ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2018 | 20:20

Δεν μπόρεσα

να της στείλω μήνυμα τελικά. Τα έβαλα κάτω κάθησα και σκέφτηκα και είδα ότι δεν μπορώ. Μιας και δεν έχω κανένα φίλο να τα συζητήσω θα τα πώ εδώ. Αυτή μένει στο άλλο άκρο της αττικής βορειανατολικά αυτή νοτιοδυτικά εγώ. χωρίς δουλειά και αυτοκίνητο δεν γίνεται. Απο προηγούμενη δουλειά έχω κατορθώσει να βάλω στην πάντα 4-5χιλ. για να πάρω ένα μεταχειρισμένο αλλά δεν μπορώ να το κάνω ακόμα μιας και δεν μπορώ να το συντηρήσω(πχ τέλη,ασφάλειες,βενζίνες,σέρβις,λάστιχα,κτλπ) που είναι πάνω απο 1,5χιλ το χρόνο όλα αυτά,δηλαδή περίπου 150ε το μήνα. Είμαι 28 ετών άνθρωπος και αυτή 21-22 δεν ξέρω και ακριβώς, δεν μπορώ να πάρω το μετρό να γυρίσω την μισή αττική για να φτάσω σπίτι της και μετά τί;;Μετά το βράδυ πρέπει να επιστρέψω πάλι και θα κάνομαι να σκέφτομαι πως θα γυρίσω σπίτι. Δεν γίνεται,πραγματικά δεν γίνεται για αυτό και δεν της έστειλα μήνυμα. Μέχρι να πιάσω μια καλή δουλειά να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο τέρμα οι γυναίκες, ήδη είμαι έτσι 1,5 χρόνο και όσο πάει τώρα μπορεί να κάνω και άλλο τόσο δεν ξέρω πάντως δηλαδή έτσι το βλέπω εγώ.
21
 
 
 
 
σχόλια
Σιγά μην μας κυνηγήσουν. Ή θα τα σβήσουν ή θα δεις αύριο εξμλ που θα λέει Μην φλυαρειτε στις εξομολογήσεις με άσχετα δικά σας θέματα! Ε θα ξέρουμε για ποιους χτυπά η καμπάνα!
ε να σου πω! Ολόκληρο κάμπριο θα του δώσεις του εξ. Μια φιλοξενία αν μη τι άλλο μπορεί να την προσφέρει. Στο κάτω κάτω ούτε σαλιαριζουμε ουτε λέμε τίποτα μεμπτό. Σοβαροί άνθρωποι, με το τσαγακι μας το κονιακακι μας.
Είμαι το παιδί που έγραψε την εξομολόγηση και θέλω να απαντήσω μαζί σε κάποιες απαντήσεις που δόθηκαν.Είμαι 28 ετών άνθρωπος μορφωμένος δεν είμαι 18 και λέτσος συγχωρέστε με την έκφραση. Αν πάτε στην πλατεία της περιοχής σας τέτοια ώρα παρασκευή βράδυ θα βρείτε πολλούς 18άρηδες με μια μπύρα στο χέρι και μια τυρόπιτα με κοπελίτσες του ίδιου πνεύματος να περνάνε τον χρόνο τους μαζί να αγαπιούνται κτλπ. Υπάρχουν και άστεγοι και ναρκομανείς στο κέντρο που έχουν σχέση και τους βλέπεις να έχουν μια παρέα ένα ταίρι μια συντροφιά. Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός αυτό πολύ καλά κάνουν και μπράβο τους αλλά δεν μπορώ εγώ αυτό να το κάνω. Την κοπέλα αυτή τώρα την γνώρισμα πρίν 2 βδομάδες είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα που απόρησα σε πρώτη φάση πως κατόρθωσα και πήρα το τηλέφωνο της. Έτυχε αυτή η γυναίκα να μένει βορειοανατολικά και αν είχα αμάξι και ένα αξιοπρεπές εισόδημα θα της έστελνα και μήνυμα και θα προσπαθούσα να κάνω ότι μπορώ να περνάγαμε μαζί τον χρόνο μας. Αλλά υπάρχουν τώρα σοβαρά ζητήματα. Ζητήματα αξιοπρέπειας που νιώθω , να μην μπορώ να την πάρω να πάμε οπουδήποτε ένα κινηματογράφο πχ, να μην μπορώ να της πάρω ένα δώρο χωρίς να μετράω το αποθεματικό μου , να μπορώ να την επισκεφτώ και να φύγω ότι ώρα προκύψει και να μην χρειάζεται 2 ώρες να πάω και 2 ώρες να γυρίσω με τα λεωφορεία με τα μετρό και με όλα αυτά. Και θα ντραπώ για όλο αυτό. Δεν θέλω να με λυπάται ο άλλος και επειδή έχει αυτή αυτοκίνητο να έρχεται αυτή προς εδώ και εγώ να κάθομαι σπίτι μου να την περιμένω. Εγώ δεν μπορώ ας βρεί άλλον να τον αγαπήσει ,είναι σκληρό αυτό για εμένα αλλά πρέπει να λέω την αλήθεια. Στην ζωή οι δυνατοί επιβιώνουν όσοι έχουν αμαξάρες έχουν λεφτά και είναι όμορφοι έχουν πρόσβαση στις περισσότερες γυναίκες. Εγώ χρόνια τώρα κάθομαι μόνος μου και κλαίω την μοίρα μου, βλέπω όλους αυτούς να έχουν μια συντροφιά και εγώ είμαι μόνος μου σπίτι έχοντας κάνει στην ζωή μου λιγότερες σχέσεις απο ότι έχει κάνει ένα δεκαεξάχρονο στην σύγχρονη ημέρα. Έτσι είναι η πραγματικότητα της ζωής ούτε αισθάνομαι ότι αδικούμαι απο κάποιον ή κάποια.
είπα μήπως γτ ταίριαζαν πολλά :Pπάντως εγώ σε νιώθω, έχεις δίκιο. είσαι αξιοπρεπής. και η αξιοπρέπεια σου σε κάνει να είσαι ρεαλιστής. Τα κορίτσια είναι πιο ρομαντικά, θέλουν να το προσπαθήσεις για το ρομάντζο, να μας πεις μετά τα νέα πως πήγε ότι τα φτιάξατε κτλπ. καλές προθέσεις έχουν δηλ μην στραβώνεις οτι δεν σε καταλαβαίνουν. Την έννοια της αντρικής αξιοπρέπειας/εγωισμού δεν την αντιλαμβάνονται όπως εμείς. Για εμάς μπορεί να είναι τοίχος αδιάβατος, για αυτές δεν βγάζει καν νόημα.
Εγώ τώρα άλλο θα πω. 4-5 χιλιάδες αμάξι και δη μεταχειρισμένο;;; Εδώ πουλάνε αμάξια με 800-1000 ευρώ! (γερόντια που δεν οδηγούν πλέον, ασθενείς, άνθρωποι που πρέπει να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ κι εφορία...) Πού ψάχνεις; Μήπως δικαιολογίες ψάχνεις;
Για βρές μου στο κάρ.γρ ένα αμάξι με χίλια ευρώ να μην είναι ερήπιο. Εγώ μιλάω για κανονικό αμάξι ,να είναι 6-7 ετών με 70-90χιλ. χιλιόμετρα σε καλή κατάσταση να μπορώ να κυκλοφορώ. Ούτε καινούργιο ζήτησα γιατί δεν έχω τόσα λεφτά ούτε τρακαρισμένο 20ετίας με 200χιλ χιλιόμετρα.Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση που έγραψες στην εξομολόγηση μου.υγ.Στην δεύτερη σελίδα έχω γράψει-απαντήση στους υπόλοιπους.
Μα αυτό σου λέω. Ψάχνεις λάθος. Δεν ψάχνουν από αγγελίες, αλλά από γνωστούς γνωστών για κάποια ευκαιρία. Όπως εδώ σου πρότειναν πιο κάτω.Άλλος πουλούσε Renault Clio με κάτω από 70.000χλμ προς 1000 ευρώ επειδή τα μάτια δεν κάνουν πλέον για οδήγηση και δεν είχε παιδί να το μεταβιβάσει αλλά χρειαζόταν άμεσα τα χρήματα.
Μιλάμε για ρεαλισμό ή για έρωτα άνθρωπε μου? Είναι ή το ένα ή το άλλο. Για έναν έρωτα παράτησα τα πάντα κ πήγα να ζήσω στο πουθενά μόνη χωρίς φίλους κ συγγενείς χωρις δουλεια χωρίς κανένα δίχτυ ασφαλείας. Τίποτα δεν μας έρχεται στο πιάτο χωρίς να παλέψουμε γι'αυτό...το ζήτημα είναι εσύ τη θες τόσο ώστε να τη διεκδικήσεις παρά τις αντιξοότητες?
Μιλάμε για ρεαλισμό ή για έρωτα άνθρωπε μου? Είναι ή το ένα ή το άλλο. Για έναν έρωτα παράτησα τα πάντα κ πήγα να ζήσω στο πουθενά μόνη χωρίς φίλους κ συγγενείς χωρις δουλεια χωρίς κανένα δίχτυ ασφαλείας. Τίποτα δεν μας έρχεται στο πιάτο χωρίς να παλέψουμε γι'αυτό...το ζήτημα είναι εσύ τη θες τόσο ώστε να τη διεκδικήσεις παρά τις αντιξοότητες?
μην ριχνεις τη δειλια σου και τις ανασφαλειες σου σε τετοια μικρα επιχειρηματα.ξερουμε και ξερω ατομα που εχουν κρατησει σχεσεις με πιο δυσκολες προυποθεσεις.
Άσε μας ρε φίλε που είμαστε συνομήλικοι και όχι μόνο δεν έχω αμάξι αλλά ούτε δίπλωμα έχω και όλο με τα μέσα είμαι, αλλά σιγά μην κάτσω να νιώσω άσχημα ΚΑΙ γι' αυτό.Όσο μικρή κι αν είναι, αν έχει μυαλό και της πεις τον λόγο, θα ξενερώσει μαζί σου. Ο τρόπος σκέψης σου θα την χαλάσει.

Απεργία την Πρωτομαγιά