ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2018 | 01:23

Καποια γνωμη

Αυτος στα 52 χωρισμενος με 2 παιδια μικρα. Εγω στα 28. Βγηκε πριν λιγους μηνες απο εναν αρκετα δυσκολο γαμο απ οτι μου ειπε... Γνωριστηκαμε πριν 3 μηνες και βγαινουμε στχνα. Περναμε πολυ ωραια,απλα μου ειπε οτι δε θελει δεσμευσεις. Ειναι πολυ στοργικος απεναντι μου και προσφατα μου πεταξε οτι θα ηθελε να μεινουμε στο ιδιο σπιτι στο μελλον. Επισης,σε καποια φαση μου ειπε οτι δεν θελει γαμους και παιδια και ουτε θελει να μου στερησει τα καλυτερα μου χρονια οντας μαζι του. Αυτο μπορει να σημαινει οτι δε θελει μαζι μου κσι θα προτιμουσε μια γυναικα που να εχει κανει παιδια και δεν εχει υποχρεωσεις η απλα θελει πλεον την ελευθερια του?
7
 
 
 
 
σχόλια
Χωρισμένος, 52 χρονων, 24 χρονια μεγαλύτερος, με 2 παιδιά παιδιά και όλες τις σχετικές υποχρεώσεις, που δεν θέλει να κανει φυσικά ουτε οικογένεια ξανά, ούτε παιδιά. Σαν να λέμε.. κελεπούρι!
- Έχετε 24 χρόνια διαφορά. Όχι 1, όχι 5, όχι 10, άντε τραβηγμένο απ' τα μαλλιά 15.. Σε άλλη σελίδα της ζωής του βρίσκεται αυτός, σε άλλη εσύ. Αν κατανοήσεις αυτό, θα ξέρεις ακριβώς πως να διαχειριστείς την συγκεκριμένη περίπτωση. - Ναι, η γνωριμία σας είναι πολύ πρόσφατη, περνάτε καλά γιατί είναι στην αρχή ακόμη, είστε ενθουσιασμένοι και δείχνετε και οι δύο τον καλύτερο εαυτό σας όταν βγαίνετε. Οι πραγματικοί χαρακτήρες σας όμως, θα αρχίσουν να βγαίνουν μετά το 6μηνο, που όσο να 'ναι θα συνηθίσετε ο ένας την παρουσία του άλλου στη ζωή του.- Ο τύπος είναι πιο-φρεσκοχωρισμένος-πεθαίνεις. Προσωπικά για μένα, είναι ένα αποτρεπτικό status του άλλου, γιατί δεν βλέπω το λόγο να συμμετέχω ή να επωμιστώ τα πισωγυρίσματα, τα "τραύματα" ή/και τα μικρά καθημερινά δράματα της συγκεκριμένης σχέσης που είναι στα τελειώματα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Βλέπεις, πέρασα από το συγκεκριμένο στάδιο και γνωρίζω ακριβώς τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, μου ακούγεται απολύτως λογικό το ότι θέλει κάτι χαλαρό για την ώρα και στο κάνει σαφές αυτό μάλιστα. Εσύ οφείλεις να το κατανοήσεις. Επιπλέον, μην κολλάς σε μια κουβέντα που είπε πάνω στην ευφορία του. Στο 3μηνο, δεν παίζει ούτε με σφαίρες, να ονειρεύεται μια μελλοντική συμβίωση μαζί σου, οκ; Τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις, δικά σου.
Βρίσκω τον τύπο πολύ εξηγημένο. Χώρισε. Γουστάρει καλοπέραση και στο είπε ευθέως. Εσύ τι ακριβώς δεν κατάλαβες ακόμα; Είναι δική σου επιλογή, αν θα σπαταλήσεις τα νιάτα σου μαζί του ή αν θα βρεις έναν πιο κοντά στην ηλικία σου για κοινό μέλλον. Αλλά τι να κάνουμε. Σε ανάβει η τσέπη του 50άρη ε;;
Είναι κουρασμένος απλά απο τις δεσμεύσεις. Προφανώς στη φάση που είναι θέλει να περνάει καλά, συν οτι τα παιδιά και τις οικογένειες τα έχει χορτάσει.
Δε θέλει δεσμεύσεις αλλά σκέφτεται στο μέλλον να μείνετε μαζί; Πώς γίνεται αυτό;Θα σου έλεγα ότι μάλλον είναι πολύ μπερδεμένος, εφόσον είναι πρόσφατο το διαζύγιο, και ίσως δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει. Επίσης, προτεραιότητα θα πρέπει να είναι τα παιδιά του. Πώς μιλάει για κοινό σπίτι στο μέλλον, δηλαδή πώς έχει σκοπό να σε βάλει στη ζωή των παιδιών του τόσο πολύ χωρίς να είστε πολύ καιρό μαζί, χωρίς να τα έχεις γνωρίσει κλπ. Επιμένω ότι ο ίδιος βρίσκεται σε μία θολή κατάσταση μέσα του και θα σε παρασύρει όλο αυτό.
Βασικα....γιατι δεν ρωτας τον ιδιο?Μια αποποιηση ευθυνων εντοπιζω οσον αφορα στη σχεση σας...Τουτεστιν θελει να περνατε καλα/εχει μια συντροφια αλλα χωρις γαμους κ παιδια...Ουσα ομως εσυ 28 αν μεινεις μια 5ετια ή 10ετια μαζι του ,αργοτερα μη του καταλογισεις ευθυνες τυπου "εφαγα τα καλυτερα/παραγωγικα μου χρονια μαζι σου" Εεε και ετσι θεωρει οτι ειναι εξηγημενος μαζι σου...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ