ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2018 | 20:06

Μια διαφορετικη ερώτηση.

Είμαι 10 χρόνια παντρεμένη. Όταν γνώρισα τον άντρα μου αμέσως τον ερωτεύτηκα, ήταν και είναι από τους άντρες που δεν περνάνε απαρατήρητοι. Όταν τον γνώρισα ήταν ελεύθερος και τον περιτριγύριζαν πολλές κοπέλες, αλλά καταλήξαμε μαζί. Εκείνος είχε ζήσει αρκετά χρόνια χωρίς δεσμεύσεις και ήθελε κάτι σταθερό πλέον. Μείναμε μαζί ένα χρόνο και μετά παντρευτήκαμε. Έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε παιδιά ζούμε τη ζωή μας και είμαστε πολύ καλά. Η σχέση μας έχει μια ιδιαιτερότητα, εκείνος έχει το ελεύθερο να κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες. Εγώ δεν θέλω να πάω με άλλον ούτε και εκείνος θα το δεχόταν, μου το έχει ξεκαθαρίσει. Πηγαίνει και με άλλες, υπάρχουν όμως ορισμένοι όροι. Να ξεκαθαρίζει από την αρχή πως θέλει μόνο σεξ, να κρατάει το πολύ δυο μέρες και κάποια πράγματα που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία μας. Εννοείται πως ειδοποιεί και ξέρω πάντα που είναι και πότε θα επιστρέψει. Έκανε χρήση της ειδικής συμφωνίας έξι φορές στα 10 χρόνια γάμου. Να σημειώσω εδώ πως κάνουμε πολύ συχνά καταπληκτικό σεξ, το λιγότερο 4 φορές την εβδομάδα. Απλά είναι από τους άντρες που θέλουν στα ενδιάμεσα μια αλλαγή, υπάρχουν και γυναίκες που είναι έτσι φτιαγμένες και είναι αρκετές. Στο θέμα μας όμως. Πριν δυο εβδομάδες περίπου μου τηλεφώνησε και μου είπε πως θα κοιμηθεί την συγκεκριμένη νύχτα σε κάποιο ξενοδοχείο. Κατάλαβα πως κάποια του γυάλισε και θα περνούσε μαζί της τη νύχτα. Ήρθε το πρωί, κάναμε πρωινό και πήγαμε στις δουλειές μας. Πέρασαν κάτι μέρες και ένα βράδι μου είπε πως η κοπέλα εκείνης της νύχτας του έγινε κολλιτσίδα. Ποτέ δεν δίνει προσωπικές πληροφορίες, αλλά αυτή τη φορά η κοπέλα εκείνη του ζήτησε να τηλεφωνήσει από το κινητό του και όπως φαίνεται με αυτόν τον τρόπο ξέρει τον αριθμό του και του έστελνε συνέχεια. Ήταν πολύ φορτική και μου ζήτησε να τον βοηθήσω, γιατί της είπε να τον αφήσει ήσυχο και πως είναι παντρεμένος, και εκείνη άφρισε και τον απείλησε πως θα με βρει και θα μου το πει. Ο άντρας μου της είπε πως το γνωρίζω ήδη και εκείνη δεν τον πίστεψε και συνέχισε να τον ενοχλεί. Στο τέλος της τηλεφώνησα η ίδια και της είπα να σταματήσει ή θα πάμε στην αστυνομία. Εκείνη με έβρισε και είπε πως είμαστε ανώμαλοι και πως ο άντρας μου παίρνει γυναίκες στο λαιμό του με την άδειά μου. Είπε πως πολλοί άντρες λένε στην αρχή πως θέλουν μόνο σεξ και πως μια γυναίκα ελπίζει αν της αρέσει πολύ ο άντρας. Ακουγόταν πολύ συγχυσμένη και παρότι δεν θα έπρεπε αρχίζω και αναρωτιέμαι μήπως όντως φταίω σε κάτι; Μήπως αυτό που κάνουμε δεν αφορά μόνο εμάς τους δυο αλλά έχει συνέπειες στις άλλες γυναίκες παρότι ο άντρας μου ξεκαθαρίζει πως θέλει μόνο σεξ; Θα ήθελα τις γνώμες σας. Ξέρω πως οι περισσότερες γυναίκες δεν θα κάνατε αυτό που κάνω εγώ, δεν χρειάζεται να γράψετε σχόλια για να με προσβάλλετε. Έχω δώσει αυτή την ελευθερία στον άντρα μου και δεν έχω πρόβλημα με αυτό ούτε πρέπει να συμφωνήσετε. Η ερώτηση είναι, αν νομίζετε πως είναι λάθος απέναντι στις γυναίκες. Όποιος θέλει ας πει πως το βλέπει.
28
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είσαι μια πραγματικά ακομπλεξάριστη κοπέλα που αναγνωρίζεις την βιολογική ανδρική ανάγκη για ποικιλία στο σεξ που δε θα σβήσει εις τους αιώνας των αιώνων. Οι πιο πολλές αφελώς σκεπτόμενες το πάνε εκδικητικά ότι αφού το κάνεις εσύ και πας με πολλές τότε θα το κάνω κι εγώ / ή ακομα χειρότερα σε χωρίζω. Παιδιάστικο και ηλίθιο αν σε ενδιαφέρει ένας άντρας. Αυτές όλες με το λειψό μυαλό σου πάτησαν και dislike. Επίσης να μην νιώθεις άσχημα και μη διανοηθείς να πιστέψεις ότι εξαπατάτε άλλες, αφου ο δικός σου ξεκαθαρίζεται από την αρχή. Είναι ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΟ οι άλλες να αρχίζουν να χτυπιούνται οργισμένες και να βγάζουν κόμπλεξ και ζήλια / ανταγωνισμό, αφου καταλαβαίνουν ότι χάνουν το κορμί που εσύ έχεις την τύχη να απολαμβάνεις ως σχέση. Αγνόησέ τες!!!
Βιολογική ανάγκη αποτελεί το σεξ, Όχι η ποικιλία στο σεξ! Σιγά μη μας πεις ότι αποτελεί βιολογική ανάγκη η συγκεκριμένη στάση, ή οι συγκεκριμένες αναλογίες της γυναίκας! Τι άλλο θα ακούσουμε...!Υποθέτω κι εσυ, όπως κι η εξομολογουμενη, αποτελείτε το είδος της γυναίκας χωρίς αυτοπεποίθηση που ονομάζετε τον εαυτό σας προοδευτικό γιατί απλά δεν τολμάτε να αντιδράσετε!Ψάξτε να βρείτε τι κενά συναισθηματικά κυρίως σας καλύπτουν αυτού του τύπου οι μη ισότιμες σχέσεις. Και μετά δείτε και τα πρακτικά κενά που θα δημιουργούνταν χωρίς αυτές. Η εξομολογουμενη δηλώνει βέβαια ότι αισθάνεται τιμή που ενας τετοιοςαντρας είναι μαζί της. Τόσο ωραίος, με τόση εμπειρία που αυτή μάλλον δεν είχε. Άρα για να μείνει εκεινος, μάλλον πρέπει να υπάρξουν πολλοί συμβιβασμοί εκ μέρους της. Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε ποιος φέρνει το μεγαλύτερο εισόδημα στο σπίτι, ποιός δεν επιθυμεί στην πραγματικότητα παιδια και πολλές ακόμα λεπτομέρειες αναφορικά με τη σχέση τους. Το ηθικό της ιστορίας έχει νομίζω, ήδη απαντηθεί.
Καθώς επισης, αναρωτηθείτε, τι είδους πρότυπα είχατε στην πατρική σας οικογένεια και τι θέση είχε η γυναίκα στο σπίτι που μεγαλώσατε. Και μετά διαβαστε το βιβλίο "γυναίκες που αγαπούν πολύ " . Και δείτε αν βλέπετε κάπου τον εαυτό σας.
Ο μ@λάκας που 'χεις παντρευτεί αποκρύπτει κρίσιμες πληροφορίες για την οικογενειακή του κατάσταση για να βρει να γ@μήσει, κι εσύ τώρα σοβαρά αναρωτιέσαι αν οι μισές αλήθειες του έχουν επιπτώσεις; Είστε και οι δύο... κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι..
''Ήταν πολύ φορτική και μου ζήτησε να τον βοηθήσω, γιατί της είπε να τον αφήσει ήσυχο και πως είναι παντρεμένος, και εκείνη άφρισε και τον απείλησε πως θα με βρει και θα μου το πει.'' Πηγή: www.lifo.grΣυνεπώς ο αντρας σου δεν ενημέρωσε την κοπέλα εξαρχής πως είναι παντρεμένος. Το έκανε μόνο αφότου βρέθηκε σε δύσκολη θέση.Πιθανόν να μην της είπε ούτε οτι θέλει μονο σεξ, σίγουρα παντως παρέμεινε φλου οσον αφορά την οικογενειακή του κατάσταση. Δηλαδή δεν έδωσε καμία επιλογή στην κοπέλα να γνωρίζει την κατάσταση του έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν θα κάνει σεξ ή οχι με παντρεμένο. Οσον αφορά εσένα, επρεπε να βρεθεί μια γυναίκα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο για να αναρωτηθείς τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μια τέτοια κατάσταση πάνω στις γυναίκες με τις οποίες κάνει σεξ ο άντρας σου; ''υπάρχουν και γυναίκες που είναι έτσι φτιαγμένες και είναι αρκετές'' Πηγή: www.lifo.grυπάρχουν γυναίκες που θέλουν μόνο σεξ, δεν είναι ''φτιαγμένες'' έτσι, είναι επιλογή τους. οι επιλογές τους ομως πρέπει να γίνονται γνωρίζοντας τις παραμέτρους ειδάλλως δεν πρόκειται για επιλογή.
Όταν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο νομίζω ότι είναι πρόβλημα αλλά αφού έχετε κάνει deal...... Δεν με αφορά..... Αυτό που με ξεπερνά είναι καθαρίζεις για τον άντρα σου...... Αφού κάνει ότι κάνει..... Να σε παίρνει να το ξεκαθαρίσεις το θέμα εσύ??? Έλεος.....
Αν ισχύουν όλα αυτά, θα ήθελα να δω αν σε φλερτάρει κάποιος που να σου αρέσει όσο ο άντρας σου, ίσως κ περισσότερο, ο οποίος μάλιστα θα σου υπόσχονταν και αποκλειστικότητα πως θα σου φαινόταν. Μην το αποκλείεις, έχεις την δυνατότητα να το κάνεις αν θέλεις.Επίσης θα ήθελα να σκεφτείς τι θα γινόταν αν, επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή ο άντρας σου ερωτεύονταν μια άλλη. Σαν πείραμα σκέψης αυτά, αν τα έχεις ξεδιαλύσει δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να είναι όλοι ξεκάθαροι από τη αρχή...
Επίσης, εσυ τον ρόλο σου ως "μουσουλμάνα συζυγος" τον επιτελείς άριστα αποτι φαίνεται. Απο ποτε έγινε της γουνας σου μανίκι πως θα διαχειριστεί τα πηδήματα ο κύριος και εσύ παίρνεις και σε αυτο το σκηνικό ρόλο; Δηλαδή μέχρι και αυτό θα του επιλύσεις; Ολα τα αλλα ειναι νορμάλ και σου έμεινε να επιλύσεις και το ηθικο κομμάτι του πως ακριβώς ριχνει τις γκομενες ο αντρας σου; Ας τους λεει και παραμύθια με τη Ραπουνζελ. Αφου εχεις συμφωνήσει σε ολα, μπορεις να εισαι και παρούσα, να ξέρεις τί λεει και πως το κάνει. Να εισαι σιγουρη βρε αδερφέ!
Έστω ότι σου λέμε ότι είναι λάθος απέναντι στις γυναίκες όλο αυτό ( που είναι, μιας και ο δικός σου από ότι φαίνεται ούτε ένα σωστό ξεκαθάρισμα δεν μπορεί να κάνει). Έστω ότι σε πείθουμε κιόλας. Τι νομίζεις ότι σε παίρνει να κάνεις;;;; Θα τον κάνεις ντα;;; Και;;; Το πολύ πολύ αν του τα ζαλισεις και πολύ να σε χωρίσει και να χάσεις το βολικό κελεπουρι. Μην μας ζαλίζεις άσκοπα λοιπόν. Είναι αργά για τύψεις.
Δεν προκειται απλως περι τρολ, προκειται για κατ' εξακολουθηση τρολ, που πλεον νομιζω οσοι διαβαζουν τακτικα εδω αναγνωριζουν τον τροπο γραφης. Χαρα στην εμπνευση που εχεις να σκαρφιζεσαι τετοια σεναρια. Μαλλον προκειται για κοινωνικο πειραμα...
Και τρολ να είναι, πίστεψέ με, υπάρχουν και τέτοια ζευγάρια. Προσωπικά γνωρίζω περίπτωση που δεν γύριζε επίτηδες συγκεκριμένη ωρα στο σπίτι γιατί η γυναίκα του ηταν με τον γκόμενο στο σπίτι εκεινη την ώρα. Αυτος το γνώριζε και στεναχωριοταν μάλιστα (!?) αλλά προτιμούσε αυτό παρά να χωρίσει. Ζουν ανάμεσά μας.
Αν είναι αληθινή η ιστορία σου βέβαια. Μάλλον δεν ήταν ξεκάθαρος από την αρχή με την κοπέλα για να τη ρίξει στο κρεβάτι. Και σε αυτό όντως η κοπέλα αδικίθηκε. Τώρα τί κάνετε εσείς, δεν την αφορά ούτε αυτήν ούτε κανέναν μας, όσο και ενδεχομένως να μας δημιουργούνται κάποιες απορίες. Ειδικά από την στιγμή που δεν έχετε παιδιά. Μη νιώθεις για κάτι ενοχές.
Μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες:-Τόση φασαρία γιατί δεν ξέρετε να κάνετε ένα μπλόκ στο τηλέφωνο;-Πότε πρόλαβε να πάθει τέτοιον ντουβρουντζά η μικρής διάρκειας "γνωριμία", εφόσον βλέπονται 1-2 φορές tops;-Παίρνοντας το κινητό του άλλου, από πότε απομνημονεύεις και το νούμερο του; -Μήπως ο σύζυγος δεν κάνει και πολύ ξεκάθαρη εξήγηση όταν κάνει τις συνεννοήσεις του, αν κάνει καθόλου;-Έβαλε εσένα να τον ξελασπώσεις;;;!!!;;; Χαχαχαχαχαχα αχαχαχαχα Και τώρα μπορείς να μου βάλεις όσες αρνητικές σε παίρνει να μου ρίξεις, απ' όποια συσκευή διαθέτεις...
Χαχαχαχα!! Κι ακομα:Η κοπέλα είπε (...) πως ο άντρας μου παίρνει γυναίκες στο λαιμό του με την άδειά μου.Αυτό από πού κι ως πού να το ξέρει; Σβηνε και γράφε εξ. Σβηνε και γράφε.
Αν της είπε από την αρχή ότι είναι παντρεμένος και θέλει μόνο σεξ, τότε το πρόβλημα είναι δικό της. Αν της το ξεφουρνισε μετά, τότε φταίει ο άντρας σου. Εσύ, αν και δεν σε καταλαβαίνω καθόλου - ούτε τη σχέση σας με τον άντρα σου, δε φταις σε κάτι.
Ο δράκος μόνο έλειπεαπό τα παραμύθιαμπερδεψανε τα μπούτια τουςΑυτό είναι αλήθειαΠηδιόσαντε ο σύζυγοςκι η γκόμενα με πάθοςκαι μας ρωτάει η σύζυγοςαν κάνει κάπου λάθος.Αυτό δεν ειν'εξομολόγησηΕίν' η φωλιά του κούκουΚαι κάτι ανακρίβειεςΣου τις περνάμε ντούκου.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ