ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2018 | 12:40

Ηλίθια μυαλά.

Και γιατί να μη μου αρέσει το σώμα μου; Γιατί να κάθομαι πάντα να κρύβομαι στις παραλίες γιατί νομίζω ότι κρέμονται ολα;Γιατί να ντρέπομαι για τα ζουμερα μπούτια μου με την κυτταρίτιδα; Γιατί λοιπόν να έχω μεγαλώσει σε μία κοινωνία που τα στερεότυπα της είναι το γυμνασμενο καλογραμμένο σωμα; Εμείς δηλαδή η ζουμεροι με την κυτταρίτιδα να πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς να φτάσουμε κάποια κιλά ώστε να γίνουμε αποδεκτή και ποιο σέξι προς τους υπόλοιπους. Ναι η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και άνθρωποι που το κάνουν για την φυσική τους κατάσταση και όχι να θέλουν να δείξουν τον κωλο τους στην παραλία. Δυστυχώς τα περισσότερα μυαλά τις Ελλάδος είναι πότε θα βγω στην παραλία να δείξω τον κωλο μου και τα σφιχτά μπράτσα μου. Ε λοιπόν όχι, το σώμα είναι δικό μου, μου αρέσει, και ότι προσπαθω το κάνω για εμενα, ούτε για εσένα λοιπόν ούτε για τον απέναντι, πάρτε το χαμπάρι εσείς με τη μύτη ψηλά που κοιτάτε τους υπόλοιπους που δεν μοιάζουν σαν και εσας σαν ηλίθιοι σαν αμυαλα κατεστραμμένα όντα, που το μόνο που κάνετε είναι να πηγαίνετε σαν πρόβατα όλοι μερα στα γυμναστήρια για να πάτε αύριο να ταπείνωσεται κάποιον άνθρωπο που ούτε καν τον ξέρετε. Φτου σας λοιπον, ντρέπομαι για λογαριασμό σας, και που έχω γεννηθεί σε τέτοια άχαρη και άχρηστη κοινωνια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Γεια σου :)Δεν ξέρω που συχνάζετε εσείς παιδια, αλλά εγω στις παραλίες που πάω δεν βλέπω ούτε τους τέλειους κοιλιακούς, ούτε τα τελέια οπίσθια χωρίς κυτταρίτιδα. Απλούς ανθρωπους βλέπω με σώματα που έχουν τα καλά σημεία τους και τις ατελειες τους. Στην κοινωνία βλέπεις αυτό που ψαχνεις να δεις ,αν ψαχνεις να εντοπισεις ανθρωπους που κρινουν τους αλλους ετσι, θα του βρεις, όταν στην πραγματικότητα η πλειοψηφια δεν ειναι ετσι.
"Ε λοιπόν όχι, το σώμα είναι δικό μου, μου αρέσει, και ότι προσπαθω το κάνω για εμενα, ούτε για εσένα λοιπόν ούτε για τον απέναντι"Δεν υπάρχει περίπτωση να το πιστεύεις αυτό πραγματικά, άπλα λες ψέματα στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα. Η κοινωνία έξω είναι πιο "οπτική" από ποτέ, στην εποχή του Instagram όλοι θέλουν το αψεγάδιαστο και τα στάνταρτ έχουν πάει στο θεό. Ο κύριος λόγος που βελτιώνουμε την εμφάνιση μας είναι για να αρέσουμε σε άλλους, όποιος λέει το κάνω αποκλειστικά για μένα, λέει μπαρούφες. Οι γυναίκες αν είναι σχετικά αδύνατες με ένα μέτριο πρόσωπο παίρνουνε pass και δέχονται προσοχή. Απ την άλλη αν ο άντρας δεν έχει χαρακτηριστικά μοντέλου, ηθοποιών και διάσημων (πρόσωπο βλ. Nick Bateman και σώμα που είναι υπερβολικά δύσκολο να αποκτηθεί φυσικά, όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν στεροειδή απλά δεν το λένε) είναι απλά αόρατος. Το μόνο μέτριο που αρέσει έξω είναι ο μέτριος καφές. Τέλος το σώμα μπορείς να το βελτιώσεις, απ την άλλη όποιος έχει θέμα με το πρόσωπο μόνο ο πλαστικός μπορεί να τον βοηθήσει.
Αν ήσουν λυγερόκορμη, μάλλον θα τη θεωρούσες μία χαρά την κοινωνία, αλλά το αντιπαρέρχομαι. Επί της ουσίας: κακώς δίνεις σημασία στην ''άχαρη'' κοινωνία και στις απόψεις των άλλων. Και κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτή τη ζωή, ούτε τα πάντα είναι ένα ωραίο κορμί.
Δεν νομίζω ότι φταίνε τα ελληνικά μυαλά...σε όλο τον κόσμο το ίδιο συμβαίνει. Αυτά είναι τα σύγχρονα πρότυπα(στην Αμερική δεν φαντάζεσαι τη στερεότυπα υπάρχουν, εκεί να δεις άχαρη κοινωνία,και πόσο υποκριτες είναι αυτοί που και καλά δεν τους ενδιαφέρει πως είναι οι άλλοι...) Ψηλοί γυμνασμένοι κτλ. Νομίζω είναι δικό σου θέμα να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Από τη στιγμή που θα το κάνεις πραγματικά δεν θα σε ενδιαφερει τι λένε οι άλλοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ