ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2018 | 09:39

ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Μόλις γύρισα απο διακοπές, αλλά το μυαλό μου έχει μείνει εκεί... στην Αστυπάλαια..... είχα πάει κάμπινγκ κ γνώρισα ένα παιδί λίγο μεγαλυτερό μου μου ήξερε να χορεύει φοβερά! Αυτός ήταν εκεί από πριν κ από ότι είδα φλέρταρε με κάτι γερμανίδες αλλά εμένα μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Από την 3η βραδιά κιόλας κάναμε σεξ γιατί στα κάμπιγνκ συνήθως άμα δεν κάτσεις εσύ θα κάτσει κάποια άλλη και αυτός είναι πολύ ωραίος, ψηλός με ωραία μάτια κλπ! εγώ έφυγα μετά από μια βδομάδα, αυτό ςθα συνέχιζε και Αμοργό και αλλού ίσως αλλά εγώ δε μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, είμαστε και οι 2 Αθηναίοι , το θέμα είανι ότι δεν θέλω να τον πρήξω στα τηλέφωνα αλλά φοβάμαι ότι θα κάνει το ίδιο και με άλλες μέχρι να γυρίσει. Τι να κάνω βρε παιδιά????
3
 
 
 
 
σχόλια
Την φαντάζομαι ήδη την εξομολόγηση Σελάνα μήνα:Αχ γνώρισα παιδί ψηλό στην Αστυπάλαια κάμπινγκ. Του άνοιξα τα πόδια από το 3ο βράδυ να μην προλάβουν ή άλλες που φλερτάρε. Ανταλλάξαμε κινητά, τον παίρνω τηλέφωνο αλλά δε το σηκώνει...Γιατί οι άντρες είστε έτσι?

Απεργία την Πρωτομαγιά