νομίζω ότι ''πιάνω'' καλύτερα την εποχή μου.Φυσικά και κάνατε περισσότερο σεξ, αφού ήταν όλοι παντρεμένοι.Βέβαια μπορούμε να πιάσουμε τώρα πόσο συχνά κάνουν σεξ οι παντρεμένοι και θα ξημερώσουμε και πρέπει να φύγω:D
Για αυτό ανατρέχουμε σε έρευνες που είναι απρόσωπες. Θυμίζω ότι οι δεκατίες 1980s 1990s ήταν εποχές Αυτοκίνησης και rave parties. Μιλώ για εκτός γάμου. Καλή έξοδο, κι εγώ φεύγω για σινεμά σε λίγο.
Καραβάν δεν τέθηκε κάποιο πρόβλημα πληγών από κανέναν. το αν κάποιος θέλει να κάνει άλλα πράγματα για κάποιο διάστημα, η δεν έχει χρόνο η όρεξη για τέτοια, η τεσπα δεν κοιτάει ανθρώπους σαν κομμάτια κρέατος.. και ένα σωρό άλλα... δεν έχει να κάνει με τπτ από αυτά που έγραψες..τα θεωρώ περιττά και ο καθένας με το σώμα του και την ψυχή του κάνει όπως Θεωρεί Καλύτερα! Επιλογές είναι όλα! Άμα ενοχλεισαι και είναι τόσο δύσκολα όλα αυτά για εσένα.. Μην ταράζεσαι άλλο..! μάθε ότι είσαι κ ελεύθερος να ερωτευτείς μαζί με το να αγαπησείς αληθινά αν θες, υπάρχει! μπορείς να το γυρεύεις! Κ Δεν έχει να κάνει με σεξ ο έρωτας.. διαχώρισε τα πρώτα.. Όχι μόνο εσύ βέβαια! Τεσπα διαφέρουν σε βασικά πράγματα. Επίσης υπάρχουν άπειρες έρευνες επιστημονικες να ενημερωθείς γύρω από αυτά αν πραγματικά σου αρέσουν.. αα! και η ζωή Όλη δεν είναι πληγωμα, λυπάμαι που το μαθαίνεις από εδώ μέσα!!!
Κοιτά να δεις, πως να το πω κομψά.Εγώ είμαι με τον ίδιο άντρα που λατρεύω και με λατρεύει επι 2 δεκαετίες, ενώ εσυ, κατά δίκη σου ομολογία, 7 χρόνια με το εργόχειρο. Άρα μάλλον κάτι κανεις εσυ λάθος, αφού στόχος σου είναι η μακροχρόνια αγαπημένη σχέση δυο ερωτευμένων. Σωστά;Και θα ξεκινούσα από αυτό: άλλο έρωτας, άλλο σεξ. Χχμμ, όχι, ο χριστιανισμός το δίδαξε αυτό επι 2000 χρόνια και γ@μησε όλων τις ζωές. Ο έρωτας είναι ποιότητα που περικλείει και την σαρκική αγάπη. Αυτό που κάνουν ξένοι στος τουαλέτες στα πεταχτά σε 5 λεπτά δεν είναι σεξ, κατούρημα είναι, μην μπερδεύεστε. Φιλικά.
Ναι πριν η ζωή σου όλη ήταν ένα πληγωμα και τώρα ξαφνικά είναι μέλι.. άσε μας ρε καραχαιβανι. Μπήκες να συμβουλεψεις κι όλας.. προφανώς και δεν έχεις ιδέα τι διαφορά έρωτα απο σεξ! Καμιά ανοργασμικη γιαγιουλα θα είσαι σίγουρα που μπαίνεις εδώ να καταστρέψεις και κανενός άλλου την ζωούλα, λέγοντας του ότι όλα όσα κάνει είναι λάθος. Άντε στην τρύπα σου γιαγιακα, δεν πείθεις!
Τώρα η 7ετης αγαμία εξηγείται!Μάλιστα από το χαρακτηριστικό (και ανδρικό) ύφος πιστοποιούμε άλλον έναν τρολο-λογαριασμό!!!Μεγάλη πλάκα! Εν τω μεταξύ ακόμη μεγαλύτερη που νομίζεις ακόμη ότι με πειράζει η ηλικία μου! Την έχω κερδισμένη καλε, έχω κοντέψει να πεθάνω αρκετές φορουλες. Την λέω και παντού. Εσυ;Άντε νανάκια τώρα.
Κλείνω 7 γλυκάκι.. Και είμαι μια όμορφη και ευτυχισμένη γυναίκα! Μου λείπει λίγο το σεξακι, αλλά τα καταφέρνω και μόνη μου.. γουστάρω έναν τύπο αλλά μάλλον κοροϊδεύει οπότε δεν είμαι πρόθυμη.. Αν δεν σου το βγάζει κάποιος αληθινά γιατί να τρέχεις; δεν νομίζω ότι πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα..ίσα ίσα

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ