ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2018 | 14:48

Εικόνες.

Χθες αργά το βράδυ περίμενα το λεωφορείο μου. Ησυχία τριγύρω, μόνο μια κοπέλα λίγο πιο μακριά κάπνιζε ένα τσιγάρο. Είδα από απόσταση ένα ζευγάρι να πλησιάζει, καλοντυμένοι γύρω στα εξήντα. Προχωρούσαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον κάτι λέγανε και γελούσαν. Φαντάστηκα πως κάπου θα είχαν πάει ίσως ήπιαν κρασί φαινόταν πολύ χαλαροί και χαρούμενοι. Σταμάτησαν αρκετά κοντά σκέφτηκα πως θα μπούμε στο ίδιο λεωφορείο. Καλησπέρισαν, πράγμα ασυνήθιστο, ανταπόδωσα τον χαιρετισμό και σε λίγο άκουσα εκείνον να της λέει: "Χορεύουμε ωραία μου κυρία;". Γύρισα τους κοίταξα και είδα εκείνη να παίρνει πόζα χορευτική και να του χαμογελάει. Άρχισαν να χορεύουν πολύ όμορφα εκεί μέσα στη μέση του δρόμου. Δεν πίστευα στα μάτια μου, το καταχάρηκα και γύρισα να κοιτάξω την κοπέλα και χαμογελάσαμε η μια στην άλλη. Όταν σταμάτησαν να χορεύουν, εκείνος την αγκάλιασε και εμείς χειροκροτήσαμε. Ήρθε το λεωφορείο και μπήκαμε όλοι μέσα. Σε μια μικρή συζήτηση που είχαμε, έμαθα πως αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στα 50, είναι τώρα 13 χρόνια μαζί. Υποκλίνομαι για άλλη μια φορά στον Άνθρωπο και την Αγάπη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν και είμαι δύστροπο άτομο, η συγκεκριμένη εξ σχεδόν με συγκίνησε. Η περιγραφή σου επίσης ήταν πολύ ζωντανή. Μιας και έχουμε συνηθίσει εδώ μέσα να διαβάζουμε κείμενα με σύνταξη νηπιαγωγείου ή συγκεχυμένα κατεβατά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ