ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2018 | 03:37

Μια γνώμη

Στο rockwave όταν παίζανε οι arctic monkeys μετά από πολύ σκέψη ζήτησα από την κοπέλα δίπλα μου να χορέψουμε και η απάντηση ήταν ενα ξερό "όχι, ευχαριστώ"....το θεωρησα ομορφο αυτο που της προτεινα αλλά μήπως ήταν λάθος η κίνηση μου?
31
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπήρξαν τόσες αντιδράσεις για την εξομολογηση αυτή....δεν κατηγόρησα κανεναν απλα ρώτησα αν ήταν λάθος η κινηση αυτη...εννοειται οτι πάντα μπορει να υπάρξει το οχι για χίλιους λόγους...
Εσύ μια χαρά ξηγήθηκες. Δεν ήταν η μομφή σε σένα, αλλά στα άτομα που προσπάθησαν να θολώσουν το τοπίο. Η κίνηση καλή ήταν. Αν είχατε ανταλλάξει βλέματα και χαμόγελα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Αυξάνονται οι πιθανότητες ανταπόκρισης συνήθως.
Και εσύ εξωτερικό Αθανασία?Αχ βρε ξενιτεμένα μου πουλάκια,να μου προσέχετε πάντα σε ότι και αν κάνετε...Μην δίνετε σημασία βρε παιδιά,τα νεύρα γενικά είναι λίγο τσιτωμένα όλων μας,αν πούμε και μια κουβέντα παραπάνω μην την παίρνετε κατάκαρδα,δεν είναι απο κακία... Τόσο καιρό εδώ μέσα εγώ σας νιώθω σαν γνώριμα πρόσωπα πλέον...
Μήπως συνοδευόταν ή είχε παρέα για χορό; Μπορεί και να μην ήθελε να χορέψει, είχε αυτό το δικαίωμα. Όπως και να έχει αρνήθηκε ευγενικά. Όμορφη η κίνηση σου, αλλά δεν ήταν υποχρεωμένη να δεχτεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο σας έκανε λάθος.
Πας κάπου να περάσεις καλά και υποτίθεται ότι και οι άλλοι πάνε εκεί για τον ίδιο λόγο. Αν με ρωτούσε εμένα κάποια αν θέλω να χωρεψουμε και δεν είχα όρεξη θα απαντούσα "δεν είμαι καλά, καλύτερα όχι". Το γρήγορο, ενός δευτερολέπτου, ξερό " όχι, ευχαριστώ" δείχνει υποτίμηση. Αν ήταν "όχι... Ευχαριστώ" τότε αλλάζει λίγο η κατάσταση και δείχνει αμηχανία της στιγμής. Εγώ πάντως κατάλαβα το πρώτο.αυτοδιάθεση: το δικαίωμα κάθε λαού να ρυθμίζει ελεύθερα το πολιτικό του μέλλον. Δεν βρίσκω άλλη ερμηνεία.
Σε όλες μας πιστεύω!!!!! Χαχαχαχαχχαα! Σε ευχαριστούμε "ThaVreiteOlesGkomeno" :'DΣουφραζετίνα μου προχθές σου έγραψα και άλλο μήνυμα εκεί που μου είχες στείλει.. Δεν το είδες μάλλον,δεν πειράζει..Σε <3 <3 ακόμη...
Δεν με πειράζει. Έχει τύχει να πετύχω κοπέλα που να απαντήσει με το σύνδρομο της ανωτερότητας και την χαρακτηριστική ξινιλα στο πρόσωπο. Μακριά. Εγώ αυτό κατάλαβα ότι έγινε όταν διάβασα "ξερό, όχι ευχαριστώ". Μπορεί να ήταν αλλιώς η κατάσταση, τώρα ο θεός ξέρει.
Αθανασια, τα dislikes τα πηρε διοτι απο φύση μας ως ανθρωποι δεν μας αρεσει η αληθεια και την αποδοκιμαζουμε!ετσι εγινε και τωρα! δυστυχώς στην Ελλαδα κυρίως, το συνδρομο αυτο ειναι σε έξαρση!
@Αργοναύτη επειδή εσύ δεν την πέφτεις σε κοπέλες διαθέσιμες και που να έλκονται από σένα αντί να σημαίνει κάτι για ολόκληρο πληθυσμό μήπως κάνεις κάτι λάθος κι εσύ;@ Θα βρείτε όλες γκόμενο, καταρχάς σ'ευχαριστούμε. Κατά δεύτερον -δεν πίστευα ότι θα το έλεγα εγώ σε άτομο- μην υπεραναλύεις κάποια απόρριψη μιας ΠΡΟΤΑΣΗΣ. Μ' έναν άγνωστο είναι άβολα εκτός κι αν υπάρξει κάποια σπίθα ή είναι πολύ catchy τέλος πάντων. Δεν απορρίπτουν την ουσία σας γιατί δεν σας ξέρουν. Σε λίγα λεπτά είτε δεν ένιωσαν κάτι είτε κι αν ένιωσαν υπερίσχυσαν οι συστολές. Αυτό δεν λέει απαραίτητα τίποτα απολύτως ούτε για την κοπέλα, ούτε για το αγόρι. Άμα μας κλικάρει κάποιος προσεγγίζουμε μην τυχόν είναι αμοιβαίο. Υ.Γ. Ο χορός και να σ' αρέσει ο άλλος όσο ωραία πρόταση κι αν είναι, μπορεί κάποιος να πει όχι κι ας χόρευε ασυναίσθητα πριν. Κάποιοι ντρέπονται να χορεύουν και να τους κοιτάνε, ειδικά κιόλας αν τους αρέσει.
Ατερμονησιγουρα εχω λαθη και εγω και σίγουρα για το συνδρομο αυτο δεν φταίνε αποκλειστικά οι γυναίκες! ισα ισα για την αποκτηση του φερουν ισως μεγαλύτερη ευθυνη οι άνδρες κατα καιρούς! αλλα οσο και κάποιοι να μην θελετε να το αποδεχτειτε, η "ανωτεροτητα", οι ντιβες ή αυτες που θελουν να το παιξουν ντιβες, υπαρχουν σε τεραστια ποσοστα εντος συνόρων!(δεν υπάρχουν γυναίκες που να έλκονται απο εμένα σε αυτη την χώρα :P )
Καλημέρα!!!Ωραίο κομμάτι και πολύ όμορφη κίνηση όντως...Μου θύμησες παλιές εποχές και ταινίες που ζητούσαν απο μια κοπέλα να χορέψουν...Όπως και να είχε εσύ προσπάθησες..Μην στεναχωριέσαι..Εύχομαι να βρεθεί κάποια να εκτιμήσει μια τόσο όμορφη κίνηση..Δεν ζήτησες κάτι παράλογο,εκτός αν εκείνη το πήρε διαφορετικά..
Α, δηλαδή δεν υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής. Δεν υπάρχει η περίπτωση απλώς η κοπέλα να μη θέλει να χορέψει/να ντρέπεται/να θέλει απλώς να ακούσει το τραγούδι... Έπρεπε πάση θυσία να δεχτεί την πρόταση του εξομολογουμενου...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ