ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2018 | 14:59

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?

Απευθύνομαι στις γυναίκες που διαβάζουν. Χώρισα με την κοπέλα μου πριν 8 μήνες, σχέση 5 χρόνων, την απάτησα, το έμαθε. 'Ηξερα πως ότι και να κάνω ήταν μάταιο, δεν προσπάθησα καν να εξηγήσω, δεν υπήρχε λόγος. Πριν λίγο καιρό με προσεγγίζει φίλη της σε ινσταγκραμ, της μιλάω, πιστεύω ότι με ψαρεύει εκ μ΄ρους της και μπορεί να με έχει συγχωρήσει και θέλει να το μάθω. ΤΗσ προτείνω να βρεθούμε και δέχτεικε. Είχα την ελπίδα ότι θα μου μιλούσε για αυτήν να πω και εγώ τον πόνο μου γιατι ή αληθεια είναι ότι δεν την έχω ξεχάσει και αν με έπαιρνε πίσω θα την έπαιρνα και εγω. Τελοσπάντων πάμε για φαγητό και εκεί που περίμενα να μιλήσουμε για την πρώην, άρχισε να μου λέει για τον δικό της χωρισμό και πόσο μετάνιωσε που ήταν τόσα χρόνια με τον δικό της κλπ κλπ. Βγήκαμε δεύτερη και τρίτη φορά με αφορμή το ότι ήταν κοντά στη δουλειά μου και στο μαγαζί που διατηρώ. Καλά καταλάβατε, μου την έπεφτε. Μη σας τα πολυλογώ, το ένα έφερε το αλλο και κάναμε σεξ 4 φορές. Για την κοπέλα μου δεν έμαθα τίποτα και είμαι σίγουρος ότι αν μάθει τι έγινε με τη φίλη της, αποκλείεται να το σκεφτεί να ξαναείμαστε μαζί. Με τη φίλη της δε βρίσκομαι, ίσα ίσα τη θεωρώ απαράδεκτη και πιστεύω ότι η ανταγωνιστικότητα μεταξύ γυναικών τα προκαλεί αυτά. Την παρακάλεσα να μη πει κάτι αλλά δεν την εμπιστεύομαι. Σκέφτομαι να της τα πω όλα εγώ γιατί θα ειναι καλύτερο να το μάθει έτσι. Το ιδανικό βέβαια είναι να μη το μάθει καθόλου..δύσκολα τα πραγματα.
29
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε ένοιαζε η κοπέλα σου πραγματικά δεν θα είχες κάνει όλες αυτές τις γελοιότητες. Παραδέξου το ότι δεν σε νοιάζει πραγματικά. Εκτός αν έχεις κάποια ψυχοπάθεια. Που δεν μπορώ και να το αποκλείσω με βάση τις βλακείες που κάνεις και λες.
Αν ήθελες να μάθεις,μπορούσες να ρωτήσεις κι όχι να...Και 4 φορές μάλιστα.Δεν καταλάβαινες τι σου απαντούσε κι επαναλάμβανες την ερώτηση;Μήπως και την άλλη,με την οποία απάτησες την κοπέλα σου,ήθελες απλά κάτι να τη ρωτήσεις;Αν σου συμβαίνει συχνά,να το προσέξεις.Μη ρωτήσεις κανέναν μπάρμπα για την οδό τάδε πχ και βρεθείτε σφιχταγκαλιασμένοι.Άσε ήσυχη και τη φίλη και την πρώην σου.Δεν είσαι σε θέση ούτε να κρίνεις τη μια ούτε να ζητάς δεύτερη ευκαιρία απ'την άλλη.
Μετά από 4 φορές που λες ότι πηδηχτήκατε συναινετικά με τη φίλη της, κατέληξες ότι οι γυναίκες είμαστε απαράδεκτες και δεν λογίζουμε την φιλία μας καθότι ανταγωνιστικές... Χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα αχαχαχαχα
Εσύ ανήκεις από τα καλά κουμάσια δηλαδή και επικρίνεις την πρώην σου ενώ αλωνίζεις με τη ψευτοφιλενάδα που έχει! Κοιτάς τη καμπούρα άλλης ενώ εσύ ο αρχηγός της καμπουριάς.
Εγώ προτείνω να βάλεις έναν φίλο σου να την "ψαρέψει" να δει τι ξέρει. Ε και αν κάνουν σεξ στην πορεία μέχρι να μάθει, τι πειράζει; Εσένα θα εξακολουθεί να θέλει...Τι;; Όχι;;Λάθος κατάλαβα τότε...
Απορω με ποση ευκολια πληγωνετε ψυχες.Την απατησες..Και μετα ξανα με μια φιλη της και το ριχνεις στη γυναικεια ανταγωνιστικοτητα;Πας καλα;;; Δες τις ευθυνες σου. Ασε την κοπελα ησυχη.
Τα είχα κάποτε με μιαΓύρω στα πέντε (5) χρονιαΕάν δεν την κερατωνα Θα τα 'χαμε αιώνια... Με πήρε στο τηλέφωνο Η τότε κολλητή τηςΚαι μου 'λεγε τον πόνο της Τη μαύρη τη ζωή της. Δεν ξέρω πώς βρεθήκαμε Εμείς αγκαλιασμενοιΤη βρήκα έξαφνα γυμνηΔίπλα μου ξαπλωμενη. Αλήθεια, όμως, πιστέψτε μεΤην άλλη αγαπάω... Δεν ξέρω αυτό πώς γινεταιΚι ολο με άλλες πάω...
Τα χρόνια που χαράμισε, την δυνατότητα που έχασε να είναι με κάποιον άλλον εκείνον τα 5 χρόνια. Ότι δέθηκε μαζί του και θα τρομάξει με το γούστο της.Ο χρόνος που θα χρειαστεί να ανακάμψει και να ξεπεράσει όλο αυτό το πράγμα και τέλος, ο πόνος και ο χρόνος που χρειάζεται για να συνέλθει.
Αντι να αφησεις να περασει λιγος καιρος να ηρεμησει η κοπελα κ να επικοινωνησεις μαζι της πρωτος, αφου εσυ ειχες κανει τη μ@λακι@. Περιμενες απο εκεινη να κανει το πρωτο βημα και σαν να μην εφτανε αυτο πηγες και με τη φιλη της.. και για ολα φταιει η πρωην σου, που την απατησες και δεν σε πηρε πρωτη τηλεφωνο και η ''φιλη'' της που στην επεσε κ πηγες μαζι της τεσσερις φορες.. οχι μια, τεσσερις.. Ενταξει..
Καλά, μιλάμε η κοπέλα σου είχε άγιο που γλύτωσε από εσένα. Ελπίζω να σταθεί το ίδιο τυχερή και να γλυτώσει και από τη "φίλη" της. Ε, και αν έχεις και εσύ κανέναν καλό Νταλάρα φιλο, δε θα πάει χαμενη.
Α, και επειδή δεν απάντησα στο βαθυστόχαστο ερώτημα του τίτλου σου, προφανώς το έκανε γιατί κατάλαβε ότι είσαι ευκολακι.Και εσύ αν βρεις μια εύκολη,θα πας.
Ούτε εγώ ξέρω γιατί και πως το κάνετε αυτό. Σας νοιάζει μόνο μην αποκαλυφθείτε κι όχι να είστε εντάξει τους άλλους. Κι αντί να κοιτάτε τη δική σας συμπεριφορά σοκάρεστε κι αποδοκιμάζετε των άλλων λες και είστε καλύτεροι. Το τι περνάει η κοπέλα και πόσο μπορεί να της στοίχισε δεν σου περνάει από το μυαλό. Ούτε μια εξήγηση επίσης, ούτε μια συγγνώμη αφού δεν θα είχες όφελος.Μάλιστα.

Απεργία την Πρωτομαγιά