ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 16:03

Ιντερνετικές παρέες και παρατράγουδα.

Ήταν η τρίτη και τελευταία φορά που "απομονώθηκα" με παρέα στο διαδίκτυο. Και εξηγούμαι. Συμβαίνει σε διάφορα φόρουμ να ξεχωρίζουμε ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζουμε περισσότερο, και έτσι δημιουργούνται παρέες. Μου έχει συμβεί τρεις φορές να είμαι μέρος μια τέτοιας παρέας. Και τις τρεις φορές βρήκαμε κάποιον ξεχωριστό χώρο για να μιλάμε εμείς μεταξύ μας. Ήταν συνήθως άνθρωποι με κάποιο μορφωτικό επίπεδο και διάφορα ενδιαφέροντα, συγκλίνανε και οι απόψεις σχετικά με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Και τις τρεις φορές οι παρέες ήταν αρκετά μικρές, από 5 μέχρι 8 άτομα, γυναίκες και άντρες. Μέσος όρος ηλικίας γύρω στα 40. Οι περισσότεροι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, οι γυναίκες συνήθως παντρεμένες με ένα παιδί, αλλά και ελεύθερες και σε σχέση. Και τις τρεις φορές μόλις βρισκόμασταν μόνοι μας άρχιζε το φλερτ. Ξεχώριζαν γρήγορα τα ζευγαράκια και σε λίγες μέρες φλέρταραν απροκάλυπτα μεταξύ τους, και εκείνοι που δεν το κάνανε αραίωναν μέχρι που χαλούσε η παρέα και τα ζευγάρια συνέχιζαν να μιλάνε μεταξύ τους πλέον μόνο με προσωπικά μηνύματα και τηλέφωνα. Το γνωρίζω γιατί για λίγο καιρό κάποιοι και κάποιες μου στέλνανε μηνύματα και με ενημέρωναν για τις εξελίξεις. Θα μου πείτε τι πρόβλημα έχω και γιατί με ενοχλεί. Με ενοχλεί και δεν το ξανακάνω γιατί είμαι και εγώ παντρεμένη και νιώθω περίεργα να γίνομαι θεατής σε τέτοιες ιστορίες. Αν το ήξερε ο άντρας μου θα θύμωνε και με το δίκιο του. Και εμένα μου την έχουν πέσει, βέβαια το ξέκοψα και τελείωσε εκεί, κανένας δεν επέμενε ώστε να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι σπαστικό γιατί χαίρεσαι στην αρχή νομίζεις πως βρήκες μια ωραία παρέα να μιλάς, και μετά διαπιστώνεις πως άλλο ήταν το κίνητρο. Οι γυναίκες που ήταν παντρεμένες με παιδί προχώρησαν με αυτούς τους άντρες. Η μια έφτασε να χωρίσει γιατί ο άντρας της το έμαθε, δεν ξέρω αν είναι ακόμη με τον άντρα από το διαδίκτυο. Άλλη, και αυτή παντρεμένη, έκανε μακρινό ταξίδι για να βρεθεί με τον διαδικτυακό της έρωτα λέγοντας στον άντρα της ένα σωρό ψέματα. Δυο από τους άντρες είχαν δεσμό, ένας ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά. Τέλος πάντων δεν χρειάζονται όλες αυτές οι λεπτομέρειες, εγώ θα αποστασιοποιηθώ από τέτοιου είδους ιστορίες από εδώ και πέρα. Απογοητεύτηκα πολύ και νομίζω πως το διαδίκτυο είναι καταστροφικό όπως το χειρίζονται μερικοί άνθρωποι, διαλύονται γάμοι και αν δεν διαλυθούν έχουν υποστεί ρωγμές είτε το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι είτε όχι. Συμβαίνει να αλλάζουν ερωτικά μηνύματα ενώ είναι μαζί με τον άντρα τους ή τη σύντροφό τους, και τους λένε πως μιλάνε με φίλους. Αναρωτιέμαι πόσοι και πόσες είναι που το κάνουν αυτό. Εκτός από μένα είδα μια γυναίκα και έναν άντρα που είπαν πως δεν τους αρέσει αυτό που γίνεται και πως είναι σε σχέση και αποχώρησαν. Τρεις άνθρωποι στους είκοσι. Πολύ ωραία.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω συμπεράνει γενικά πως τίποτα δεν είναι σίγουρο δίπλα μας και ότι δεν ξέρουμε ποιον άνθρωπο έχουμε τελικά δίπλα μας. Οι ωραίες σχέσεις και οι ειλικρινείς, είναι σπάνιες περιπτώσεις και όσοι/όσες έχουν βρει τον άνθρωπό τους είναι οι πιο τυχεροί άνθρωποι στη γη.

Απεργία την Πρωτομαγιά