ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2019 | 18:39

Έρωτας και απορριψη

Να είσαι ερωτευμένη. Να δουλεύετε μαζί. Να μαθαίνεις ότι έχει άλλη και τελικά να μιλάτε ως άνθρωποι και να συνειδητοποιείς πως όλα ήταν μια παρεξήγηση ( μια λάθος διατύπωση σε μια πρόταση και όλα πήραν άλλη τροπή)και το όλο του ενδιαφέρον ήταν εξαρχής φιλικό. Να κατανοείς πως είναι υπέροχος άνθρωπος, πιστός, μονογαμικός. Να είναι μόνο λιγους μηνες μαζί με τη δικιά του και να κατανοείς πως τελικά δεν ξενοκοιτα ενώ να σου αποκαλύπτει πως και με την πρώην του ήταν μαζί 12 χρόνια! Να σου λέει πως γενικά δεν προσεγγίζει γυναίκες και να κατανοείς πως είναι με την άλλη διότι τον πέτυχε έναν μήνα πριν από εσένα και τον έριξε πρώτη. Ειδάλλως πιθανόν να τον είχες εσύ. Και τώρα να ξέρεις πως αυτός θα μείνει εκεί πιστό σκυλί εκτός αν αυτή τον διώξει η τον πληγωσει. Να χαίρεσαι γιατί αν μη τι άλλο πλέον τον εκτιμάς, όμως να λυπάσαι που δε θα τον έχεις ποτέ. Θέλω απλά να περάσει ο καιρός, να φύγω από αυτό το μέρος και να μην τον ξαναδώ. Είναι βασανιστικό να βλέπεις κάποιον για τον οποίο νιώθεις τόσα κάθε μερα. Περαστικά μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να σου λέει πως γενικά δεν προσεγγίζει γυναίκες και να κατανοείς πως είναι με την άλλη διότι τον πέτυχε έναν μήνα πριν από εσένα και τον έριξε πρώτη. Ειδάλλως πιθανόν να τον είχες εσύ. Πηγή: www.lifo.grΧαχαχαχαχαχα και έχαψες αυτήν την μπαρούφα;;;Για όνομα του μικρού, στρουμπουλού Έρωτα, χρυσή μου! Και τι είναι ο τύπος, μανδάμ; Το τελευταίο πακέτο φασόλια γίγαντες Πρεσπών που στο πήρε η άλλη μέσα από τα χέρια, αλλιώς θα ήταν δικό σου;;; Παρανόησες, λέει. Οκκκκ, ότι πει...Αν ήμουν στη θέση σου, θα κρατούσα αυστηρά επαγγελματικές σχέσεις και μόνο και για όσο καιρό αυτό θα ήταν απαραίτητο, χωρίς να αναθεματίζω τον εαυτό μου που καθυστέρησα (whaaaat???) και "έχασα" μέσα απ' τα χέρια μου τέτοιον "στιβαρό" άντρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ