ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 22:35

Η φιλη μου

Παιδια εχω μια φιλη,η οποια εχει την ταση να γκρινιαζει συνεχως και για τα παντα. Ακομα κι οταν της συμβαινει κατι καλο ψαχνει να βρει κατι κακο μεσα σ αυτο για να γκρινιαξει. Και το κανει αυτο καθε μερα ολη μερα. Στελνει μηνυματα και βρισκει ενα θεμα το οποιο θα υπεραναλυσει,θα γκρινιαξει και θα λεει συνεχως τα ιδια πραγματα,πεισμωνει και παντα πιστευει οτι εκεινη εχει δικιο και οτι ολοι οι αλλοι ειναι λαθος απεναντι της. Καμια φορα υποθετει κατι για το φιλο της π.χ,θυμωνει μονη της και εμεις πρεπει να το αναλυσουμε σαν να εχει συμβει.Της απανταω παντα,της εξηγω που μπορει να ειναι λαθος ή της προτεινω λυση μου λεει ναι δικιο εχεις και αμεσως μετα τα ιδια απ την αρχη γκρινια και αρνητισμος. Της εχω μιλησει πολλες φορες γι αυτο,της εχω προτεινει ακομα και να δει καποιον ψυχολογο γιατι καταστρεφει ο,τι καλο της συμβαινει αλλα δε θελει να παει. Το θεμα ειναι οτι κι εγω δεν αντεχω αυτο καθε μερα,κουραστηκα μου χαλαει και τη δικη μου διαθεση. Αν ηταν μια φορα στο τοσο ή αν της συνεβαινε κατι σοβαρο εννοειται θα ημουν διπλα της αλλα σε ενα πραγματικο προβλημα,οχι σ αυτα που φτιαχνει στο μυαλο της. Απ τη μια θελω να απομακρυνθω,απ την αλλη ειναι φιλη μου αρκετα χρονια,ειναι καλο κοριτσι και ειναι κριμα. Θελω να της μιλησω αλλα δεν εχει νοημα,τα εχω πει τοσες φορες. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι τοξικη για σενα. Αν ειναι να χαλιεσαι απο την ιδια την παρεα σου και τις φιλικες σου σχεσεις, τοτε με ποιον θα γελασεις και θα ξεχασεις τον πονο σου; αν εχει κατι σοβαρο να εισαι διπλα της, ομως για καποιους ανθρωπους η μιζερια και η απαισιοδοξια ειναι καθημερινοτητα και το μεταδιδουν και στον περιγυρο. Μιλα της και πες της οτι θες να εισαι διπλα της ομως οταν γκρινιαζει συνεχεια χαλαει και τη δικη σου διαθεση και των υπολοιπων.
Μπορει στο σπιτι της να υπαρχει γενικο κλιμα αρνητισμου απ τους οικειους της και να την επηρεαζει.Πες το της στην ψυχρα, οτι ολο γκρινιαζει και μιζεριαζει και χαλαει και την δικη της διαθεση και των υπολοιπων. Με γκρινια τιποτα δεν λυνεται.Αν κανει μετα τα ιδια, απομακρυνσου. Η πολλη μουρλα δεν αντεχεται.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ