ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2018 | 08:53

AΤΣ-ΟΥΜΠΑ ΛΟΥΜΠΑ

Είμαι ατσούμπαλη. Μπορώ να φάω σαβούρα χωρίς λόγο, να ρίξω το ο,τιδήποτε στο διάβα μου, να σπάσω διάφορα, κλπ κλπ. Έχω κλωτσήσει, δυάκις, κυπελάκι γυφτακίου που παίζει μπουζούκι στην Ερμού, και πραγματικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα! Τα βοήθησα να μαζέψουν τα τιπς αλλά όλο και κάποιο γιούρο τσούλησε μακριά.Είμαι πραγματικά τραγική!
11
 
 
 
 
σχόλια
Μικρότερη που ήμουνα νοικοκυροκόριτσο κάθε βδομάδα έσπαγα ένα πιάτο ή ένα ποτήρι σε βαθμό που με κατηγορούσαν γι' άλλα. Αλλά αν πάω να μαγειρέψω είτε θα καώ, είτε θα κοπώ. Γενικά, τραυματίζομαι εύκολα. Τώρα όσα δεν διορθώνονται δικαιολογούνται... εμείς οι αριστερόχειρες είμαστε πιο επιρρεπείς σ' ατυχήματα και δυστυχώς, φεύγουμε και πιο νέοι. Αυτό φταίει. Όχι ότι είμαι απρόσεκτη ... φήμες!
Ειδαμε κ τους δεξιοχειρες...Δεν τους μπορω τους ατσουμπαλους σε βαθμο αηδιας...Εχω μια ξαδερφη κ μια φιλη(δεξιοχειρες κ οι δυο) και παντα αγχωνομαι κ τις κυνηγαω να μην ριξουν/σπασουν κτλ κατι...Η ξαδερφη μπορει να περπατησει με 12ποντο σε βοτσαλο αλλα κατα τα λοιπα ειναι τερμα ατσουμπαλη...
Είμαστε καλλιτεχνικές φύσεις, αλλά το ψαλίδι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σωστά! Και να φανταστείς, είμαστε το 10% του πληθυσμού. Υ.Γ. Τσοκολατάκι, είναι και θέμα αυτοελέγχου του σώματος, κάτι από την όποια γενετική προδιάθεση, κάτι από τον έλεγχο που μαθαίνουμε τον εαυτό μας... Εδώ βλέπεις αδερφάκια που το ένα είναι από βρέφος μακράν πιο προσεκτικό και άλλα όχι και τόσο.

Απεργία την Πρωτομαγιά