ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2018 | 04:14

η ζωη ειναι μικρη παιδια..

και δε ξερουμε ποτε θα τελειωσει..αγαπηστε γελαστε ζειστε δεν ξερουμε για ποσο θα ειμαστε εδω ..πειτε αυτα που εχετε να πειτε μην βαζετε αναβολες σε τιποτα . Δυστυχως συμβαινουν πραγματα άδικα τα οποια δεν τα περιμενεις και σε κανουν να συνειδητοποιεις πολλα. Νικο μου ευχομαι να εισαι καλα οπου και αν εισαι και σ ευχαριστω γιατι εμαθα ποσο πολυτιμος ειναι ο χρονος και ποσο δεν πρεπει να τον σπαταλαμε και να τον ξοδευουμε ασκοπα. Ακομη δε το χωραει το μυαλο μου και ας εχει περασει τοσος καιρος..ειχες μπροστα σου ολοκληρη ζωη και σου την στερησε μια στιγμη.καταλαβαινετε??ΜΙΑ στιγμη. Σε δεκα δευτερολεπτα ειχε πεθανει. Τελειωσε αυτο ηταν οτι προλαβε να κανει το εκανε.Και ολοι εμεις καθομαστε και ασχολουμαστε με τιποτενιες αηδιες..Ποσο ειρωνεια. Μπερδεμενα τα λεω αλλα νιωθω πολυ χαλια αυτη τη στιγμη. Πρεπει ολοι να μαθουμε να εκτιμαμε την ζωη..Λειπεις πολυ, σε ολους μας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαστε πολύ εύθραυστοι όσο κι αν έχουμε την πεποίθηση οτι θα κατακτήσουμε το σύμπαν και οτι δεν μας σταματάει τπτ. Μια στιγμή φτάνει να γκρεμιστούν όλα. Το λέω απο προσωπική εμπειρία. Συλλυπητήρια, να ζήσετε να τον θυμάστε, τα δύσκολα είναι για όσους μένουν πίσω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ