ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2018 | 09:34

Μοίρα...

Σε χωρίζει μετά 2 χρόνια σχέση,χωρίς να ξεκαθαρίσει και ξαφνικά σε παίρνουν και σου λένε είναι έξω με μια και τη φιλάει... Ενώ εσένα δεν σου έχει ξεκαθαρίσει τι τρέχει. Να σου λέει θα σε πάρω να μιλήσουμε όταν τελειώσουμε να δω πως τα πήγες, τηλέφωνο κανένα. Έμπλεξε με μια που την έχουν πάρει όλοι. Το παιδί που τα είχε εκείνη καποτε την παράτησε για εμένα και τώρα με παρατάει ο (πρώην) δικός μου για εκεινη. Μοίρα.. Πώς γίνεται να αλλάζεις του ανθρώπους τόσο γρήγορα ; Πώς γίνεται να είσαι με κάποια που επί 2 χρόνια εκραζες; Απορώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
1. Δικαιωμά του να μη θέλει να σου μιλήσει μετά από 2 χρονια σχέση. Η διάρκεια δεν εξασφαλίζει και αμοιβαίες εξηγήσεις, ειδικά αν, κατά την άποψή του, φταις.2. Εμπλεξε με μια που την έχουν πάρει όλοι; Ενώ εσένα πόσοι; μονο 2; Τι καλή και ηθική που είσαι...3. Επίσης, αυτή βρίσκει γκόμενους, εσένα σε παρατάνε όλοι. Όλοι=οι 2 που λέγαμε παραπάνω, δεν ξέρω για άλλους. Γιατί, άραγε;4. Μετά απο 2 χρονια μαζί σου είναι με την άλλη που έκραζε, γιατι στη σύγκριση, μάλλον βγήκε Θεά μπροστά σου.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ