ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2018 | 23:57

Η ομορφιά μας κρύβεται μεσα μας

Θα ξεκινήσω το κείμενο μου λέγοντας πως σίγουρα η ομορφιά ενός ανθρώπου κρύβεται μέσα του ανεξαρτήτως της εξωτερικής του εμφάνισης, θεωρω πως η ομορφιά πηγάζει πρώτα από μέσα μας και ύστερα εξωτερικεύεται με διάφορες μορφές. Εγώ σαν κοπέλα καθημερινώς δέχομαι πολλά σχόλια για την υπέροχη εμφάνιση μου και για το ποσό όμορφη είμαι και προφανώς τα περισσότερα σχόλια είναι από άντρες. Καθημερινά με προσεγγίζουν με τον τρόπο τους για να καταφέρουν να πάρουν κάτι από εμένα από όλη αυτή την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα .. θα μου πείτε έτσι είναι οι αντρες; Σωστά; Σωστά θα σας απαντήσω. Κανεις όμως δεν βλέπει ότι πάνω από ολα είμαι άνθρωπος με συναισθήματα, με χιούμορ, με φίλες και φίλους, με χόμπι, με πνευματική καλλιέργεια με άποψη και χαρακτήρα όχι απλά μια νέα όμορφη κοπέλα η οποία είναι χαζή γιατί η άποψη μερικών είναι ότι η ομορφιά «συνεπάγεται» με την ηλιθιότητα. Και όμως και εμείς αγαπάμε, και εμείς πονάμε και εμείς αισθανόμαστε, θελουμε κοντά μας έναν άνθρωπο να μας φροντίζει για αυτό ακριβώς που είμαστε.. με τα νευρα μας, με την γκρίνια μας, με το περίεργο γούστο μας στις ταινίες, με την τρέλα που κουβαλάμε, με τα προβλήματα που έχουμε και με την καλοσύνη και τον σεβασμό μας. Ξέρω η αγάπη δεν είναι εύκολο πραγμα και είναι δύσκολο να βρεθεί η πραγματική αγάπη στις μέρες μας, όμως θεωρώ άσεβεια να μην υπάρχει κατανόηση και σεβασμός σε ένα άτομο μόνο και μόνο απλά επειδή είναι όμορφο .. να πρέπει να ακούει και τα χιδαια σχόλια μερικών ή να βλέπει την θέληση τους για το ποσό πολύ θα ηθελαν να πέσουμε στο κρεβάτι τους. Εδώ φαντάζομαι θα αναρωτιέστε τι κάνω εγώ για αυτό; Εγώ σαν δυναμικός χαρακτήρας απαντώ και υποστηρίζω τον εαυτό μου με κάθε κόστος αλλά όπως και να έχει αυτό σε φθείρει και αφήνει μια πίκρα μέσα σου που κανεις δεν βλέπει κάτι πέρα από την ομορφια σου. Έτσι, λοιπόν πολλές φορές καταλήγω να νιώθω μόνη .. ψάχνω να βρω κάτι διαφορετικό κάτι που θα μου παρουσίασει το ενδιαφέρον του για εμένα σε άλλο βαθμό, με αλλους τρόπους, αλλά μάταια όλοι λειτουργούν στο ίδιο μοτίβο και σε κάνουν να αναρωτιέσαι κάποια στιγμή .. γιατί; Γιατί δεν βλέπεις πέρα από την ομορφιά μου; Πέρα από τα ωραία χείλη, τα ωραία μάτια, το ωραιο πρόσωπο γενικότερα .. ποτε όμως δεν έρχεται η απάντηση που θελουμε και καταλήγουμε στην ίδια μίζερη μοναξιά παλεύοντας πολλές φορές για μια θέση στην καρδιά του άλλου και όχι μόνο στην εμμονικοτητα του μυαλό του για εμάς. Τελικά ποσό εύκολο είναι για έναν όμορφο άνθρωπο να δείξει την ομορφιά του..
9
 
 
 
 
σχόλια
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα δεις καποιον που δεν ειναι τοσο ομορφος, να θυμηθείς τα λογια σου...Ποσες απο εδω μεσα που μου έχουν απαντήσει στις αναζητήσεις μου, και μου έχουν πει "είμαι όμορφη αλλα εγω κοιτάω πρωτα τον χαρακτήρα και τον αλλον σαν άτομο και μετα την εμφάνιση", συζητάμε κανονικα, έχουμε αρκετα εως πολλα κοινα, καλη διάθεση κλπ και όταν ερθει η ωρα να ανταλλάξουμε φωτογραφιες μη τον είδατε τον Παναγή...Απο λόγια και θεωρία, χορτάσαμε...
Μπορεί να είσαι καλύτερος από ό,τι περίμεναν και να κόμπλαραν. Πάντως μήπως είναι καλύτερα πρώτα να έχετε δει ο ένας τον άλλον έστω από φωτογραφίες αν είναι παιχτεί κάποιο φλερτ έστω για να μη γίνει άβολο μετά; Λέω εγώ τώρα. Αλλιώς είναι όταν μιλάτε όντως φιλικά και οι δύο βέβαια.Υ. Γ. Πιστεύω ότι οι υπόλοιπες χάρες σ' ένα άτομο με όμορφη εξωτερική εμφάνιση, ίσα-ίσα φαίνονται ακόμη πιο λαμπερές. Πριν πάρα πολλά χρόνια θυμάμαι ένα πανέμορφο και στυλάτο αγόρι κάπου κοντά στην Ερμού αγόραζε αρκετές φορές πρωινό γεύμα σ' έναν άστεγο. Αυτή η όμορφη πράξη σε συνδυασμό με το πραγματικά όμορφο παρουσιαστικό τον έκανε να φαίνεται υπέροχος στα τότε ματιά μας.Ίσως στη δική σου περίπτωση είτε απλά νιώθουν κατώτεροί σου ή γενικότερα είναι ρηχοί και προσέχουν μόνο την εμφάνιση. Κι όπως σε σένα βλέπουν μια κούκλα στις άλλες πανούκλα κι όχι το αν διαθέτετε μια γαματοσυνη σαν άτομα ή όχι. Βέβαια, επειδή αρκετοί ρηχοί σε προσεγγίζουν, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να πλησιάσεις άτομα που δεν εντυπωσιάζονται και τόσο από μια όμορφη παρουσία αλλά με την προσωπικότητα που έχεις.Το να είσαι τόσο όμορφη, όσο λογικά είσαι υπερτερεί στα θετικά του να είσαι σίγουρη. Εξου και ότι κάποιες φορές εμείς οι κοινοί θνητοί νιώθουμε έναν φθόνο.
@soundOS Ε δεν ειμαι και τοσο ασχημος, ειπαμε.... :P :P(νομιζω)Ατερμονη δεν νομίζω οτι ειναι αυτο, δεν είναι οτι εχω τοση επιτυχία εκτος διαδικτύου που να δικαιολογεί το κωλυμα, οποτε το αντιθετο γίνεται! Ισα ισα μάλιστα με μια κοπελα (πριν εναν μηνα περίπου) απο τα 10 πράγματα ππυ ειπαμε, ταιριαζαμε στα 8 και οταν ανταλλάξαμε φωτο, περα οτι δεν έστειλε δικια της φωτο, οταν την ρώτησα ξαφνικα ανακάλυψε οτι δεν ταιριαζαμε! Αυτο που λες παντως δυσκολα θα γινόταν απο τα πρωτα μηνυματα γιατί μπορεί να φανεις ρηχος στον αλλον (που στο τέλος καποιες αποδεικνύεται οτι ειναι αφου δεν απαντάνε ποτε, η τελευταία τουλάχιστον απαντησε εστω και μετα απο ερώτηση μου)
Εχω μια φιλη η οποια δεν ειναι ιδιαιτερα εμφανισιμη (ειναι αυτο που χαρακτηριζεται απο καποιους "μετρια") αλλα ο δυναμισμος και η καλλιεργεια της φαινεται ακομα και στους τελειως αμορφωτους, το ιδιο και μια γνωστη που εχω η οποια ειναι ολα τα παραπανω και συναμμα πολυ ομορφη(αναρπαστη η συγκεκριμενη στους ανδρες). Οι υπολοιπες απλα "προσποιουνται" και μετα στεναχωριουνται γιατι οι ανδρες κοιτανε μονο την εμφανιση τους και οχι το "πνευμα" τους. Ο χαρισματικος ανθρωπος φαινεται χωρις να συστηθει οπως εσυ εξομολογουμενη, συγνωμη που στο λεω.

Απεργία την Πρωτομαγιά